2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
A fellépők következő programjai
Demjén: Nincs középút
[2024. december 30.
hétfő 20:00]
Cikkek a fellépőkről
A latin zene fenegyereke látogat el a Fáklya Rádióba
Follow The Flow 2024-ben lép fel a Papp László Sportarénában - jegyek itt
Újdonság: Pápai Joci - Kék Rózsa: videoklip itt
Edda Művek - 50 év koncert lesz a Papp László Arénában - jegyek itt
Újdonság! Nótár Mary - Életem: dalszöveg, videoklip
     
 
6. Vál-völgyi Zsúr
Dátum: 2022. június 4. - 5.
Helyszín: Alcsúti Arborétum
Kapcsolat: Csordás Tibor, Demjén "Rózsi" Ferenc, Edda Művek, Follow The Flow, Havasi Balázs, Irigy Hónaljmirigy (IHM), Kefir (Kecskés Tibor), Kis Grófo, Nótár Mary, Pápai Joci, Rippael Fivérek (Rippel Brothers), Toldi Viktória, ValMar
 
     

Exatlonisták bemutatója, Havasi Koncertshow, a Follow the Flow, Azahriah és Demjén Ferenc fellépése, találkozás olimpikonokkal - mindez csak néhány program a 6. Vál-völgyi Zsúr kínálatából. Az Alcsúti Arborétumban 2022. június 4-én és 5-én igazi családi fesztivál zajlik majd temérdek gyerekprogrammal, például lufihajtogatással, bohóc- és bűvészshow-val, népi fajátékokkal. A koncertek, előadások két színpadon zajlanak. A szombaton és vasárnap is 10 órától egészen éjfélig tartó fesztiválra a belépés ingyenes. 

Júniusban tartják a Vál-völgyi Zsúr 2022-t

Családi fesztivál sztárfellépőkkel a csaknem kétszáz éves angolparkban Június első hétvégéjén tartják a 6. Vál-völgyi Zsúrt az Alcsúti Arborétumban

Exatlonisták bemutatója, Havasi Koncertshow, a Follow the Flow, Azahriah és Demjén Ferenc fellépése, találkozás olimpikonokkal - mindez csak néhány program a 6. Vál-völgyi Zsúr kínálatából. Az Alcsúti Arborétumban 2022. június 4-én és 5-én igazi családi fesztivál zajlik majd temérdek gyerekprogrammal, például lufihajtogatással, bohóc- és bűvészshow-val, népi fajátékokkal. A koncertek, előadások két színpadon zajlanak. A látogatók a vásáron megcsodálhatják a helyi termelők, kézművesek portékáját, majszolhatnak kenyérlángost vagy hamburgert, és kortyolgathatnak jófajta borokat is a Fejé ;r megyei Alcsútdobozon. A helyszín akár a Vál-völgyikisvasúttal is megközelíthető. A szombaton és vasárnap is 10 órától egészen éjfélig tartó fesztiválra a belépés ingyenes.

Immár hatodik alkalommal rendezik meg az Alcsúti Arborétumban Vál-völgye legkedveltebb gasztronómiai, zenei és kulturális zsúrját. A fesztiválra 2022. június 4-én és 5-én várják a közönséget. Az első ilyen eseményt még 2015-ben tartották, azóta a program igencsak kinőtte a korábbi kereteket - az eredeti egy helyett például kétnaposra bővült. A pandémia miatt tartott kétéves kényszerű szünet után idén ismét megtarthatják a fesztivált, ahol az érdeklődők találkozhatnak a helyi manufaktúrák termékeivel, és emellett minőségi szórakozásban, igényes kulturális programokban lehet részük.

A szervezők egyik célja egyébként a kezdetektől fogva az volt, hogy lehetőséget adjanak a helyi kistermelőknek, manufaktúráknak termékeik bemutatására, és minél többen ismerjék meg a helyi előadóművészeket is. Idén harcművészeti bemutató, néptánccsoportok, zenekarok, népdalénekesek és a gyerekkórus fellépése, valamint mazsorett előadások színesítik a palettát szombaton és vasárnap is. A vásáron a vendégek bőrdíszműves munkák, kézzel készült textil termékek, natúr kozmetikumok közül válogathatnak, de vásárolhatnak friss tejtermékeket vagy akár pálinkát is.

Aki pedig igazán megéhezik-megszomjazik, azt különböző finomságok várják. A Dereszla Gasztro- és Borudvarban egyebek mellett italokat, fagylaltot, ropogtatnivalókat, kolbászt, kenyérlángost, hamburgert is kínálnak majd. A Vál-völgy Pékség termékeit is megkóstolhatjuk az eseményen.

A rendezvény ideje alatt a kápolna hűvösében a Színnel-lélekkel kiállításban gyönyörködhetnek a látogatók - megcsodálhatják Fekete Ildikó népművész hímes tojásait, Csepeli Oxána és Ágh Gyula festőművész alkotásait.

A Vál-völgyi Zsúr kisszínpadán szombaton és vasárnap is 10 órakor kezdődnek a programok helyi előadók műsorával. Ezután olimpikonokkal találkozhat a közönség - június 4-én Risztov Éva, Bárdosi Sándor, Fodor Rajmund és Szécsi Zoltán, 5-én Storcz Botond és Cseh László mesél majd a nézőknek. Mindkét napon látható lesz az exatlonisták sportbemutatója - lesz BMX, kickbox, karate és freestyle foci is, mindezt pedig közönségtalálkozó követi. Szintén a kisszínpadon szórakoztatja majd a közönséget a Valmar, Kis Grófo, a Fiestából is ismert Csordás Tibi, Nótár Mary, a Swing á la Django, Toldi Viktória és zenekara, tov&a acute;bbá a Melody Maker, valamint a V-Tech egykori énekese, Kefir.

A nagyszínpadon igazi sztárparádé indul délután 5 órától. Szombaton zenél az Irigy Hónaljmirigy, Azahriah, a Follow the Flow, a napot pedig Demjén Ferenc fellépése zárja. Vasárnap a látogatók megnézhetik a Rippel Brothers Show-t, színpadra lép majd a Ferinek nem mindegy, Pápai Joci és az Edda Művek is. A Zsúrt a Havasi Koncertshow zárja. A rendezvény házigazdája Kiss Ramóna, a TV2, és Dénes Tamás, a Retro rádió műsorvezetője.

A 6. Vál-völgyi Zsúr egy igazi családi program, így a gyerekek szórakozására is nagy figyelmet fordítanak – rengeteg programmal, köztük különböző kézműves foglalkozásokkal, népi fajátékokkal, lufihajtogatással, bohóc- és bűvészshow-val, mágneses horgászattal és hennafestéssel kedveskednek nekik, és meglátogathatják a Rippel Cirkuszi Kalandparkot is. A kisszínpadon szombaton a Kicsi Gesztenye Klub, vasárnap a Grimm-Busz Színház előadását élvezhetik. A kihívásokat kedvelő nagyobbak pedig kipróbálhatják a mobil mászófalat vagy a rekeszmászást is.

Részletes program és információk a fesztivál honlapján találhatók: www.valvolgyizsur.hu

[2022.05.18.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még