2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Bencsik Tamara
 

Legutóbbi programok

Összes program

Kapcsolódó cikkek
Eurovíziós dalfesztivál 2012: A Compact DiscoCaramel, Heincz Gábor és Tóth Gabi döntős!
Eurovízió 2012: Kökény Attila Bencsik Tamarában találta meg az igazit
Eurovíziós dalfesztivál 2012: Kökény Attila feat. Bencsik Tamara - Állítsd meg az időt
Eurovíziós Dalverseny 2012: A találgatás elkezdődött: melyik lesz ˝A Dal˝? 1.rész
Friss! Ki képviseli hazánkat az Eurovízió 2012-n? Íme a nagy bejelentés!
     
 
Bencsik Tamara
Születés dátum: 1987. április 17.
Web: http://www.bencsiktamara.hu
Aktív kapcsolat: Balkan Express (énekes, 2006-)
Egyéb kapcsolat: Megasztár 4. (énekes, 2008-2008)
 
     

Bencsik Tamara

Tamara 1987-ben Szerbiában, azon belül is Szabadkán született. Nem kellett sokat várnia ahhoz, hogy a zene magával ragadja, ugyanis 12 éves kora óta énekel. A középiskolás évei alatt sem hagyta el ezt az irányvonalat, hiszen zenei oktatási intézménybe járt. Az érettségi után sem felejtkezett el a dalolásról, tudását autodidakta módon fejlesztette tovább.

Első zenekari élményét 13 éves korában élte át, amikor is csatlakozott a Hangulat együtteshez, ám ez a kapcsolat nem volt hosszú életű, ugyanis csak másfél évig tartott.

Később számos fesztiválon is énekelt a Vajdaságban, mint szólóénekes, ahol szép sikereket ért el a közönség körében.

Az áttörés 2006-ban érkezett el énekesei pályáján, amikor is részt vett a Balkán Express énekes válogatásán barátnőjével. A zenekar egyébként olyan kritériumokat adott a leendő énekeseinek, hogy tudjanak mind szerbül, mind pedig magyarul dalolni. A lányok jöttek, láttak, énekeltek és győztek, azaz mind a ketten az együttes tagjai lettek.

Tamara pedig gondolt egy nagyon 2008-ban, és jelentkezett a népszerű tehetségkutató, a Megasztár 4 versenyzői közé, és produkcióival igyekezett minél jobban elkápráztatni az Eszenyi Enikő, Fenyő Miklós, Mester Tamás alkotta zsűrit. Ami olyannyira jól sikerült neki, hogy egészen a 15-ös, végső keretbe bekerült, és szombat estétől már közönség előtt, élő adásban mutathatja meg mindazt, amit a természet adott neki: a csodás hangot, és a profi előadói stílust.

[2008.10.09.]

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Z11 2009.06.09. 20:33 • [10]
Hali! Hozzászólhatok a hozzászólásodhoz? :D
Tök igazad van, hogy nincs a két kategória (gyerek/felnőtt hang) külön.
Csak két dolog: hogy egyrészt Mo. mint tudjuk, nem tud helyesen dönteni, biztos te is tudod / érzed. Mindig a cuki, aranyos, trendi, jóképű nyer, nem pedig a tehetséges.
A másik, hogy a médiában nem szokás a közönség szavazatai alapján dönteni. A pénz az úr. De muszáj eladni mindent, ezért "mondják azt", hogy szavazással lehet tovább küldeni a kiválasztott embereket a döntőbe. Ezért van mindig (kivétel nélkül) emelt díjas sms-küldés is (pl. Megasztár, vagy a telefonos játékok)

Jah, és még egy, de ez már mindenkinek szól: Hallottátok, hogy indul a Megasztár 5.? :D:D:D Na és vajon miért? Mert a Megasztár 4. volt 2008 legbotrányosabb műsora, de a lényeg a médiában az csak a "leg". Ha a "leg" meg van, akkor sikeres a műsor. Ezért lesz ötödik (sajnos) :(
Előzmény: vanessza77 • 2009.05.19. 00:53 • [8] • Előzménykövetés 
gogo28 2009.06.03. 12:23 • [9]
cao tamara jasam iz sombora zivim u madjarskoj i voleobih te upoznati uzivo,moja braca od tetke su bogdan i boris iz rtch bitch-a. sve najbolje zeli gogo28!!!
vanessza77 2009.05.19. 00:53 • [8]
kedves tamara, szomorúan olvasom több helyen is h magad a megasztár4 az év felnőtt női hangjaként reklámozod.
felhívom a figyelmedet hogy a műsor sorozatban soha nem volt női és gyerek hang kategória. a győztesekről mindenesetben a nézők szavazatai döntöttek. tóth lüszi az év női hangja akár h is fáj ez sokaknak, de ez volt a közönség akarata, ebbbe bele kell törödnöd. nem mondom h ez helyes döntés volt a közönség részéről, de nem bírálhatsz felül egy ország nézőseregét. és hát ne felejtsd el tóth lüszi is valószínű néhány év múlva megfog jelentettni szóló lemezt, és ezzel a téves állításoddal hitelrontást követsz el aminek jogi következményei is lehetnek.még egyszer az év megasztár nőihangja a közönség szavazatok alapján : tóth lüszi.
Dettus111 2009.05.11. 19:13 • [7]
Szerintem Tamara nem nagy durranás ... De azért ha már lemeze lesz, lehet, hogy a jó táncosok feldobják. Na a www.hali.hu-n, hogy kell jelentkezni? Kell kisfilmet küldeni vagy ez sak olyan plusz lehetőség?

Van egy csomó barátnőm, akikkel együtt járunk táncra, majd szólok nekik is!!!!!!!! :)
kisanna30 2009.05.11. 12:50 • [6]
Néhány hét múlva jelenik meg Bencsik Tamara, a Megasztárban feltűnt énekesnő első nagylemeze Vándorszél címmel. A vadonatúj zenei anyaghoz készülő klipekben és színpadi showban szereplő táncos lányokat most nagyszabású casting keretében válogatják ki. A jelentkezők közül Seres Attila segítségével választja ki majd Tamara és menedzsmentje a legjobbakat, és természetesen a sztárkoreográfus lesz az, aki betanítja a produkciókat. A versenyre 2009. május 24-én éjfélig fényképpel, néhány soros bemutatkozó anyaggal és lehetőleg kisfilmmel jelentkezhetsz itt a hali.hu-n.

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még