2024. november 23. | szombat | Kelemen, Klementina nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Csézy utazhat Belgrádba

Csézy nyerte az Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjét, így ő képviselheti hazánkat, ha minden jól megy, akkor a döntőben is. A magyar győztesre egy elődöntő is vár, amit szintén a szerb fővárosban rendeznek május 22-én.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2008.02.09.
Utolsó hozzászólás: 2008.09.15.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

vitathatatlan 2008.02.11. 12:41 • [39]
Elfogadta a rendszer az elgépelt nevet? Egy olyat ami nem is létezik? Viszont megköszönte. és elvette a pénzt? Te ezt érvénytelen kategóriának nevezted.?Akkor miért nem azt írta vissza, a rendszer? Szavazata éárvénytelen!
Egyébként milyen rendszer az, ahol bemondják, hogy CSAK az előadó száma alatt és a végén 15 percig LEHET szavazni és mégis egész idő alatt LEHET, és......akár most is? Visszaigazolja, hogy köszönjük a leadott szavazatát!
Milyen verseny az, ahol engem, mint nézőt "megszavaztatnak", de megkímélnek attól, hogy közöljék velem, legalább azt a sorrendet, amit Mi nézők szavaztunk meg, súlyosbítva azzal, hogy a MI szavazataink a DÖNTŐEK? Hisz MI döntöttük el, nem igaz? Megjegyezném, hogy a Megasztár alatt láthattad, hogy ki, hogy áll garafikonon legalább!!!!!!!Ebben az esetben kijött a Közjegyző Asszony AZONNAL a végerdménnyel. NEKI a nézők szavazatának eredményével kellett volna kijönnie, nem gondolod?
toromon 2008.02.11. 12:12 • [38]
Én is szavaztam már sms-en. Sajnos volt olyan, hogy nevet kellett beírni és elgépeltem. A rendszer küldte a visszaigazolást, a pénzt levonák, de az én véleményem szerint ez az érvénytelen szavazat kategória. Szerintem az idő elötti, idő utáni szavazatokkal is így van, meg a nemlétező kódokkal. A Megasztár alatt sem írták ki a szavazatok számát, sőt azt is mondták, hogy nem a helyezés szerint szólítják őket. (Sőt azóta sem sehol. Csak a valóságshowknál volt divat.) Ezzel üzleti érdeket sértenének szerintem.
vitathatatlan 2008.02.11. 11:24 • [37]
Tisztelt Közjegyző Asszony!
Ön, azt mondta nekünk nézőknek, hogy mindent rendben talált. Hol ült Ön Tisztelt Közjegyző Asszony? Én a képernyő előtt ültem, és semmit sem láttam rendben lévőnek. Rendben lévő az, hogy a műsör teljes időtartama alatt elfogadták a szavazatomat, /bár nem ezt a hírt hozták nyilvánosságra/, sőt még szombaton és vasárnap is? Rendben lévő az, hogy egy, az adófizetők pénzéből működő televízió, több millió forintot gombol le a nézőktől, de arra sem méltatja őket, hogy közölje velük tételesen, hogy melyik versenyző hány szavazatot kapott? Rendben lévő az, hogy NEM állítják fel a közönség szavazatok által kialakult sorrendet? Rendben lévő az, hogy Nem összesítenek, és úgy hirdetnek eredményt? Rendben lévő az, hogy Ön kijön egy borítékkal, néhány perccel a szavazás lezárása után, melyben MÁR a győztes sorrend szerepel és nem a közönség szavazatok sorrendje?
Nem, Közjegyző Asszony! Ebből semmi sem rendben lévő!!!!!!!!!!
Ezek után, lett volna olyan momentuma ennek a szavazásnak, amit Ön nem látott volna Rendben lévőnek?
