2024. május 3. | péntek | Tímea, Irma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Zene.hu a Myspace-n
Kapcsolatok
Dopeman
Magashegyi Underground
Bobakrome

Legyél a barátunk a Myspace-n!

Nemrégiben elindult a Zene.hu myspace-s oldala, ahol több érdekesség is várja az odalátogatókat. Legyél a barátunk!

Ha valaki nem ismerné a Myspace-t, az úgy gondoljon rá, mint az iwiw-re, csak nemzetköziben és főleg a zenészek és a rajongóik közötti kapcsolattartást segíti elő. Na persze ez mellett még számtalan dologra lehet használni a rendszert. Régi ismerősöket itt nem fogunk találni, de jobbnál jobb zenékre, előadókra, csapatokra lehet bukkani némi böngészéssel.

Egy hónapja indult be a Zene.hu myspace-s oldala és máris gyűlnek a barátok. Igyekszünk minden magyar zenésszel, formációval felvenni a kapcsolatot, és várjuk a kedves olvasókat is, hiszen van miért meglátogatni az oldalt. Kedvenc fotóinkat tesszük közzé a nyári fesztiválokról és különböző eseményekről, de zenét is hallgathatsz nálunk: minden hónapban 3-4 magyar zenész művét osztanánk meg a látogatókkal és a barátainkkal. Elsősorban még kiadatlan, ritka és érdekes dalokat, feldolgozásokat vadászunk össze. Izgalmasnak hangzik, nemde?

Az első három szerzemény már hetek óta hallgatható a myspace.com/zenehu weboldalon. Egy feldolgozás Dopeman-től (Nagy Utazás), egy, még kiadatlan dal Bobakrome-tól (Nefürgyélle) és a Magashegyi Underground "Anglia" című szerzeménye.

Dopeman új arca

Na, azért Dopeman is foglalkozott már mindennel: volt műsora a Viván, írt könyvet, producerkedik és még fel is dolgoz. Ráadásul nem is akármit: a Nagy utazás című dalt hallhatjuk, sajátos, Dopeman-es stílusban.

A VIII. kerületi rapper myspace-s oldalán találhatunk még meghallgatható és le is tölthető szerzeméyeket. Például a Kell még 1 löket című dal, amit Dopeman a hadsereg drogprevenciós dvd-jére készített. Készülget a "gengszter" új albuma is, amelyen - a hírek szerint - több hasonló, éneklősebb darab is helyet kap majd.

Bobakrome: Nefürgyélle!

Az idei nyár geráppája, a nefürgyélle ihlette meg Bobakrome mestert és készített is belőle egy remek nótát. A Wacuumairs-es Bobától nem a tipikus hiphop nótákra kell számítanunk, annál ő sokkal kísérletezőbb, okosabb alapot pakol a szövegek alá. Bizonyára lesz még számtalan feldolgozása az elhíresült mondatnak, de eddig ez a legjobb.

Bobakrome myspace-s oldalán le is tölthető a szerzemény, amely remélhetőleg az új albumon is helyet kap. Tessék nézni, hallgatni, tölteni!

Üdv a hegyről! - Magashegyi Underground

Magashegyi Underground. Ezt a nevet érdemes megjegyezni, hiszen egy érdekes és tehetséges formációval van dolgunk. Az oldalunkon az Anglia című számot lehet meghallgatni, amely a nemsokára megjelenő, bemutatkozó albumukon lesz majd hallható.

A háromtagú formáció legismertebb tagjai Bocskor Bíborka, aki a Megasztár 3. részéből lehet ismerős, az erősebbik nemet pedig Kardos Horváth János a Kaukázus zenekarból és Fodor Máriusz az FM Orchestra-ból képviseli. A Szeplős váll című dalukat már a rádiókban is hallhatjuk, kislemezük pedig már megvásárolható.

Ha kíváncsi vagy a dalokra, nézdd meg a Zene.hu myspace-s oldalát. Ja, és legyél a barátunk!!!!

-nagymester-

[2007.08.24.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
bondi 2007.09.09. 13:29 • [5]
Keresd meg a kedvenc zenekarod, hallgasd meg a zenéit, írj az üzenőfalára, szavazz rá, jelöld be havernak, ismerősnek vagy legyél a rajongója. Segíts neki, hogy bekerüljön a TOP 20 banda közé.
www.hotband.hu
sunnybunny 2007.08.31. 10:30 • [4]
hahó! Most olvastam a Pink Floydról:
http://popblog.blog.hu/2007/08/24/pink_floyd_reloaded
mit szóltok hozzá?
toromon 2007.08.25. 00:14 • [3]
Én már szerencséssen megtaláltam a zene.hu-t. Úgy látom elég kemény csapatok vannak a top friendek között. Azért én nagyon megörültem, hogy felfedeztem Koncz Zsuzsát. Nagyon érdekes baráti szálakat fedeztem fel a myspacen. Tényleg jó szórakozás és ha a zene.hu mindenkiről továbbítja a híreket, akkor végképp nem szabadulok. :)
nagyM 2007.08.24. 19:27 • [2]
Ha a top friends-ekre gondolsz, akkor a szisztéma a következő: akinek a dala megy, az alapból legelől. Ez havonta változik. A többi barátot pedig pörgetjük (bár néhány nagyon kedvenc valószínüleg marad), idönként megkeverem tehát a top barátokat.

Csapatok közül mindenkit felveszünk (elsősorban persze a magyarokat).

Azt meg, hogy kinek a dala kerül lejátszásra, az az határozza meg, hogy ki adja nekünk oda. Meg persze az, hogy valamiért érdekes legyen (vagy egyszerűen csak jó).
Tamás 2007.08.24. 17:48 • [1]
Hello!
Kérdezném, hogy milyen szisztéma szerint kerülnek fel előadók az oldalra?

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még