2024. május 18. | szombat | Erik, Alexandra nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Gyorsinterjú a Szigeten a Neo énekesével

2004-ben egy új Neo született – olvashatjuk az együttes weboldalán. Mit gondolnak erről a rajongók, és hogy látja a zenekar, beváltak a várakozásaik? Kérdéseinkre a Szigeten adott koncert után Hódosi Enikő válaszolt.

– Én maximálisan elégedett vagyok –  kezdi válaszát az énekesnő. –  Én úgy érzem, többet is kaptam, mint amire számítottam. A közönséget mindenképpen megosztja ez az új felállás, biztosan vannak olyan rajongók, akik régen megvoltak s most nem tudták követni ezt a stílusváltást, az új embereket, új formációt. Szerintem olyan nagy változás a stílusunkban nem történt, próbáltuk a régi vonalat folytatni. Természetesen elégedettek vagyunk azzal, hogy teltházas koncertjeink vannak. Ez egyértelmű visszaigazolás számunkra.

– A közönség más szempontból is megosztott: van aki az olyan koncerteket szereti, mint amit itt kaptunk  – egy cigaretta csikket sem lehetett leejteni a tömegben -, mások pedig a családiasabb hangulatú, kisebb közönségű előadásokat kedvelik – pl. a műjégen adottat -, ahol bőven van hely táncolni. Hogy érzed, mennyire befolyásolja az előadásotokat a közönség nagysága? Mit szeretsz jobban látni, tomboló százakat vagy önfeledten táncoló embereket?
– Megmondom őszintén, hogy koncert előtt folyamatos para van mindenkiben, de utána meg teljesen mindegy, hogy hányan vannak. Én ugyanúgy tudok örülni a hatalmas tömegnek, melynek nem látom a végét, mint mondjuk 15 embernek, akik azért jöttek, hogy valamit halljanak vagy velünk próbálják megfejteni a zenét, a dalszöveget, amit próbálunk átadni. Igazából – részemről legalábbis – mindegy, hogy hányan vannak.

– Érdekes ez a para dolog, hiszen egyáltalán nem látszik rajtatok. Nagyon közvetlenek vagytok az emberekkel: ZP-ben is, Műjégen is ott ültetek az asztalnál koncert előtt, Műcsarnokban is a nézőtéren át távoztatok, és gyakran látni titeket a volt tag Szűcs Krisztiánnal is.
– Az emberek így megérzik a másik ember közelségét, a nyíltságát. Szavakból, pillantásokból tudod, hogy bármiről tudunk beszélgetni. Ő olyan, akivel nem nehéz összebarátkozni, tipikus közvetlen ember.

– A Everybody Come On az egyik legnépszerűbb dalotok az elmúlt esztendőben, idén azonban nem játsztáok a bulikon. Mi ennek az oka?
– Ennek két oka van. Egyrészt tavaly túl sokat játszottuk, másrészről pedig átdolgozás alatt van, tehát éppen dolgozunk rajta, hogy egy újfajta feldolgozást, remixet adjunk elő.

– Ez azt is jelenti, hogy új lemezt adtok ki a közeljövőben?
– Lemez várható, azon mondjuk nem lesz rajta az Everybody Come On, de koncerten fogjuk játszani az új változatot valamikor. Az új album január-február környékén várható.

Molnár András

[2005.08.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK koncertjegy [2024.05.17.]
SÜRGŐS HITELEK zenész » vonós [2024.05.16.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még