2024. május 20. | hétfő | Bernát, Felícia nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Yellow Gas Station (YGS)

Bemutatjuk a Yellow Gas Station-t

A hétvégén négy fiatalemberrel beszélgettem a hamarosan megjelenő „Újra kék az ég” című maxijukról. S’ hogy kik is ők? A DJ Paradise Team tagjai; Vic Soleen, Thunder, Näsviken és Zsool@.

- Honnan jött a Yellow Gas Station név?
Soleen: Első ránézésre mindenkinek látszik, hogy nem a megszokott DJ-producer teamnevet vettük fel, de ez annak is köszönhető, hogy mi sem vagyunk megszokottak. 2005 decemberében mentünk a szülinapi bulimra Taksonyba és egy sárga benzinkútnál kellett volna leszállni, amit elvétettünk. Ez a sztori később még sokszor szóba jött, és amikor felvetődött négyünk közös munkája, egyből ez került előtérbe. Kb. ennyi a rövid története a névnek…

- Mióta zenéltek együtt?
Näsviken: Egy éve ismerjük egymást, tavalyi év áprilisára tehető a „nagy találkozás”. Akkor még csak dicsértük és segítettük egymás munkásságát, aztán 1-2 bulin zenéltünk és buliztunk is együtt. Ez a közelebbi ismeretség jót tett mindkét gárda hangzásvilágának, míg végül a segítő és buzdító szándék közös célokat sodort elénk. Így most a „Thunder vs. Zsool@” DJ és producer páros, az „A5S FCuK3rS” formációval karöltve próbálja ezeket megvalósítani.

- A most megjelenő dalon kívül mik a tervek? Más megjelenés(ek)?
Thunder
: Mindenképpen optimistán állunk a projekthez, reméljük hogy bejön, és akkor elég valószínű, hogy lesz még folytatás. Elkezdtük már az új YGS dal a „Nélküled” háttérmunkálatait, és természetesen a két csapatnak külön-külön is vannak munkái, mert köztudott, hogy két DJ-producer páros állt össze a YGS-be.  A következő hivatalos megjelenés mindkét csapatnak a „Re-Play – Szerelmes Dal 2006" című maxi lesz. 

- Maradjunk a megjelenő dalnál! Ki adta a dalhoz a hangját? Mit kell tudni róla?
Zsool@:
 A dalban a csodálatos énekhangú Dorcit kértük fel, akinek ez volt az első munkája ebben a műfajban. Róla annyit érdemes tudni, hogy több éve énekel, és fejleszti hangját, de azt hiszem ez hallatszik a dalban. Kimerem jelenteni, hogy Magyarországon  ebben a kategóriában nem sok énekesnő rendelkezik ennyire képzett hanggal.

- Mikor fog megjelenni?
Soleen
:  A megjelenés pontos dátumát még sajnos nem tudjuk, volt pár problémánk, amiket mostanra sikerült leküzdeni, így az előre eltervezett május vége-június eleji időponttól túl sokat talán nem csúszunk. Igérem, igyekszünk megtenni mindent, hogy minél hamarabb megjelenjen... Hallottunk már néhány visszajelzést, és tetszik az embereknek a dal, ami minket nagy örömmel és boldogsággal tölt el.

- Hol lehet titeket hétvégente megtalálni?
Näsviken
: Reméljük nemsokára az ország sok pontján megfordulunk, ahol jobbnál jobb bulikban szórakoztathatjuk a nagyérdeműt! Egyébként non-stop megtalálhattok minket a www.yellowgasstation.hu címem, és természetesen várjuk e-maileteket is, ahol feltehetitek bármilyen nemű kérdéseiteket, kéréseiteket az e-mail címünkön.

Shermann

[2006.06.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás » oktatás [2024.05.19.]
SÜRGŐS HITELEK hangosítás/cucc [2024.05.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még