2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Elő-Valentin napi meglepetések a Krémben!
Somló és a Roy & Ádám Trió édesíti a Krémet!
Kapcsolatok
St. Martin
Tóth Gabi
Tóth Veronika (Tóth Vera)
United
Magyar Televízió

United és Tóth Vera keveri a Krémet

Március első vasárnapján igazi bulihangulatban várja a Krém nézőit a két műsorvezető, Ábel Anita és Rákóczi Ferenc.

Egy televízióban ebben a formában régen látott kitűnő zenekar is elfogadta meghívást, így a nézőkkel lesz ez alkalommal a United zenekar, valamint a 2004-es év hangja, a Megasztár első szériájának győztese, Tóth Vera.

Pély Barnáék elárulják, hogy miért nyüzsögtek kevesebbet az elmúlt időszakban, hiszen számos koncertjük mellett a zenekar három tagja is aktív óraadó tanár egy székesfehérvári művészeti iskolában, amely ez év szeptemberétől ráadásul főiskolai formában is működik majd. Áron, Barnabás és Gergő azt is elárulják Anita kérdésére, hogy miként lehet jó tanár-diák viszonyt ápolni gyakorló muzsikusként. A Végső vallomás után hamarosan egyébként megismerhetjük majd a vadonatúj United-slágereket is, hiszen tavasz környékén várhatóan elkészül a csapat várva várt új albuma.

Arra a titokra is fény derül, hogy hol született meg az a 30-40 dal, amelyből most válogatják a legjobbakat a lemezre. Hamar megtudjuk azt is, hogy Tóth Verát és Barnabást nemcsak a Megasztáros közös élmények fűzik össze, hanem Vera második albuma is, amelynek zenei producere Pély Barna volt, s amelyre Romhányi Áronnal együtt több számot is komponáltak. Vicces tehát az a dalcsere, amelyben Barnabás bevallja, hogy Vera albumát meghallgatva végül is a Válassz! c. dalra esett a választás, amelyet egy igazi unisex nótának tart, s amelyet remekül elő is ad ezután.

Koktélt is kevernek

Vera a legendás korábbi United-slágerek közül a Koktél című dalt énekli, szintén igen lendületesen. Hogy a zenészek köre tovább bővüljön, érkezik a stúdióba a szaxofon nagymestere, St.Martin is, majd hogy Vera se érezze magát egyedül a Krém piros bőrkanapéján, Tóth Gabi is. Gabit alig ismerik fel a műsorvezetők, hiszen erre az évre éppen a szőke haj mellett döntött, és a szokásos temperamentumával kezd rögtön sztorizni, cáfolva azt a nemrégiben felröppent bulvárpletykát is, hogy rossz viszonyban vannak nővérével, Verával.

A két lány felidézi gyermekkoruk nagy közös énekléseit, így ők is, majd Pély Barna is elárulja, hogy miket énekeltek annak idején szobájuk rejtekén egy dezodorosdobozba, vagy éppen egy ceruzába, amely akkoriban mikrofonként szolgált… A Tóth-lányok duettje ezúttal is elkápráztatja a közönséget, majd Barnabás is elénekelheti zenekarával kedvenc dalát, amely egyfajta tisztelgés is lehetne a nemrég elhunyt James Brown előtt, hiszen ez a nóta nem más, mint a Sexmachine.

A remek muzsikák után már nincs is más hátra, mint a finálé, amely ezúttal – mintegy utalva a csapat és Vera közötti szoros együttműködésre – nem más, mint a We are family… Egy hét múlva pedig ismét Krém, amely jövő héten is édes lesz mindenkinek!

- Freund Judit -

[2007.03.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még