2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Kisó a POParazzi hírszerkesztője lett
Kisó is tanítja majd az új lányabanda tagjait
Majka a VIVÁ-hoz igazol?
Ki sem kell mozdulnod - zenei műsorok ma a tévében
Ki sem kell mozdulnod - zenei műsorok ma a tévében
Már elérhető az ingyenes letöltés! Vasárnap Ákosnak kedveskednek a zenetévék
Ma mutatkozik be a VIVA Interaktív új műsorvezetője
Kapcsolatok
Kiss Orsolya (Kisó)
Legnépszerűbb csengőhangok

Kisó kivan éhezve…

Kiss Orsolya alias Kisó 2003 szeptembere óta van a képernyőn, mégis már régi motorosnak számít, mindenki ismeri az arcát. Azon kívül eddig keveset tudtunk róla, de most megmutatta, hogy mennyire széles látókörű és nehezen zavarba hozható.

Szakmailag mi érdekel a legjobban? A zene, vagy van valami más, ami jobban mozgat?
– Egy zenecsatornának vagyok a műsorvezetője, így kötelességem, hogy képben legyek a hazai és a külföldi muzsika világában. Ezt nem lehet másképpen csinálni, mint hogy foglalkoztasson is a téma, különben nem lennék hiteles. Ki vagyok éhezve a pletykákra és a hírekre.

Ha a VIVA-t, mint ugródeszkát tekintjük, akkor valószínűleg egy évtized múlva már nem leszel oda illő arc, egy közéleti műsorban viszont részt vehetsz.
– Természetesen vannak ilyen terveim, és szeretnék tovább lépni. Titkon remélem, hogy kapok majd lehetőséget, és meg tudom mutatni a tudásom más csatornákon és más, komolyabb szintű műsorokban is. Viszont azt mondom, hogy nem esek kétségbe, ha ennyi volt a televíziós pályafutásom, mert a mai média helyzet olyan, hogy nagyon könnyen felkapnak embereket, és ugyanígy le is ejtenek. Ráadásul azt tapasztaljuk, hogy nem feltétlenül azok kerülnek pozícióba, akik rátermettek, hanem finoman szólva más dominál.

Tudnád ismét művelni az újságírást ?
– Akár az is, vagy egy szépségipari cég kommunikációs igazgatójaként is szívesen dolgoznék, de a jövőmnek köze lehet a sporthoz és wellneshez is. Több terület érdekel, három diplomám van, a szüleim nem véletlenül neveltek úgy, hogy sok lábon álljak.

Végzettséged hozományaként lehetnek marketinggel kapcsolatos ötleteid. A csatornánál megengedik, hogy beleszólj olyan dolgokba, amik nem feltétlenül egy riporter kompetenciái?
– Megvan minden szegmensnek a maga szakembere, de szerencsére olyan a cég politikája, hogy nyitottak a mi véleményünkre is. Nem egyszer fordult elő, hogy még műsorötletet is leadtunk, és megvalósították.

Sokan kíváncsiak, hogy te, aki a zenében éled a napjaid, mit hallgatsz.
– Abszolút mindenevő vagyok.

Komoly dallamokat is?
– Ligeti Györgytől kezdve régebbi klasszikusokon át bármi jöhet, a hangulatomtól függ. Van, amikor erre vágyom, van, amikor arra. Most például, hogy hazavezetek, jó kis rock zene fog szólni a kocsiban, de volt időszak, amikor az O- Zone-tól a Dragosta Din Tei volt a kedvenc slágerem, mert arra tudtam beindulni, és fülig ért a szám. Egy embert mindig ki szoktam emelni, és ő Kovács Ákos.

Akárhányszor rákapcsolok a zenecsatornára, te fél órán belül feltűnsz a képernyőn. Erre hogy jut időd, hogy néz ki egy napod?
– Elég húzósan. A hétfő a legkeményebb, mert akkor reggel hétre megyek vágni az anyagokat, illetve fordítani a külföldi interjúkat. Utána megszerkesztem a Poparazzi-t, mert az mindig frissen készül. Kisminkelnek, felvesszük az adást, ha az élő műsorban is én vagyok, akkor háromtól ötig az is az én feladatom, vagy ha nem, akkor Premier Plánét forgatok. E mellett ott a rengeteg interjú, fotózások, közönségtalálkozók, megjelenések, és persze a sportot sem szeretném elhanyagolni. A párom és a barátaim is nagyon fontosak.

Mikor érsz haza úgy, hogy lepihensz?
– Nézz rá az órára, hajnali egy van, elindulok Debrecenből, négyre körülbelül ágyban leszek, de reggel fél kilencre már megyek dolgozni. Ez most elég kemény időszak, de élvezem, és nagyon szeretem a munkámat.

– Fábián Tamás – 

[2008.04.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még