Természetesen, ezek csak költői kérdések, hiszen ami „hivatalosan” is rendben lévő, az rendben lévő!
Én egyet tehetek mindössze Közjegyző Asszony: soha többé egy árva fillért sem áldozok, az effajta, még a hiteleség látszatát sem keltő, „versenyek” oltárán, és ez ÍGY rendben lévő!
schmidthoffer 2008.02.11. 09:04 • [36]
Múlt hét óta nem látogattam az oldalt, így csak most látom, hogy milyen véleményvihar bontakozott ki ez ügyben. Őszintén örülök neki, mert én magam annyira elkeseredtem és elcsüggedtem a dalversenyt nézve és különösen az eredmények láttán, hogy már arra sem tudtam rávenni magam, hogy véleményt írjak. Abszolút egyetértek Nagyabaj nylt levelével. Már a mahaszos Fonogram djjkiosztó is bűzlött a bundától, de ez a dalverseny (a szánalmas és erőltetett zsűrijével meg az elcsépelt paneldalaival) betette a kaput. Elképesztő és siralmas képet festenek ezek a djkiosztók a magyar zenei helyzetről. A gagyi rádiókat felejtsük már el, meg sem érdemes említeni ezeket.
Az a legnagyobb baj, hogy nyoma sincs az igazán kreatív, sokat bizonyított nagy zenészeinknek ezeken a rendezvényeken - sem mint előadók, sem pedig mint djjazottak. A Fonogramon ugyan volt egy-két jelölés, amin magam is meglepődtem, és örültem neki (pl. a Majsai meg Illényi Katica, akik nem keveset tettek már le az asztalra, valamint Szekeres Adrien ott is jelölve volt, de nem nyert - szándékosan írtam most különféle műfajban nagyágyú neveket, nehogy valaki is elfogultsággal vádoljon) de persze megint az erőszakosan nyomott tinisztárokat szerepeltették a műsorban (Lolának nincs valami gazdag manusa, mint Csézynek? mert őt is állandóan a képembe tolják, ha kell, ha nem - Tamáskám, most jöhet a nagy védőbeszéded, amit Lola-ügyben szoktál elkövetni :-)))))))
Szóval mi a csudát vártunk? Miért hittük azt már megint, naivan, hogy bárkit is érdekel a közönség véleménye? Naná, hogy a Zséda-menedzsment - ha már elvesztette Zsédát - most visszavág, és a bezsebelt szponzorpénzekért legalább tolja Csézy szekerét! Ezen mit csodálkozunk. Tiszta üzlet ez, semmi egyéb. (Kinek szándékozik "megdobbanni a szíve" ezek után???)
toromon 2008.02.11. 08:13 • [35]
Kedves nagyabaj! Ez nem a mirci hibája. Az én városkámban is volt tavaly Szekeres Adrien és két n-vel plakátolták ki. Pedig ugye... Ma ott tartunk hogy semmi nem biztos és nem ő az egyetlen bizonytala nevű sztár az országban. Van például egy Kállai, vagy Kállay Borink, akit a Dunatv i-vel ír, a MTV y-val. :D
Előzmény: nagyabaj • 2008.02.11. 05:36 • [34] • Előzménykövetés 
nagyabaj 2008.02.11. 05:36 • [34]
Mirci, nem akarlak megbántani, de lehet, a zenhallgatási szokásodnak tudható be, hogy a külföldi előadók -egyébként valóban kitűnő zenék- nevét helyesen írod. Szekeres Adrien azonban csak egy n-nel a végén és nem kettő. Bocsi
grexaaniko 2008.02.11. 00:42 • [33]
Valaki azt írta, hogy a Csézy dalának keverését, vagy hangszereleését nem is a rakonczai csinálta, hanem az ifj. Malek Miklós. Ő pedig lehet, hogy rokona a zsűriben ült Malek Miklósnak. -Akkor már érthető, hogy miért ez a dal juott be.. Ki tud erről még valamit?
Gergo21 2008.02.10. 23:02 • [32]
Wiki23!

