2024. április 23. | kedd | Béla nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
92.9 Partyfm

Egy egész napig tartó party nem csak kiskunhalasiaknak

Lapunkban ezentúl rendszeresen bemutatunk egy-egy interneten elérhető rádiót. Elsőként a www.92.9partyfm.hu címen hallgatható 92.9 Party FM-et vesszük górcső alá.

A rádió földi sugárzása 2003. februárjában indult, akkor azt tartották a legfontosabbnak, hogy a frekvencián igényesen, nagyon jó minőségben szóljanak. Később azonban egyre több levél érkezett, hogy szeretnék a 92.9 Party FM-t távolabbi városokban is hallgatni. Így idén úgy gondolták, hogy a csatorna az Interneten, a saját weboldalon is hallható legyen.

Kiss Szilvia, értékesítési vezető elmondta, hogy a rádiójuk műsorstrukturát 15-49 év közötti fiatalok, fiatal felnőttek igényeinek megfelelően alakították ki: sok-sok zene, rövid hírek, programajánlók. Úgy gondolták, hogy a honlapjuknak is ezt kell tükröznie, így a tervezésnél azt vették figyelembe, hogy fiatalos, igényesen megtervezett kép fogadja a site látogatóit.

A tartalom kialakításánál a helyi információk „röviden, tömören” alapelvet vették figyelembe. A látogató ennek megfelelően napi híreket olvashat, tájékozódhat a kiskunhalasi és környékbeli programokról, bulikról, meghallgathatja a 92.9 Info Party nevezetű magazinműsor aktuális és archív felvételeit. Az információkon kívül természetesen a rádió munkatársaival is megismerkedhet az internetező, sőt a Kívánság Partyba közvetlenül küldhet zenét és üzenetet.

A 92.9 Party FM honlapján keresztül hírlevélre is fel lehet iratkozni, így a rádió legfontosabb eseményeiről, bulijairól, műsorairól első kézből értesülhetnek a hallgatók. Utoljára, de nem utolsó sorban a weboldalon a Marketing menüpont alatt megtalálható vételkörzetük, aktuális árlisták, hirdetési csomagjaik, akcióik, és az értékesítők elérhetőségei.

A 92.9 Party FM elsősorban zenei és hírjellegű műsorokkal várja hallgatóit a nap 24 órájában. A rádió programjának körülbelül 85 %-a zene, ami nem más, mint a: ma slágerei. Ez annyit tesz, hogy a 90-es évek közepétől kezdődően napjainkig játsszanak a slágereket többféle stílusban, igyekszenek a tömeg igényeinek megfelelő stílusokat játszani a rétegzenék éjszaka, esetleg a kívánságműsorukban szerepelnek.

A műsorvezetők csak röviden szólalnak meg óránként háromszor, illetve egészkor hírek előtt és után. Ennél több megszólalás csak a reggeli sávunkban van 6 és 9 óra között, hiszen a 92.9 Party FM reggel sok-sok helyi információval, programajánlóval, kalendáriummal, horoszkóppal, és egyéb fontos közleményekkel tájékoztatja a munkába, iskolába indulókat, a korán ébredőket.

Az egyetlen magazinműsorukban a 92.9 Info Party-ban az interjúkat nem szakítják meg zenék. Ezen kívül pedig csak zenei műsorokkal szórakoztatják hallgatóikat.

 A Zene.hu ajánlata

Megtudtuk, hogy az egyik legközkedveltebb műsoruk – mint minden rádiónak – a kívánságműsor. A Kívánság Party hétköznap 10 és 12 valamint 18 és 22 óra között hallható. Hétvégén idén augusztustól indult két új műsor a 92.9 SMS Party, mely szintén kívánságműsor minden szombaton 12 és 14 óra között lehet SMS-ben zenéket kérni, a másik vasárnaponként 12 és 14 óra között a 92.9 Party Top 20, ez a 92.9 Party FM toplistája, melyet a hallgatók szavazataiból állítanak össze.

Zenei műsoruk még a Zenetuning, ez szombaton 19 és 20 óra között hallható, a helyi diszkó DJ-je keveri a zenéket, ezt követően a fiatalok a DJ Partyval 20 és 22 óra között készülhetnek fel az éjszakai bulizásra. A 92.9 Sztár Party minden nap jelentkezik, ebben sztárokról, hírek emberekről pletykákat, érdekességeket árulnak el a műsorvezetők. Ennek a műsornak a különkiadása a 92.9 Sztár Party Extra, ez vasárnap 10 és 12 óra között kerül adásba, abban az esetben, ha híres, ismert és közkedvelt hazai sztárokkal készítenek interjút.

Ezek mellett Zenei Hétvégékkel színesítik a rádió zenei listáját, minden hó harmadik hétvégéjén péntek délutántól vasárnap estig egy-egy előadó, vagy zenei műfaj, stílus képviselteti magát. A dalok mellett információk is elhangoznak a Zenei Hétvégének megfelelően az előadókról, zenekarokról.

Hír jellegű műsoraik: a Térségünk Krónikája (hétfőtől szombatig 18 órától), a 92.9 Sport Party (hétfőtől szombatig 16.30-tól) és a 92.9 Info Party (vasárnaponként 17 és 17.30 között).

Kiss Szilvia összegzésként elmondta, hogy céljuk az, amit a rádió neve is tükröz: egy olyan egész napig tartó party, ahol mindenki jól érzi magát, és még a legfrissebb infókat is megszerezheti, azokat, amelyek őt közvetlenül érintik és érdeklik.

Bíró Zsolt

Érdekel a 92.9 Party FM műsora. Meghallgatom

[2005.08.30.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
bizso 2005.08.30. 02:07 • [1]
Hallgass bele a 92.9 Party FM műsorába. Mondd el a véleményed!

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még