2021. december 5. | vasárnap | Vilma nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
NFC
Kapcsolódó cikkek
Nagy találkozás a NOX-szal: közvetlenek, kedvesek
A legkeresettebb 40 lemez 2007-ben - DJ Szatmári és a NOX tovább remekel
Feloszlik a NOX?
Legnépszerűbb rajongói oldal: Ünnepelj Te is a Rúzsa Magdi rajongói klubbal!
Kapcsolatok
NOX

Legnépszerűbb rajongói oldal: A Nox Fan Club kőkemény csapatmunka

Továbbra is kíváncsiak vagyunk, hogy melyek azok a rajongói oldalak, amelyeket az üzemetetőik érdemesnek tartanak arra, hogy a nyilvánosság előtt is bemutassanak. Most a népszerű NOX együttes hivatalos rajongói portáljával ismertetjük meg a Zene.hu olvasóit.

Juttasd be kedvenc oldaladat a döntőbe!

Erre úgy van mód, ha minél többen olvassák egy hét alatt a site bemutatkozó cikkét a zene.hu-n. A fináléba a megjelenést követő egy hétben a 10 legtöbb olvasót vonzó site jut be.

A NOX hivatalos rajongói oldala és klubja, a http://nox_fan_club.extra.hu/ ,melyet a NOX és menedzsment is ajánl a rajongók számára. A lap teljes mértékben interaktív, megtalálható rajta minden információ és érdekesség az együttesről. – kezdte lapunk tájékoztatását Evelin.

Csapatmunka eredménye

13 szerkesztő dolgozik minden nap azon, hogy a rajongók mindig a legfrissebb információkat kaphassák kedvenc együttesükről. Az oldal extra részében találhatunk sehol máshol meg nem lelhető karaokekat, animációkat, levélpapírokat és mindent olyan NOX-os dolgot, amire egy rajongónak szüksége lehet. A letöltések között vannak cikkek, háttérképek, zenék, illetve videoklipek és TV-felvételek is.– merült bele a részletekbe.

A klub minden évben rendez versenyeket, amiken rengeteg rajongó vesz részt. Az NFC nevéhez fűződik továbbá a rajongói oldalak között egyedülálló "moziszoba" is, ahol a rajongók klipeket és TV-felvételeket láthatnak hazánk sikercsapatáról, s ezeket rögtön meg is beszélhetik az erre kialakított chatben.

Mit gondolnak mások?

Az oldal legújabb rovatában a szerkesztők hazai sztárokat kérdeznek meg arról, hogy mit gondolnak a NOX-ról és miért szeretik őket.Ez a rovat a NOX tagjainak tetszését is elnyerte. – mesélte.

– A NOX hivatalos rajongói oldalán, vagy ismertebb nevén az "NFC"-n, kevesebb, mint egy év alatt közel 93000 rajongó járt. Rengetegen látogatják külföldről is, számukra most készül az oldal német és angol nyelven. Az NFC-t leginkább a stábtagok jelszavával jellemezhetnénk: "Mindenünk a NOX!" – zárta a tájéákoztatást Evelin.

Továbbra is várjuk minden rajongói klub jelentkezését, írjatok és mutatkozzatok be a bizso@zene.hu címem, s mi garantáljuk, hogy megírjuk a portálotok történetét.

Nevezd be te is saját vagy más rajongói oldalát!

– zene.hu –

[2008.03.22.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Denvei 2008.03.23. 22:16 • [11]
Kedves Lala.
Evelinnek semmi köze a beszélgetéseinkhez. Neked pedig kicsit nagyra nőtt a csőröd. :) Nem kell aggódni. Evelint békén kéne hagyni most. Legalább egy kisidőre. Legyetek most rá kicsit figyelemmel. Köszönöm.
Üdv.: Denvei
Lala93 2008.03.23. 21:07 • [10]
Evelin sem fogja már sokáig csinálni ! A Denvei nevet honnan találtad ki Evelin?
Denvei 2008.03.23. 19:08 • [9]
Kedves TTL!
Megisosztaná velünk? Sajnos én önnek és Lalának nem igen hiszek. Neharagudjanak. Magasról teszek, hogy maguk mittudnak. Ezt akár ki is találhatják. Nem tudják bizonyítani így nem hiszem, hogy ezzel az ocsmánysággal az NFC-vel ilyet tehetnének. Nem sokáig fogják ezt már csinálni.

Üdv.: Denvei Ferenc
TTL 2008.03.23. 18:51 • [8]
"meggyőződésem, hogy a kedves énekesnek semmi baja nincs Evelinnel"

Neked meggyőződésed, nekünk meg ott a bizonyíték.
Denvei 2008.03.23. 18:47 • [7]
Még valamit hozzászólnék a CHAT ügyében. Kibarmolta össze? Kiszidta Evelint? Ki k***ta le? Na ki!? Hát ha nem tudod megmondom neked. TE voltál. Ahoz pedig semmi közöd nincs mifolyik a stábban. Megértettük egymást a tovvábiakban nem szeretnék veled találkozni az oldalon. Nem tudod szerencsére én mivagyok. Egyet elárulok nem Stábtag az NFC-n. Nem szertnék a chatből idézni, hogy Evelin milyen k***va te milyen k****va vagy? :) Itt kezdjük.

Tisztelt Admin.
Ezt az üzenetet kérném, hogy töröljék ki ha úgyválik, hogy bánto lenne.

Üdv.: Denvei Ferenc

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
patiala m legitimate szolgáltatás [2021.11.29.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Kecskeméten beteljesedett Erzsébet és a Halál szerelme
Október közepén mutatta be a...beszámolók még