2024. május 2. | csütörtök | Zsigmond nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Budapest Parádé Bónusz
Kapcsolódó cikkek
A Budapest Parádé hivatalos dala 90 percenként a VIVA-n
Kapcsolódó Kiadványok
Válogatás / több előadó: Budapest Parádé 2005
Kapcsolódó események
Parádé Bónusz
[2005. augusztus 27.
szombat 21:00]

Budapest Parádé Bónusz - Hivatalos mega-afterparty a Népstadionkertben

Már csak 4 nap van... Már csak négyet kell aludniuk a Parádézóknak és ismét kinyitja kapuit Magyarország legnagyobb elektronikus rendezvénye, a Budapest Parádé hivatalos afterpartija, a Budapest Parádé Bónusz. A hagyományosan a Népstadionkertben megrendezésre kerülő esemény az idei évben is rekordszámú, közel 50 fellépőt, világsztárokkal teletűzdelt nemzetközi és magyar élvonalbeli dj-mezőnyt, professzionális live act produkciókat, különleges MC-ket vonultat fel: techno-t, house-t, tört ütemet és mindent ami belefér... Idén augusztus 27-én este 9 órától 4 helyszínen, egy belépőjeggyel szórakozhatnak a fanok, lássuk a felhozatalt!

A Syma csarnokban megrendezésre kerülő Viva Eeelektro Party előadói között köszönthetjük Junkie XL- t, akinek a tavalyi Sziget Fesztiválon nyújtott fantasztikus produkciója a mai napig beszédtéma a partiarcok körében. Junkie XL neve a tömegek számára a Nike 2002 World Cup-hoz írt Elvis "A Little Less Conversation" című track kapcsán vált ismertté, amely 24 országban vált listavezetővé .
Mauro Picotto neve sem kevésbé ismert, többek között "Komodo" című slágerének köszönhetően. Picotto több pop-rock világsztár részére is készített remixet, így például Freddie Mercury, Jimmy Sommerville, Pet Shop Boys és a U2 számára is .
Itt lesz a svéd techno zseni Adam Beyer, akit hazánkban senkinek nem kell különösebben bemutatni. Beyer lendületes techno produkciója mellett egy hasonlóan energikus előadó live produkcióját is megcsodálhatjuk. Elektrochemie LK, vagyis Thomas Schumacher 2000-ben két díjat is bezsebelt a német Dance Awards-on, a "Schall" című számával. A Parádé és a Bónusz elmaradhatatlan szereplője, a berlini Love Parade megálmodója, Dr. Motte idén is tiszteletét teszi nálunk. Hollandiából érkezik hozzánk Miss Djax, aki először játszik magyar közönség előtt.
Ne feledkezzünk meg a magyar techno élvonalról sem. A Deadcode team: Hot X , Coyote és az Igor Do'Urden - Jay Cortez páros, a Freee Magazinos Budai, valamint a Viva Eeelektro-s DJ Newl is mind- mind azon lesznek, hogy szereplésükkel tovább fokozzák az amúgy is fergetegesnek ígérkező hangulatot a SYMA Csarnokban.

A Körcsarnok az idei évben is fullextrás arénává alakul, speciális kialakítású színpaddal, aktív falakkal, az egész csarnokot betöltő panorámavetítéssel, rekordmennyiségű robotlámpával. A Red Pulse Fire House fantázianévre keresztelt partin a progresszív house és trance ászai zenélnek majd.
A fellépők nívós sorából kiemelkedik Tim Deluxe , az ibizai Subliminal/Underwater Nights exkluzív rezidense, akinek világhírneve nem szorul különösebb bemutatásra. Olyan ismert előadók számait értelmezte újra, mint Kylie Minogue, a Mighty Dub Katz, Ultra Nate vagy éppen Layo és Buschwacka.
Itt lesz az USA-ból The Scumfrog is, aki egy igazi showman. Széleskörben emlegetett élő fellépései egyáltalán nem korlátozódnak csupán a mixelésre, gyakran live vokálokkal, ütőhangszerekkel és vendég fellépőkkel színesíti előadásait. Tiszteletét teszi nálunk az est folyamán az underground acid dallamokat éteri trance-szel vegyítő Kai Tracid is. A stílus hazai lemezlovasai közül Kühl, Sterbinszky , a Monkz, Muzzaik&Soneec és Goodspeed játékát hallhatják még a Körcsarnokot választók.

Megszokott helyén, a Stadion Körgyűrűn kialakított Djuice-Nokia Arena-ban a törtütemek egyik ikonjaként számon tartott Metalheadz csapat celebrálja hajnalig tartó szettjét. Goldie kultikussá vált kiadójának ezúttal három tagja látogat el hozzánk: Fabio - a drum and bass lágyabb, jazz-esebb vonalának egyik meghatározó alakja, Randall, akit Goldie rendkívül tehetségesnek talál és előszeretettel helyez előtérbe a kiadója nevével fémjelzett partikon, valamint a hazánkat sokszor megjárt ceremónia mester, MC Rage, aki szokásához híven most is kellőképpen fel fogja tüzelni a hangulatot.
Abban is biztosak lehetünk, hogy a magyar lemezlovasok: Palotai, Bal és Sizenine vs. Stealth is mindent megtesznek, hogy a legjobb formájukat hozzák ezen a különleges nyárbúcsúztató éjszakán.

A Miller Party Aréna-ban az eurotrance és elektro house hazai és nemzetközi képviselői alkotják a line up-ot. Itt lép fel többek közt Dj Sammy, a legismertebb spanyol dance dj. Fellép a Superstar Dj Team , és a Superstar kiadótól Daniel Hoppe, akit a közönség Love&Pride címü dance slágerének köszönhetően ismert meg valamint dj Tocadisco is. Az este folyamán egy korábban a háttérben dolgozó DJ/producer is megmutatja igazi arcát. DJ Bonebreaker, a Brooklyn Bounce formáció zeneszerző producere, nevéhez fűződik az elmúlt tíz év összes nagy B.B. slágere. Magyar részről természetesen nem hiányozhat a mindenkori Budapest Parádé himnuszokért felelős dj-páros Náksi vs. Brunner is.
A hagyományoknak megfelelően Bónusz technikai paramétereiben is páratlannak ígérkezik 2005-ben: összesen 200 db intelligens lámpa, 150000 W hangteljesítmény, 10 db videoprojektor és aktív falak gondoskodnak a parádés hangulatról.
A Budapest Parádéról érkezőknek a Dózsa György út felőli bejáratot ajánljuk, a Bónusz területe emellett az Ifjúság út felőli bejáraton keresztül is megközelíthető lesz. A korábbi évek tapasztalatai alapján a zsúfoltságot elkerülendő a szervezők összesen 14 pénztárat alakítanak ki.
A jegy ára elővételben 4000 Ft , a rendezvény napján és a helyszínen 4500 Ft.


[2005.08.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még