2024. április 15. | hétfő | Anasztázia, Tas nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Azahriah Aréna 2023 képek

Megnéztük Azahriah koncertjét a Papp László Sportarénában - képekkel

Azahriah 21 évesen a legfiatalabb előadó, akinek valaha saját koncertje volt az Arénában. Ráadásul telt ház volt - annyi ember érdeklődött iránta, hogy miután elfogytak a jegyek, a Ticketswapen még 2400 ember versenyzett tovább a jegyekért, és ami felkerült, pillanatok alatt elkelt.

Este 20:30-kor kezdődött a koncert. A belépéskor, az ellenőrző pontnál egy kis zöld krepp papírt kapott, akinek ülőhelye volt, ennek a célja csak később derült ki. Az előzenekar a Bittó Duó volt. Senki sem tudja, hogy jutott eszébe a szervezőknek, hogy ők legyenek Azahriah előzenekara, de megmondom az őszintét, az ismeretlen szintis-lakodalmas duó egész jó hangulat teremtett.

A koncert kezdetekor a kivetítőkön megjelentek az RTL Híradó műsorvezetői, Erős Antónia és Szellő István. Ők konferálták fel az előadót egy vicces hírrel, mintha Azahriah-t elrabolták volna, de a koncert kezdetére szerencsére pont sikerült megszöknie...

Azahriah az újonnan megjelent számával kezdett, az Introvertált dallal. A második szám is egy hatalmas sláger volt, a four moods, amit a közönség hangosan énekelt. A harmadik szám egy „kiadatlan” volt, a negyedik pedig a Miafasz, amihez Azahriah annyit fűzött hozzá, hogy „ez a dal kifejezi mostani állapotom” – de hogy ez miért így, nem magyarázta meg. Ezt még két „kiadatlan” követte – most már persze meg lehet hallgatni őket a Tiktokon...

A technikai megoldások különlegesek voltak, mivel Azahriah is igazán egyéni előadó, így robot bemondók, különböző hangeffektusok és egyéni hátterek jelentek meg a koncert folyamán. A Figyelj című számnál kellett végül használni a zöld krepp papírokat, amiket a koncert elején kaptunk: a vaku elé kellett tenni őket, így sok kis zöld apró pont töltötte meg az Arénát.

A koncert második felében a színpadra lépett Desh is, és ott is maradt a koncert végéig. Az Okari volt az első szám, amit közösen énekeltek el, majd ezt követte a Tisztán iszom, Elbarto, Papa, Pullup és végül a Habibi. A dalok elhangzása után a teljes zenekar elköszönt, megköszönték az estét és lementek a színpadról. De a koncertnek még közel sem volt vége!

Az RTL Híradós műsorvezetők most nem a kivetítőn, hanem élőben jelentek meg. Buzdító kiabálással tovább fokozták a közönség hangulatát, majd Azahriah, Desh és a zenekar visszatért és elénekelték az utolsó dalokat: a Kukásautót, a Tevagyazalányt, a Rétet és végül utolsó számként a Mind1-et, amire mind a 15 ezer ember tombolt.

Magyarország egyik legfiatalabb és leghíresebb zenésze megtöltötte a teljes Arénát, majd egy hibátlan és egyéni koncertet adott. A közönség még a metróban is a Mind1-et énekelte! Hatalmas gratulációm Azahriának, Deshnek az egész zenekarnak, az egész stábnak!

Szatmári Zsófia

Megnéztük Azahriah koncertjét a Papp László Sportarénában  - klikk a fotóra

 

[2023.03.22.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SSD VEGYI MEGOLDÁS USD, EURO, GBP SZÁMÁR szolgáltatás [2024.04.14.]
SÜRGŐS HITELEK egyéb [2024.04.13.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
A Hooligans zenekar legújabb...

Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
"Mashup: A mashup is a creative...

Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
Sari Schorr az Analog Music Hall színpadán
Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Opera metal a Barba Negraban 
beszámolók még