2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Legutóbbi kiadványok
Everready (The Religion) (2006)
Everready (The Religion) - CD 2 (2006)

Összes kiadvány

Összes program

Kapcsolódó cikkek
Tech N9ne (Aaron Yates)
     
 
Tech N9ne (Aaron Yates)
Születés dátum: 1971.
rapper
 
     

Tech N9ne (Aaron Yates)

Az 1971-ben Aaron Yates néven született Tech N9ne a Missouri állambeli Kansas Cityből származik. A keresztény anya és a muszlim apa mostohaapa szigora mellett a rap zene száműzve volt a szülői házból. NWA cd-it a szomszédnál rejtegette, mert félt mostohaapja haragjától. A szülők által erőltetett mindennapi templomba járás sem mentette meg a lelkét. Szerencsére… Tech N9ne ugyanis egy nem mindennapi hip-hop előadóvá érett az évek alatt.

Tech N9ne bemutatkozó albuma az „Anghellic” címet kapta. Az első kimásolt maxi az „It’s Alive” volt róla. A lemez stílusosan Pokolra, Purgatóriumra, és Paradicsomra oszlik. Az alapok nagy része Don Magic Juan keze alól kerültek ki. Az ötletes hangszerelés, és a szuper-energikus rappelés ellenére a debütáló cd nem ért el jelentős sikereket. Ennek egyik oka az volt, hogy kiadója nem igazán támogatta a missouri rappert.

Tanulva a történtekből, a következő anyagot már saját kiadójánál, a Strange Music-nál dobta piacra „Absolute Power” címmel. Ezen a hanghordozón kegyetlenül támadja egykori kiadóját, és úgy általában mindenkit, akik ellene fordultak.

A lemez első maxija a „Slacker” volt, melynek videó klipjét az Eazy-E által felfedezett Blood Of Abraham egyik tagja rendezett. A 19 számos albumon ugyan van egy D12 közreműködés, de az igazi szövegvirtuóz az „Imma Tell”-ben mutatkozik meg. A cd mellé egy bónusz dvd is dukál, melyen megcsodálhatjuk, amint angyal szárnyakat erősítenek emberünk hátára az „Így készült” opcióban, valamint 7 további exkluzív nótát is meghallgathatunk.

2004-ben részt vett a Wicked Wonka turnén Esham, az Insane Clown Posse és a Középnyugat élő legendái, a Bone Thugs-N-Harmony oldalán. Közben a Strange Music-nál kiadta újra első albumát „Anghellic Reperation” címmel, hogy kellő promócióval nagyobb közönséghez is eljuthasson zenéje.

2005-ben látott napvilágot a „Vintage Tech”-re keresztelt válogatás. Ezen a cd-n Tech N9ne régi számaiból találunk egy kosárra valót. Minden egyes számhoz jár egy külön kis kommentár is (ami az album közepétől kifejezetten idegesítővé válik).

2006-ban került a boltok polcaira az „Everready (The Relegion)” című dupla cd. Az első lemezen a narancssárga hajú mc osztja a fantasztikus rímeket, a másodikon pedig a Strange Music többi tagja mutatkozik be egy-két dal erejéig.

- Hóember -

[2007.02.19.]

Kiadványok
stúdió
Tech N9ne (Aaron Yates): Everready (The Religion) - CD 2 (2006)Tech N9ne (Aaron Yates): Everready (The Religion) (2006)
Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még