Alensa: 35% TopVue termékekre
2020. november 26. | csütörtök | Virág nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Lobó-Szalóky Lázár

Gratulálunk! Újabb díjat zsebelt be Lobó-Szalóky Lázár

Sikeres Gyulai-díjat vehetett át Lobó-Szalóky Lázár.

A gyulai Polgármesteri Hivatal Dísztermében kapta meg a város rangos kitüntetését.

Az idei évben is Dr. Görgényi Ernő, Gyula város Polgármestere a Sikeres Gyulai Egyesülettel közösen, az Újévi Polgármesteri Fogadás keretein belül adta át a település neves elismerését, a Sikeres Gyulai-díjat.

A neves kitüntetést minden évben olyan közszereplők, szakemberek és gyulai polgárok vehetik át, akik munkájukkal mind regionálisan és országosan, mind nemzetközileg a város jó hírnevét öregbítik, valamint helyi, városi szinten is követendő példaként szolgálhatnak.

Szombat este a Dirty Slippers zenekar frontembere, a tavaly márciusban Pro Arte-díjjal kitüntetett Lobó-Szalóky Lázár vehette át a díjat többek között, így egy éven belül már második nívós elismerésben részesült.

A résztvevők előtti méltatáson elhangzott, hogy Lobó-Szalóky Lázár a Dirty Slippers frontembereként és szólóban is sikeres előadó. Három slágerlistás nagylemez, kilenc slágerlistás dal szerzője és előadója. Zenészként az elmúlt évben – hazánk mellett – Angliában, Romániában, Szlovákiában és Szerbiában is sikereket ért el. Több angol rádióban játszották a dalait, kétszer fellépett a legnépszerűbb román zenei fesztivál nagyszínpadán. Zenei tevékenységét jutalmazva, 2019-ben Pro Arte-díjat vehetett át. Legújabb dalait Bon Jovi és a U2 producerével, Tim Palmerrel készítette el. A dal számos Kárpát-medencei rádióban szól, angol változata több külföldi országban megjelent, megjelenik. Menedzserként a You and Media Management vezetője számos hazai népszerű zenei előadójának turné- és PR menedzsere. 

A Dirty Slippers zenekar és Lobó-Szalóky Lázár éve tehát remekül indult, azonban a folytatás sem várat sokat magára: a poprock trió január 18-án Békéscsabán akusztikus koncerttel indítja a 2020-as turnéját!

Fotó: 
Harasztia Nóra

[2020.01.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Dumps Shop/EMV chip writer software (DUM hangosítás/cucc [2020.11.05.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Dolhai Attila: "A gondolatok, az érzések nem várnak semmire"
Dolhai Attila a Visszatérés...

Illatszertár a Tháliában - képes beszámoló
László Miklós boldog békeidők hangulatát...

beszámolók még
Otthoni játékok