2024. november 23. | szombat | Kelemen, Klementina nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Csézy utazhat Belgrádba

Csézy nyerte az Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjét, így ő képviselheti hazánkat, ha minden jól megy, akkor a döntőben is. A magyar győztesre egy elődöntő is vár, amit szintén a szerb fővárosban rendeznek május 22-én.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2008.02.09.
Utolsó hozzászólás: 2008.09.15.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

egy olvasó 2008.02.11. 22:15 • [49]
Nagyot csalódtam Szekeres Adrienn emberi viselkedésében. Miért nem lehet méltón elviselni, hogy egy tehetséges énekesnő mögött, második lett? Eddig felnéztem rá, szerettem a dalait, de ez a tekintet, amikor szólították és kilépett, sok mindent elárult róla. Csézy az Általad vagyok dallal berobbant, imádják az emberek. Ha jól tudom, nem máról holnapra lett sikeres, hanem évek óta tudatosan készült arra, hogy betörjön. Nagyon tehetséges, világszintű az egész amit csinál. Egyenlőre még emberinek is tűnik. Kívánom, hogy ez a sikersorozat ami rá vár, megtartsa embernek! Mégegyszer, számomra a Szekeres Adrienn viselkedése nagy csalódás. Nem méltó hozzá!
Wiki23 2008.02.11. 18:36 • [48]
A blikket olvasva,őszintén mit akar a Szatmári Orsi????Sehol sincs
énvagyokén 2008.02.11. 17:28 • [47]
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=91786
nagyabaj 2008.02.11. 17:02 • [46]
Most meg én írtam el a te neved. bocsi
Előzmény: nagyabaj • 2008.02.11. 17:01 • [45] • Előzménykövetés 
nagyabaj 2008.02.11. 17:01 • [45]
Igazad van tomoron. Ezennel megkövetem mircit és elnézését kérem. Nem bántani akartam.
Előzmény: toromon • 2008.02.11. 08:13 • [35] • Előzménykövetés 
Manny 2008.02.11. 16:50 • [44]
Ez jól hangzik! Mióta és hogyan is nyitott ez a " verseny "? Mert tudod ha nem vagy ennek vagy annak a kutyának a kölyke, akkor barátom oda se szagolhatsz. Ez van. Bocs.
Anda76 2008.02.11. 15:34 • [43]
Kedves/Kedvetlen Mindenki!
Pro és kontra szapul mindenki mindenkit. Kérdezem én, minek? Néztem a "döntőt", a végeredménnyel nem értettem egyet.
De!
Attól, hogy a Csézy ellendrukkerek szidják a hölgyet, és attól, hogy a szimpatizánsok pedig védik, nem történik semmi. Senki nem fogja újraszámolni a szavazatokat, senki nem fogja azt mondani, hogy bocsika, tévedtünk, és senki nem fogja azt mondani, hogy kikérem magamnak, minden jogszerűen történt, jogos volt a szavazás menete. Egész egyszerűen ez sehol nincs így. Ez van, lezárult az egész, és kész.
Egy útja van annak, hogy ne a kishölgy képviselje Mo-ot. Ha ő lemond erről. És bármennyire nem szimpatikus nekem (sem), már csak büszkeségből sem tenné ezt. Mert, ha visszalép, nemhogy a szakma leírja, de egész életére lelkileg összetör. És ezt senki nem érdemli meg, hogy egy ilyen piti versengés miatt így változzon meg az élete.
És még valami, ha Szekeres Adrienn (aki nekem a befutó volt) nyert volna, ugyanez lett volna, csak fordítva.
Merthogy így műkszik az "ember".
Csak az a jó, amit ő akar, és ahogyan ő cselekszik.
Ha valaki nem ért egyet a zsűrivel, jövőre tessék odaállni, és előadni valami jobbat! Nyitott a verseny!
Továbbiakban no comment.
kerekesandi18 2008.02.11. 13:57 • [42]
Nos én végig néztem az Euróvíziós Dalfesztivált, meglep amiket olvasok róla. Szégyelheti magát a fiesta és a többi előadó aki kételkedik Csézy győzelmében. Két olyan versenyszám volt ami ért valamit, ez Szekeres Adrienn és Csézy elődása volt a többi nem ért egy fabatkát sem. Sajnos ez van Magyarországon mindenki szapulja a másikat, ha nem ő a nyerő. Miért ne lehetne egy olyan előadó a győztes akinek még hangja is van!
Adri05 2008.02.11. 13:55 • [41]
Smidhoffernek üzenem hogy ha v.mi gazdag manusról lenne szó akkor nem gondolod hogy nem 28 évesen jutott volna ide,hanem 20 évesen már rázta volna a s....-t mint a többi tinisztár.Nem a pénzen kell lovagolni mert eggyik ismert énekes sem jutott volna el anyagi támogatás nélkül sehová.
vitathatatlan 2008.02.11. 13:02 • [40]
Egy Való Világ beszavazásnál, ahol egy kopasz férfi és egy bögyös csajszi között kellett DÖNTENIE a nézőnek a szavazatával, ott még a darabszámot is kiírták. Itt, ahol az a tét, és afölött DÖNT a néző, hogy ki képviselje országunkat a nemzetközi porondon, itt szóban sem kerül?
SUTTY azonnal a végeredmény!!!!!!!
A kopasz és a bögyös tudhatta igaz? A művészek, akik készültek erre a versenyre azok nem tudhatták, hogyan is vélekedik a szavazóközönség?
Hangsúlyozom: itt a MI szavazatainknak elvileg súlya kellett volna hogy legyen, hiszen egyenlőség esetén is a MI szavazataink számítottak volna, vagy ez is csak olyan kinyilatkoztatás volt, mint a műsor alatt az összes többi?Mondom, mondom,.....aztán nem úgy van?
Előzmény: toromon • 2008.02.11. 12:12 • [38] • Előzménykövetés 
lap teteje
További oldalak «« (1-10) 11 1213 14 15 16 17 »»
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.23.]
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még