2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Új taggal bővül a Megasztár zsűrije!
Megasztár vagy Szombat esti láz?
Ők jutottak be a Megasztár döntőbe!
Somát Frei Tamás is csábította
Meglepetés CD-t nyertek!
Szekeres Nóri meglepő válaszai a Megasztár kapcsán
Vajon ki nyeri a Megasztár 4-et? - bemutatjuk a versenyzőket, első rész
Kapcsolatok
Megasztár 4.
Tóth Lucienne (Tóth Lüszi)
Szecsődi Károly
Szabados Attila
Nkuya Sonia
Nguyen Thanh Hien
Németh Patrícia
Gitano (Nagy László)
Legnépszerűbb csengőhangok

Vajon ki lesz az év hangja? - bemutatjuk a Megasztár döntősöket, második rész

Szombaton elindul a Megasztár 4 döntője és végre élő adásban láthatjuk azt a tizenöt énekest, akik bekerültek a végső megmérettetésbe. Most minden tagról egy kis összeállítást közlünk, hogy jobban megismerjék az olvasók a versenyzőket. Persze dönteni a dalok fognak!

Olvasd el ezt is: Vajon ki nyeri a Megasztár 4-et? - bemutatjuk a versenyzőket, első rész

Kezdjük a legkisebbel, akiről már írtunk hosszabban is. Ő pedig nem más, mint az angyali mosolyú Tóth Lüszi, aki 13 évvel ezelőtt Kaposváron látta meg a napvilágot és jelenleg is ott él. Csodálatos tehetségű kislány, aki elvarázsolta a Megazsűrit. Eddig főként iskolai rendezvényeken lépett fel, osztálytársai nagyon szurkolnak a sikeréért. Tavasszal megnyert egy népdaléneklési versenyt, két kategóriában is. A szüleivel él, nincs testvére. Hobbija a lovaglás, kedvenc lovának neve pedig nem más, mint Csinos.

Szecsődi Károly 16 éves fiatalember, akinek nagy vágya teljesült azzal, hogy bekerült a legjobb tizenöt közé. Balatonkenesén született, a Halak csillagjegyében. A roppant érzékeny lelkű fiú Veszprémbe jár középiskolába, kedvenc étele a sajtos, tejfölös tészta. Szabadidejében szívesen fest és verseket ír, s nem mellesleg a gospel zene nagy rajongója. S talán ő lesz az év férfi hangja? Ki tudja…

A 32 éves úriember, Szabados Attila kipróbált zenész már, nem ma kezdte a húrok pengetését. Tiszavasváriban született, ám felnőni már Nyíregyházán nőtt fel, napjainkban pedig már Budapesten él. Igazi rocker, végletes, szenvedélyes, impulzív. Tanítóképző főiskolát végzett, de dolgozott óvó-bácsiként is.

Jelenleg egy cégnél key account manager. Van egy klasszikus felállású négytagú együttese, a Star Positive. Érdemes róla tudni, hogy anti-dohányos. Két testvére van - egy nővére és bátyja -, és kétszeres nagybácsi: Bigyó 3 és fél éves, Zazi egyéves. Attila igazi sportember, ugyanis mindene a futás, sőt régebben kézilabdázott is. A lányok kedvence címre jó eséllyel pályázik, a többi a hangján és a szerencsén múlik majd…

A csinos fiatal énekesnő Pataki Szilvia sem kezdő már a színpadon. A lány 20 évvel ezelőtt jött világra a fővárosban. A Casting című filmben már játszotta az egyik „megasztárt”, eddig főként a musicalszínpadokon találkozhattunk vele. Zenei ízlése is ennek megfelelő, a musical-ek, Vanessa Williams, és Zséda a kedvencei.

Egzotikus szépségek, remek hanggal

Az egzotikus szépségű Nkuya Sonia, 18 éves. Magyarországon született, édesapja pedig Kongóban él, így tehát a fiatal hölgy félig afroamerikai. Nem mellesleg ő a verseny egyetlen színes bőrű résztvevője. Sonia vadóc, belevaló lány. Rockervér folyik az ereiben; a hátát egy hatalmas tetoválás díszíti, ami egy kígyót ábrázol. Nagyon szabadszellemű családban nőtt fel, és immár két éve barátjával él. Hobbija is a zenéhez kötődik, ugyanis nagyon szeret fesztiválozni.

Nguyen Thank Hien még csak 14 éves, a hangja annál nagyobb. Vietnámi szüleivel Sopronban él. Kedvenc zenei irányzata az R&B, kedvencei Beyoncé, valamint Christina Aguilera. Hagyományos vietnami családban nőtt fel, édesapja nem nagyon beszél magyarul. A lány szeretne az év hangja lenni, s erre most minden esélye megvan, hiszen a zsűri bejutatta a 15 döntős közé.

Aki zenei tagozatos általános iskolába járt, azért valami csak szorult beléje az évek alatt! Így van ezzel Németh Patrícia is, aki szintén megnyerte magának az ítészeket. 19 éves, Érden el, csillagjegye szerint Nyilas. Zenei általános ide vagy oda, nem sok szakmai tapasztalat áll a háta mögött, de varázslatos hangja van.

A Megasztárba való bekerülése egy féltett álma volt, amely most megvalósult. Nagyon szeretne minél tovább bent maradni. A zenei ízlése a pop és az R&B felé vezetik, nagyon szereti Celine Diont ésWhitney Houstont is. Jelenleg Újpesten dolgozik egy elektronikus kaszinóban, mint kulcsos. A családjával él; van egy tizennégy éves öccse, Alex, akivel nagyon jó testvérek. Szingli, de hisz a szerelem első látásra érzésben.

A 26 éves jóképű férfit, Nagy Lászlót nem kell annyira bemutatni a zenei életet árgus szemekkel figyelőknek, ugyanis ő nem más, mint Emilio dalszerzője. Gondolt egy merészet és kilépett a színfalak mögül, hogy megmutassa, nem csak a toll a fegyvere, hanem a hangjával is képes elvarázsolni a közönséget. Laci vérbeli zenész, hangszereléssel is foglalkozik, kimagasló muzikalitással rendelkezik. Édesapjával és öccsével él együtt, Budapesten. S talán ő lesz az év hangja?

Vagy azok közül kerül ki, akiket a második részben mutatunk be? Ki tudja....Tartsatok velünk és ismerkedjünk meg a többiekkel is.

Ki jut be a legjobb 10 közé a Megasztárban? SZAVAZZ!

tv2.hu/hak –

[2008.10.11.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
2008.10.10. 13:33 • [1]
A Szabados Attila Tiszalökön született, Tiszavasváriban lakott.

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még