2024. május 1. | szerda | MUNKA ÜNN.,Fülöp, Jakab nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Linkek
Új Szó
Kapcsolatok
Michael Jackson

Michael Jackson, az átverés új királya

Természetesen előfordulhat, hogy egy-egy beharangozott terv, amiről mi is informáljuk olvasóinkat, végül ilyen-olyan oknál fogva mégsem valósul meg.

De amit Michael Jackson az utóbbi időben művel, az már túlzás! Semmi sem válik valósággá nagy hévvel bejelentett terveiből. Csak két példát emelnék ki. Szeptemberben beszámoltunk arról, hogy segélydalt készít az USA zenei csillagainak közreműködésével a Katrina hurrikán áldozatainak megsegítésére. A felvétel nem készült el. Decemberben bejelentette: Nagy-Britanniában fokozatosan újra kiadja húsz legsikeresebb dalát. Ez is meghiúsult, az első január 23-án jelent volna meg.

Ezek után csak remélni tudom, a múlt héten nyilvánosságra hozott tervét sem követi kivitelezés. Igaz, ezúttal nem ő kürtölte világgá, hanem a Vatikán, amely úgy látszik, a fejére esett. Több sztár mellett őt is felkérték II. János Pál pápa saját imáinak megzenésítésére. Igen, a gyermekmolesztálási botrányokba keveredő Jacksont! Furcsa, hogy pont rá esett az illetékesek választása, még akkor is, ha a vádak alól felmentették.

Szerencsére nagy esélyt látok arra, hogy végül ez a feladat sem készül el, mivel hősünknek újabb problémákkal kell szembenéznie. Miközben Bahreinben tengeti az életét, az alkalmazottai lázadoznak a Neverland Ranch-en, mert sokan közülük egy ideje hiába várják fizetésüket. A birtok hónapok óta üresen áll, ám még így is sok embert foglalkoztat. Közben egykori felesége, Debbie Rowe szeretné magához venni két közös gyermeküket, akikről 2001-ben, a válást követő évben ugyan hivatalosan is lemondott, de a tavalyelőtt kirobbant gyermekmolesztálási ügy kapcsán úgy látta, csemetéi nincsenek jó helyen, és meggyőzte a Los Angeles-i bíróságot a dokumentum érvénytelenítéséről.

Szóval bírósági eljárás is van a láthatáron, így remélhetőleg Jacksonnak nem lesz ideje és kedve eleget tenni a Vatikán felkérésének, és előbb-utóbb belátja azt is, tökfelesleges újabb világmegváltó tervekkel etetni a sajtót, mivel eljutott arra a pontra, ahol már csak az elvakult rajongók hisznek neki. Az a néhány száz.

Puha József (Új Szó)

[2006.02.23.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még