2024. november 25. | hétfő | Katalin nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Melléfogott a TV2? Felejtsük el gyorsan a Megasztár 4-et?

Két héttel a döntő előtt talán már sokan éreznek késztetést, hogy számot vessenek arról, mekkora sikereket könyvelhet el magának a Megasztár 4.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2008.12.08.
Utolsó hozzászólás: 2008.12.20.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

metazo 2008.12.20. 14:39 • [7]
Nem olvastam az igénytelennek minősített hsz-t. A megasztár 4 félresikerült valami miatt, ez tény. Ahol Király Viktor és Dávid közt dől el, ki az év hangja Magyarországon....hát az nem közelít az előző 3 megasztár nívójához. Rúzsa Magdi kirobbanó tehetség, de az első 3 verseny mindegyikében tényleg nagyon jó énekesek győztek, akiket szabad volt az év hangjának minősíteni. Nem tudom, hol csúszott félre a 4.-ben az egész. Nem tudom, hogy miért estek ki jópáran, akik sokkal jobbak voltak számos továbbjutónál. Most nincs érdemi verseny, az ország (????) pedig egyszerűen nem a hangra, az előadásra , az énekesre szavaz- az egész régen személyeskedésről, egyik-másik énekes durva sértegetéséről, , egyik-másik zsűritag leszólásáról szól. Mintha nem ének-énekhang verseny lett volna az egész, hanem valami szociális és szánalmassági alapon való azértis beszavazzuk dologról, ami elképesztő. Bencsik Tamarát kiejteni műhiba volt, de ez is a személyeskedő, magánügyekbe belemászó alapon történt. Vele egy nagyon jó adottságú énekest rakott ki az ország, aki némi segítséggel akár nagy tehetség, nagy énekes lett volna ( sztem. így is az lesz, csak kerülővel). Krisztián egyszerűen (nagyon jól énekel, de nem csak ez számít egy MEGASZTÁRNÁL!) nem sztáralkat. Jó énekes. Király Viktor sokkal inkább sztáralkat, mostanra az egyetlen reálisan esélyes énekes a győzelemre. Dávid meg....elénekelget, egészen közepesen. (ő az, aki azt hiszem, az azért is őt szavazzuk be kategória győztese) Egy kórusban, egy musical egyik szerepében elmegy-de megasztárnak megszavazni?! Ilyenkor én lehetőséget adnék a zsűrinek valami vétójogra. Tamara kiejtését is meg kellett volna tudni akadályozniuk, de az sem elfogadható, hogy Dávid megasztár legyen....szimpatikus fiú, nincs ezzel gond. De nem sztár. Főleg nem mega. Nem vállalnám be, hogy magyarország hangjaként előénekeljen egy világsztár előtt. Kis ország vagyunk, de azért nem ennyire. Dávid kevés. Hangnak is, előadónak is. Akkor is, ha csakazértis nyer. Nem lesz kevésbé középszerű és unalmas. Tehát kizárásos alapon Király Viktornak kellene győznie. Bencsik Tamara (ha a gátlásait időben leveti és MER énekelni, a verseny női győztese lehetett volna....) Utálom a lekampósorrúzást, a családtag emlegetését, éppen nem anyázás szintjére nem sikerült még lesüllyedni egyeseknek. Ilyen megasztár-versenyt nem szeretnék többször látni, hallani. GÁZ!
Előzmény: torsten • 2008.12.09. 07:09 • [2] • Előzménykövetés 
netsrot 2008.12.17. 07:12 • [6]
(kimoderált hozzászólás)
toromon 2008.12.14. 18:08 • [5]
Bocsánat, de akkor én beidéznék egy nyilatkozatot Sebestyén Mártától:
"– A Deep Forest által készített Boheme albumon 1995-ben két dalban énekelt. A lemez több milliós példányban kelt el, és ezért Grammy Díjat kaptak.

– A Grammy Díjat nem én kaptam. Nincs különösebben sok közöm ehhez a „Deep Forest-es” dologhoz, egyszerűen felhasználták a hangomat, és összevágták a felvételt. Ennek ellenére mindenki úgy tartja, hogy ez az én személyes sikerem, és én Grammy-díjas vagyok. Pozitív oldala a dolognak, hogy azok is megszerethetik a népzenét, akik addig nem kedvelték. Egy fiatal, akinek nem sok esélye van, hogy népzenét halljon, ha egy ilyen zenéből felfedez magának valamit, akkor az máris nyereség. Van otthon egy levelem, egy tizenkét éves brooklyni kisfiú írta. Az áll benne, hogy hálás a Deep Forestnek, mert hála nekik, hallott magyar népdalt. Ez egy elismerés"

Ezek után kérdezem én, hogy akkor most nem kéne foglalkozni Kiráy Lindával is???
2008.12.14. 16:31 • [4]
A cikk minden egyes szavával egyet értek.
toromon, a Grammy jelölés nem történt meg nem Király Linda albumát jelölték a díjra, hanem Eric Benét lemezét.
toromon 2008.12.09. 07:45 • [3]
Melyi cikk? A duettek nem történtek meg?
http://www.youtube.com/watch?v=tcWHKNU3j8k
http://www.youtube.com/watch?v=kkJNhPqp-64
A Grammy jelölés nem történt meg? Csak a 29. kategóriáig kell ellapozni.
http://content.grammy.com/grammy_awards/51st_show/list.aspx
Tistelt torsten! Gyalázkodjon ott, ahol nem bukkan rajongóba, mert ez így nagyon gyenge próbálkozás.
torsten 2008.12.09. 07:09 • [2]
A hozzászóló sajnos igénytelen , nem ért a zenéhez. A Király "kampós"orrú családban nem veszi észre a mindent mmegvásárolunk.c sikert. a fátyolos hangú lómosolyú Viktornak. Sajnma ha Linda már leégett itthon, Ámerikában meg csak csinálgat valamit...( a cik az kamu amit elmondanak azt hozzák le). Szal fika ez az egész Megaszar ,ami nagy pénzes BUNDA csak:)
2008.12.08. 13:35 • [1]
Én is többet vártam a műsortól. Azt hittem, hogy az operát, operettet, nótát és minden műfajt hallhatok. Például: Halk zene szól az éjszakában, Te rongyos élet, Ave Maria.
Ha nincs Király Viktor, akkor nem is nézném, hiszen a másikon azt látom, hogy Szulák Andrea, Szekeres Adrien, Keresztes Ildikó, Emilió énekelnek. Viszont én elfogult vagyok és ezt mindenki tudja rólam. Király Lindáért megőrülök és Király Viktor is tökéletesen el tud varázsolni. Éppen most olvastam egy fórumon, hogy a Megasztár legyőzte a Lázat.
Viktor hátszele? A nővéréről se hallani itthon semmit, pedig: http://www.pbs.org/wnet/gperf/shows/images/spacer.gif
A myspace-en nem is az ő oldalát említeném, hanem:
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=23151553
Itthon csak Dundika tűnik fel a "hangjával".

lap teteje
További oldalak 1
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.23.]
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még