2024. november 22. | péntek | Cecília nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Gyorshír! Csalódott, bőríg ázott rajongók az Avril koncerten

Július 7-én Avril Lavigne Budapesten lépett fel. A koncert a vihar miatt másfél órás késéssel kezdődött.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2008.07.08.
Utolsó hozzászólás: 2008.07.10.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

daniella17 2008.07.10. 23:34 • [19]
Avril magyarul (na meg te)
vivykeh 2008.07.10. 20:17 • [18]
sorry egyszer akartam elküldeni :S
vivykeh 2008.07.10. 20:16 • [17]
ki nem tud olvasni?? he??
vivykeh 2008.07.10. 20:16 • [16]
ki nem tud olvasni?? he??
daniella17 2008.07.09. 23:03 • [15]
Öh te nem vagy józan vivykeh! KI A SZ***R HIBÁZTATTA AVRILT???? TUDSZ OLVASNíííí !!!??????? És ha NORMÁLÍÍÍÍÍÍÍÍÍSsssssssss, mondom NORMÁLÍíííííís AVRIL kONCERT lecc ELMEGYEK! ÉS NEKEM NE MOND MEG HOGY MIT HALLGASSAK! (az én kommentemtől megy el AVrilnek a kedve Budapestől? öh ja biztos tud magyarul és pont ezen az oldalon pont az én kommentemet olvasgatja xD )
Előzmény: vivykeh • 2008.07.08. 23:16 • [9] • Előzménykövetés 
vivykeh 2008.07.09. 22:51 • [14]
és amugy ezek után mentek a következő koncertre??
bandinho 2008.07.09. 21:48 • [13]
Én nagyon csalódott voltam a koncerttel kapcsolatban...10számot adtak le kb. és az eső a hangulatomat is elmosta:S Sőt mikor Avril bejelentette hogy thank you és bye bye én azt hittem hátast dobok:S Valóban csalódottak az emberek a koncert maitt:(

Jah és még valami: KERESEK EGY ALACSONY(KB.150CM) FEKETE HAJÚ LÁNYT, AKI KINTT VOLT AZ AVRIL KONCERTEN, RÓZSASZÍN SZOKNYÁBAN VOLT (TIPIKUS AVRIL SZOKNYA) ÉS HALÁLFEJES FEKETE TOPBAN...LÉCCI JELENTKEZZEN AKI MAGÁRA ISMERT, FONTOS LENNE!!!!!!! ÍRJON IDE: OCSIBACSI1989@FREEMAIL.HU
bizso 2008.07.09. 12:40 • [12]
Exkluzív részletek! Nincs kártérítés az Avril Lavigne koncert miatt
http://zene.hu/cikkek/cikk.php?id=13735
vivykeh 2008.07.09. 12:35 • [11]
képzeld voltam a koncerten, amugy sem ezen voltam csak hanem még páron...és tudom mijen egy igazi koncert és hogy a szervezők tök szarok voltak meg minden...
szebba 2008.07.09. 01:30 • [10]
öööö a daniellának teljes mértékben igaza vahn, és egy szówal se szidta avrilt, csak a szervezőket, mint ahogy énis, mert kurwaszarul wolt megszervezve téllegh az egész, és vivykeh nemtom te mien koncerten voltál, vagy egyáltalán voltál-e avrilen, de én voltam, és én azért, ami ott volt nem vok hajlandó 7700 forintot fizetni.. én nem azért vettem jegyet, mert látni akartam azt a csajt, hanem azért, hogy résztvegyek egy normális, kúltúrált, rendesen megszervezett koncerten, és ez minden volt, csak az nem.. és senkise szídje az avrilt, mer nem az ő hibája, hanem a szar szervezőké, akik tök amatörök, meg minden... és vivykeh, nemtom te hány éves lehecc, és nemtom hány koncerten voltál már, mer ha lettél volna már egy normálison issh, akkor tudnád, h ez nem volt az.. és a nem kevés pénzedért cserébe sokkal több járt volna..
lap teteje
További oldalak 1 2 »»
Hitel- és pénzügyi segítség online egész egyéb [2024.11.22.]
-Billentyűs zenész [2024.10.28.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még