2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Összeállítás Balázs és Flávia privát képeiből
Kapcsolatok
Splash

Talpig fehérben volt mindenki Splash Balázs lagziján - KÉPRIPORT

Izgalmas nyári hónapokat tudhat maga mögött a Splash frontembere. Ősz Balázsnak ugyanis a fellépések mellett a lakodalmának előkészületeire, majd lebonyolítására is figyelnie kellett. Vajon hogy sikerült a lakodalom? Erről kérdeztük Balázst, aki egyedül a Zene.hu-nak mesélt a kulisszatitkokról.

A Zene.hu ajánlja

Az ifjú pár 2 és fél éve ismeri egymást, szinte az első találkozás óta együtt is élnek. Érdekes, hogy Flávia nem zenei körökből "származik", bár az édesapja operaénekes, ő maga francia-olasz tolmács, fordító.

A partyn 90 meghívott volt, kizárólag család és barátok. A vendégek fehér, az alkalomhoz illő ruhában jelentek meg a budapesti XXII. kerületi házasságkötő terembe.  -  A helyszínválasztásnál úgy gondoltuk, hogy fantasztikusan nézne ki abban a gyönyörű környezetben, ha mindenki fehérben lenne, milyen jól mutat majd a fotókon - meséli Balázs. - Igazunk is lett a vendégek nagy része először nem lelkesedett az ötletért, de amikor a fotókat nézegettük már mindenki nagyon örült, hogy így alakult.

A menyasszony egy gyönyörű törtfehér ruhában volt, melyet egy francia divattervező kollekciójából választották ki. A polgári ceremóniát egy festői környezetben folytatódott az álomesküvő. A Budapest mellett található Pusztazámor tökéletes helyszínül szolgált egy igazi álom beteljesülésére. Az Öreg Tölgy Fogadó egy csodálatos erdő közepén, múlt századi épületben és belső dizájnnal.  - Az interneten bukkantunk rá a kastély leírására, a helyszínkeresésnél. Megnéztük, és egy pillanat alatt beleszerettünk, nem is volt tovább kérdés, hogy hol tartsuk a lagzit. Mesés a hely  - árulta el a zenész.

Slam Jr. is húzta a talpalávalót

A lagziban DJ Richie zenélt, mindenféle stílusban, (volt egy Splash dal is, természetesen a Tedd fel a kezed) és egy fantasztikusan tehetséges kongás csinált őrült jó hangulatot. Hajnalban beállt a pultba egy másik dj barátom, Slam Jr. ő a tőle megszokott progresszív tánczenével szórakoztatta a násznépet.
 
Természetesen volt torta, fantasztikus kaja, mindenféle sültek, grillek, saláták, bográcsban pörkölt, igazi terülj terülj asztalkám. A vacsora kötetlen volt, mindenki magát szolgálta ki. Volt koktélos bárpult, szerencsére annyi ital fogyott, hogy már kora estére mindenki teljesen lelazult. Őrült jó bulit csaptak, körülbelül 5-kor ürült ki teljesen a tánctér, és tért lassan nyugovóra a csapat.

Külön fantasztikus, hogy anyukámmal éjjel fél 4-kor még ropta a táncot. Róla azt kell tudni,hogy az elmúlt 10évben egyszer sem volt ébren este 11 után. Szóval úgy gondolom, tényleg mindenki remekül és felszabadultan érezte magát. - zárta gondolatát az ifjú férj.

Bíró Zsolt

[2005.09.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még