Én tarcsam tiszteletben légyszi mond meg neki, hogy ö ne fikázza a Tokio Hotelt és ha lehet ne jöjön ide csak azért, hogy le buziza öket!!!!!!!!!!!!!!!!!! Amugy szia!!
(OFFtopic)
Kedves music929!
Kérlek, hogy tartsd tiszteletben mások ízlését. A zene.hu-n lehet szeretni, nemszeretni és kritzálni, ezért van a fórum. Azonban a kritizálás és a pocskondiázás között van különbség. Kérlek, hogy ezt vedd figyelembe, és továbbra is várjuk a véleményedet.
SirOesh
Figyu mi lenne ha nem a Tokio Hotelt szidnád hanem a sáját zenei izlésedett amugy ez álitolag egy olyan hely ahol kimondhatom, hogy mit szeretek!!! Bocs én irhatnék még nyolc ezer helyre ahol ki irják a zenei izlésükett de nem fogok veled vitatkozni nem sülyedek le egy 5 éves szintjére jo!! Amugy nehogy azt hid hogy éjel napal Tokio Hotelt ordit nálam, mert tévedsz imádomég a gótikus metált is ugy hogy tehetsz egy sziveséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hello!
nem azért mondom, de én a zenei izlésemet nem írom ki egy honlapra..... amúgy a fiúk tiszta buzik...hiába vagytok beléjük szerelmesek, ha a fiúkat szeretik(U) ...................... na ennyi...pápá
mindenki mg hallt vagy mi haho keljetek már élettre azt hittem esténként jokatt duncsizunk a Tokio Hotel ről aztán tévedtem milyen hülye voltam hogy egyáll talán irok ide!!!
akit érdekell egy jo Tokio Hoteles beszélgetés az vegyen fel msn-re meg adom a cimem!!!!
Billy girl19@hotmail.com na hajrá!! Antik kiméljenek
Itt csaj olyanokat tudtok írni,hogy imádom a tokio hotelt?!
Jó..nem azért...de én is imádom...:P de mondjuk azért valami véleménykimondás, "veszekedés" lehetne...nem?
Jah és egyépként: Ich liebe Bill!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!