2024. december 22. | vasárnap | Zéno nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Debütál SP Más volt klipje - nézd meg, értékeld és nyerj

A video az aktuális, Special című albumáról az utolsó klipes nóta. SP ezt tartja eddigi "legőszintébb dal"-ának.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2010.07.22.
Utolsó hozzászólás: 2010.09.11.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Maurice16 2010.07.26. 19:42 • [15]
Érdekes. Egy SP fúróm és még nem voltak olyan szavak hogy "Buzi" és hogy "Pöcs". Jó végre értelmet is látni és normális értékeléseket..

Egyébként én nem vártam sokat a kliptől. Ez is kicsit amerikai, egy albumlevezető klip. Ezeket mindig az előadó kedvencéből csinálják. Sosem egy nagy durranás mert az album már lecsengett. De ahhoz képest elég jó lett, tetszett, hogy vannak végre külső jelenetek és az egész klip nem csak egy LED-fal előtt játszódik. A Táncra most nem fektettek nagy hangsúlyt, de itt nem is kellett. Sajnos sem elsőre sem másodjára nem értettem meg a klipet, csak azután, hogy elmagyarázták.

10/7
evelin.hubert 2010.07.26. 11:42 • [14]
Szögezzük le, hogy nem vagyok fanatikus, a klipp elsőre speciel nem is tetszett, de minél többször látom kezdek rájönni az egész dal mondanivalójára. Jók a színek, a helyszínek. Az előadó mozgáskultúrája egyre jobb lesz, megérte annyit próbálni. A lány számomra kissé érdekes, de színészkedni tud. Ha valaki megnézi, csak azt tudja mondani, hogy ez egy igényes és kidolgozott klipp.
Niki_ 2010.07.25. 20:28 • [13]
Végig kísértem SP összes klipjét és jelentős változást vettem észre. Klipről-klipre egyre jobb és színvonalasabb kisfilmeket ad ki a keze közül. A Más volt c. klipje a napokban debütált hatalmas sikerrel, mert a világ legnagyobb videómegosztó oldalán csütörtök óta csaknem 90.000-en kattintottak rá. Nagyon tetszik, az a jelent, ahol a természetben forgatnak, a színek hatása lenyűgöző. Az énekes érzelmei teljesen átütnek a képernyőn. Annyira látszik, ahogyan bele éli magát. Ezenkívül minden apróságra figyeltek a táncra, ami kiváló, Sp egyre rutinosabb (bizonyára a sok fellépéseknek is köszönhető), a ruházatra, ami ízléses és egyben modern is. Egyedül megint a barátnőjét alakító lányt nem jól választották ki véleményem szerint, mert a tinisztárhoz képest ez a lány idősebbnek tűnik. A legjobban a fénykép szétvágása tetszett, ahogy ömlött belőle a a vérszerű folyadék, nagyon kreatív megoldás. A dal végén a bejátszás a következő albumról csodás ötlet, így még jobban várjuk a harmadik Sp albumot. Csak gratulálni tudok SP-nek mai a fiatalok IDOL-ja lehet.
Moon 2010.07.25. 18:26 • [12]
A kislányom ízlését kutatom itt. Tetszik ez a klipp! Olvastam a cikket. Szerintem a szereplő lány nagyon csinos!!! és korban pont illik a másik szereplőhöz, ami rendkívül szimpatikus választás! Sp azonban fiatalabbnak tűnik a koránál, ezért kellene fiatalabb modellt választani, ha a látvány az elsődleges.
$roberta$ 2010.07.25. 12:20 • [11]
a más volt olyan, mikor a mocsár hívogató mélysége nem enged és hiába mozogsz, csak még mélyebbre kerülsz, csak még jobban elmerülsz.:P
lefordítva: minél többet hallgatom meg és nézem meg a klipet, annál jobban beleszeretek, annál jobban tetszik. elismerésem sp-nek és a készítőknek! :D
petraszöszi 2010.07.23. 20:53 • [10]
A klip zenéje ls a szövege is nagyon tetszik. A története szintén, ami egy szép kapcsolat végét mutatja. Ami mindkét félnek fájdalmas. Itt a klipben a fiú részéröl ismerhetjük meg igazán a történetet. A fénykép kettévágásával a szerelmük végét szinkronizálja. Nagyon szép és megható történet. Kiváló klip, minden benne van ami a szövegben is. Nem az SP rendezte a klipet most, de nagyon jó lett! :) Nekem nagyon tetszik! :)
Kittiiiiiii 2010.07.23. 19:21 • [9]
Szerintem ez az eddigi legjobb klippje. Jól átgondoltnak tűnik,változatos,modern. Tetszik a video végén a bejátszás az új albumának egyik számából,szerintem ez telitalálat. Mindegyik klippjében jó az hogy nem csak róla szól. Sok sztár ebbe a hibába esik.Szerencsére ő nem .Jó hogy szerepet kapnak a klippjeiben a háttértáncosai is .
tymo87 2010.07.22. 23:30 • [8]
SP tökéletesen hajt a minőségre, amit ebben a dalban/klipben meg is kapunk. Valóban minőségi munkát láthatunk, mely kicsit visszatekint zenéjében a kezdeti időkre. Kiválóan kifejezi az érzelmeket, de ezen nincs mit meglepődnünk, mert ez nemcsak egy dalszövegíró kezéből kiadott munka, hanem a valóság. A számban kellemesen csalódtam, nagyon megtetszett, Sp neve pedig összefort jó pár dala óta a MINŐSÉGI KLIPKÉSZÍTÉS fogalmával, ami itt is bebizonyosodott. Csakis gratulálni tudok!!!
Kármen6 2010.07.22. 18:12 • [7]
Szerintem ez a legjobb klipje!*-* Na jó lehet hogy csak azért gondolom így mert ez a legújabb:P De akkor is nagyon őszinte és extragigamegatomszuper jó lett!:D♥
Szandy15 2010.07.22. 14:33 • [6]
Nekem nagyon tetszik a klip is meg a szám is! A Más volt c. szám tényleg átadja azokat az érzelmeket, amiket olyankor érzünk, mikor elhagy valaki, de még nincs vége a kapcsolatnak. A klip is nagyon jó, főleg a táncos jelenetek, meg mikor SP vágja a képeket és olyan mintha a képek véreznének. Nekem az eddigi klipjei közül ez tetszik a legjobban. A Special albumáról meg ez a 3. legjobb száma szerintem.
lap teteje
További oldalak «« 12 3 »»
AZONNALI PRIVÁT ONLINE HITELEK szolgáltatás [2024.12.18.]
EXPRESS HITELEK 30 PERCEN BELÜL szolgáltatás [2024.12.16.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Happy metal party az Analog music hallban
Happy Heavy Metal, azaz Freedom Call klub koncert az...

A cselló metal királyai újra elvarázsolták Budapestet - Apocalyptica koncert a Barba Negraban
A...

Phoebe és Jason: Egy elfojtott szerelem története 
Szabó Kimmel Tamás és Hermányi Mariann David Mamet drámájában a Centrálban - képekkel
Melodikus death metal szeánsz a Barba Negraban
Elbúcsúztunk a Sepulturatól  
Az olasz életérzést Budapesten is megmutatta az Il Volo
beszámolók még