2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A közönség is énekelt a 2008-as Táncdalfesztiválon - képekben
Homonnay Zsolt: "Nálunk egy nagyon érdekes helyzet áll fenn"
Nemcsak a nőknek kedveskedik az Adagio
Férfiuralom a legnépszerűbb musicalszínész szavazáson
Könyv készült a jövő színészóriásairól - nemcsak musicalbarátoknak
A musical magyar csillagai Dunaújvárosban jártak
Képgalériák
Adagio: Érintés koncert
Kapcsolódó Kiadványok
Adagio: Érintés
Kapcsolatok
Adagio
Homonnay Zsolt
Balczó Péter
Nagy Sándor
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Adagio
[2008. május 9.
péntek 20:00]

Meglepetést okozott az Adagio Érintése - képekben

A többszörösen is platinalemezes Adagio együttes harmadik, Érintés című albumának megjelenése után tartotta eddigi legnagyobb koncertjét a Papp László Sportarénában. A csapat állandó zenészei mellett Zádori László vezetésével a 30 tagú Adagio Orchestra kísérte a triót.

A harmadik lemez zenei producereinek, ének- és zenekari hangszerelőinek – Zádori László (zenei vezető), Czomba Imre, Pejtsik Péter, Riederauer Richárd – köszönhetően egyedülálló hangzással varázsolták el a szép számban megjelent közönséget.

Az est repertoárján a megszokott dalokon túl sok különlegesség is szerepelt. A komolyzenei dalok közül Bach Air-je, Hommonay Zsolt magyar szövegével kiegészülve csendült fel. A dallistára felkerült számos, mindenki által ismert klasszikus szerelmes dal, mint például Demjén Ferenc szerzeménye a Jégszív vagy Máté Péter Majdnem szerelem volt című dala. A Queen együttes ismert slágere is teret kapott ezen az estén, A szerelem megöl majd című opuszban.

A meglepetések sora itt még nem ért véget, szerencsére. Az Adagio tercettjét ezen a koncerten is kiegészítette két csodálatos hölgyvendég; Zséda és Polyák Lilla. Zséda a fiúkkal közösen énekelte az Őrjítő vágy című számot és egy saját slágert is előadott a férfi közönség nagy örömére. Lilla – aki, civilben Homonnay Zsolt felesége - a Bármit megtennék, nagysikerű Meat Loaf feldolgozás női szólamát énekelte királynői hangján. Ezután egy Lara Fabian feldolgozással kápráztatta el a közönséget, mely az Örökké címet viseli.

Szerelmes duett 3 férfi előadásában

Az est csúcspontja a mindenki által kedvelt gyönyörű szerzemény, Az Operaház Fantomja volt. Ami eredetileg egy szerelmes duett, ezért is különleges három férfi előadásában. Ezzel nem szakadt vége a musical dalok sorának, a Bell alatt már tradícióvá vált, hogy a fiúk rózsával a kezükben sétálnak a nagyérdemű közt, majd egy-egy szerencsés hölgy kézbe is kaphatja a virágot. Azonban ennek az estnek volt még meglepetése, a tökéletesen megkoreografált megjelenések.

A fiúk megmutatták, hogy táncolni is remekül tudnak, eredeti ötlet volt az átöltözés kivetítése, ami mindenkinél sikert aratott. Zsolt konferansza és történetei még közvetlenebbé teszik a koncertet, hiányoznának, ha nem lennének. Szívmelengető érzés volt látni Peti oldottabb hangulatát is. A koncert végére fergeteges buli hangulat alakult ki.

Ebben a részben hallhattuk a Mamma és a Delilah című slágereket. Az est záró számaként Balázs Fecó egyik legszívbemarkolóbb dala, a Maradj velem hangzott el, amit a közönség levegőt visszafojtva hallgatott végig. Majd kitört a jól megérdemelt vastaps, és természetesen a jelenlévők egy emberként állva ünnepelték a fiúkat.

Jelentem az Adagio megérkezett az Arénába. Jött, látott és győzött! Külön köszönet a remek zenei vezetésnek, a zenekarnak, és nem utolsó sorban a három sármos fiatalembernek: Balczó Péternek, Homonnay Zsoltnak és Nagy Sándornak. Szép volt fiúk!

Képekben az Adagio Érintés koncertje


- J. Zsuzska -

[2008.05.21.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
erika59 2008.06.06. 18:52 • [1]
Én is ott voltam a Családommal a koncerten. Nagyon jó volt. Felejthetetlen élménnyel lett gazdagabb mindenki, melyhez - és a hatalmas sikerhez - szavból gratulálok a 3 Fiúnak. Szolnok mindig vár Titeket!

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még