Idén megváltoztatták a szabályokat, mostmár mindenkinek meg kell mérkőzni az elődöntőkben, kivétel a 4 alapítóországot (Franciaország, Spanyolország, Németország, Anglia) és az előző év első helyezetje ami jelen esetben Szerbia! :)
mirci 2008.02.10. 21:48 • [31]
Sajnálom, hogy nem Szekeres Adrienn nyert, és sajnálja az egész szakma, hallottam véleményeket.
Csézy nekem túlzottan hideg, kimunkált, lélektelen Jégkirálynő.
Rakonczai Viktort elismerem, nagyon jó zeneszerző, jól hangszerel, de nekem nem kell Csézy, ellenszenves, sajnálom, de nekem rossz a kisugárzása.
Az, hogy az sms-es szavazás kamu volt, egyértelmű, nem kell ezen ennyit agyalni.
Ilyen tétű verseny győztesének kiválasztását nem bízzák a magyar proli polgárra. Ezt én el is tudom fogadni. Az sms szavazás befutott díjából meg a tv lebonyolította az adást.

A nyílt levél írójához, nagyabaj-hoz meg csak annyit mondanék: én itthon berakok egy jó Luis Migue-t, vagy Gigi D'Alessio-t, vagy David Fostert, vagy Journey-t, Chicago-t, Foreigner-t, Pride of Lions-t és még sorolhatnám.
Nem gondolok megfeszülve a magyar könnyűzenére, majd szólnak, ha van valami hallgatnivaló itthon is.
Peace.
Amíg van OFF gomb a tévén, rádión, és amíg jó CD-ket vehetek, addig nincs itt gond.
nagyabaj 2008.02.10. 19:22 • [30]
Nyílt levél minden előadóművészhez, zenészhez, szerzőhöz,

Mint zeneszerető és zenerajongó közönség egy tagja fordulok hozzátok, az elmúlt hetek hazai zenei eseményeit figyelve, az ott szerzett benyomásaimat szeretném megosztani veletek, Önökkel. Ha nagyon röviden kell megfogalmaznom, akkor csak annyit kellene leírnom ide, hogy ELEGEM VAN.

1. ELEGEM VAN abból, hogy engem, mint közönséget ostobának nézve, bármit lenyomjanak a torkomon a kiadói mutyizás eredményeként. Elegem van abból, hogy nincs olyan hazai zenei díj, verseny, amit ne áldoztak volna fel a kicsinyes, dilettáns szűklátókörű kiadói paktumok oltárán. Ez azt eredményezte, hogy ma már nincs olyan díjátadó, verserseny, amin ne lenne ciki elindulni, nevezni, díjátadón részt venni, a díjat személyesen átvenni. Ahol a legtehetségesebb, a legjobb, a világszinvonal, kapja az elismerést. Ahol a nyertes előadó tud örülni az első helynek, ahol a többi versenyzőnek az adja meg a rangot, a versenyzés örömét, hogy igen, egy jobb mögött maradtam le. Ahol az induló versenyzők is elismerik a legjobbat. Ahol a nyertesnek tud gratulálni a többi induló, mert belátható, hogy valóban ő volt a jobb. Lásd Mahasz díjátadó. (pedik a Ti, az Önök jogdíjaiból tartják fent a szervezetet.) Lásd ESC Nemzeti döntő. Senki nem gratulált a nyertesnek a többi induló közül az eredményhírdetésen. Megértem, mert Ti tudjátok, Önök tudják a legjobban megítélni, hogy most sem így történt. A nyertes pedig csak így lehetne biztos abban, hogy ezek a sikerek valóban felfelé viszik a pályáján.

2. ELEGEM VAN abból, hogy szinte nincs olyan hazai adó, ahol a zenei szerkesztést ne a kiadói lobbi mozgatná, lenyomva a torkomon a gyenge, középszerű, silány gagyi minőséget, mondván ez van a hazai zenei piacon. A "tömegizlésnek ez is jó" jelszó alá bebújtatva. Nem csak ez van a hazai zenei palettán! Ott van az Önök a Ti tehetségetek(gük), munkájuk. Ti is, Önök is megdolgoztak(tatok) a sikerért. ELEGEM VAN, hogy a zenei szerkesztés "szempontjait" úgy tűnik valahol máshol szabják meg és nem a stúdióknál, adóknál. Úgy tűnik, hogy ott csak "rotációban" vérehajtják.

3. ELEGEM VAN abból, hogy a fizetős szavazataim eredményét elhallgatják. Teret és lehetőséget adva ezzel a talágatásoknak, mindenki számára megalázó helyzetek, nézetek, vélemények kialakulásának. Csak azért, mert most az "én" üdvöskémnek kell nyerni. Már az sem számít ebben a gátlástalan "csináljuk a sztárokat" műfajban, ha én a néző ez ki is érzem a műsorból. ELEGEN VAN abból, hogy nemzetközi szintű produkciókat áldoznak be a "majd én mondom meg, hogy kiből lesz a sztár" vezérelte előadók feletti kiadói uralkodás oltárán.

Kedves előadóművészek, zenészek, szerzők úgy érzem, hogy mindezen körülmémény a Ti, az Önök tehetségét amortizálja és erodálja. Ti, Önök mikor mondkjá(to)k ki végre, hogy ELEGEM VAN? Csak ettől lehet szinesebb, igényesebb a könnyűzenei élet és sikeresebb a Ti, az Önök zenei pályája.

Tisztelettel,
G.I.
lap teteje
További oldalak «« (1-10) 11 12 1314 15 16 17 »»
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.23.]
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még