2024. május 24. | péntek | Eszter, Eliza nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Mészáros Tamás adni szeretne az embereknek

Erre pedig egy olyan összetett lelkű művészember, mint ő, tökéletesen képes. Május 2-án csütörtökön a Fáklya Rádió Cool-Túra című műsorában Mészáros Tamás énekes és színész lesz este 8 órától Biró Zsolt vendége, s garantáltan érdekes beszélgetésre kell számítani.

Mészáros Tamás 1991-ben látta meg a napvilágot és 8 éve kora óta állandó résztvevője volt a szavalóversenyeknek, amelyeket kifejezetten jól teljesített. A színpad iránti végső elköteleződés azonban 2005-ben érkezett el az életében, az István, a király című rockopera hatására döntött úgy: neki így kell adnia az embereknek! Ennek hatására csatlakozott a gútai Kis-Duna Menti Rockszínházhoz és a folyamatos próbákról szólt az élete. Szívvel-lékkel tanult és teljesített, tényleg roppant jól működött a kémia a világot jelentő deszkák és Tamás között. 

Az is korán kiderült, hogy az egyébként zenészcsaládból származó Tamás jól bánik a zongorával és bizony a hangja is a helyén van. Az éneklés innentől szinte már együtt jött a levegővétellel a fiatal srácnál.

Szóval a színpad, az éneklés, az énekes szerepek igazán testhezálló feladatok Mészáros Tamásnak, aki szólóelőadóként és a Magyarock Dalszínház Színházi Egyesület tagjaként is felejthetetlen pillanatokat szerez a közönségnek. Hiszen megvalósította azt, amiről mindig is álmodott: ad valamit a nézőknek. Méghozzá olyan érzéseket és emlékeket, amelyek egy életen át kísérnek bennünket. 

S hogy mit mond magáról Mészáros Tamás?
„Sokszor szeretném megfejteni magamat, a világot, a történelmet. Aki szeret elmélkedni, fontosnak tartja a szeretetet, a tiszteletet, a világot sújtó problémákat, az tartson velem, velünk. Aki eljön a koncertemre, az biztosan felismeri a hétköznapi valóságot, az emberi gyarlóságot, az esendőségeinket. Az én előadásom nem feltétlenül a “show”-ra épül, hanem az adok-kapok játékra. Igen, ami közöttem és a közönségem között van, illetve lesz.” 

Ez a jótékony adok-kapok játék pedig Biró Zsolttal is kiválóan működik majd május 2-án, este 8 órától!
Hallgassátok hát a Fáklya Rádió Cool-Túra című adását most csütörtökön is, a www.faklyaradio.hu linkre kattintva, vagy akár nézzétek élőben a beszélgetést a twitch.tv/faklyaradio oldalon. Higgyétek el, most is hiba lenne kihagyni! 

[2024.05.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás » próbaterem [2024.05.23.]
SÜRGŐS HITELEK hangszer [2024.05.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még