2024. november 23. | szombat | Kelemen, Klementina nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Csézy utazhat Belgrádba

Csézy nyerte az Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjét, így ő képviselheti hazánkat, ha minden jól megy, akkor a döntőben is. A magyar győztesre egy elődöntő is vár, amit szintén a szerb fővárosban rendeznek május 22-én.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2008.02.09.
Utolsó hozzászólás: 2008.09.15.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Tamás 2008.02.10. 12:21 • [19]
"Az más kérdés, hogy jelenleg talán ő az eggyetlen igazán tehetséges és jó énekesnő itthon. " - persze, semmi gond azzal, hogy ezt így gondolod!
Szerintem van még néhány, akit mondjuk mellőz a rádió, a zenecsatorna és mégis ott van az élmezőnyben! Számomra ez az igazán sikeres előadó!
Előzmény: Manny • 2008.02.10. 11:07 • [16] • Előzménykövetés 
Tamás 2008.02.10. 12:17 • [18]
Kedves Gábor!
Igen, Tamás!
Előzmény: Manny • 2008.02.10. 11:07 • [16] • Előzménykövetés 
Gergo21 2008.02.10. 11:40 • [17]
Szerintem felesleges bundáról beszélni, egy dolog lehetett, olyan korosztály nézte a műsort akiket megfogta ez a dal és őket nem érdekli hogy hányszor meg mennyit szerepel az illető a médiában mert mással van elfoglalva. Ha megnézzük Lola akármelyik díjátadón, legyen zenei vagy magazin - amit a tinik olvasnak - ott nyer, de lássuk be hogy ez a bizonyos csatorna nem a tinik első számú célpontja. Például én a korosztályomból (20-25) akárhány embert kérdeztem nem nézte a műsort, pedig ez elég nagy szám és pl. mi Szekeres Adrienen nőttünk fel. :) Én sem Csézynek drukkoltam, de örülni kell neki, Ő egy országot fog képviselni és úgy is mindenkinek meg fog dobbanni a megdobbanója ha kimondják majd hogy Hungary május 22-én :))
Manny 2008.02.10. 11:07 • [16]
Valóban szorítani fognak Neki azok, akik nézik a versenyt. A másik, én valóban nagyon jó énekesnőnek tartom Szekeres Adrient, azonban arra a bizonyos koncertről csak annyit, hogy a jelenlévők min1/3-a a támogatók képviselői tették ki. De naivitásnak tartottam, hogy amikor egy MICHAEL BOLTON koncertjét a Papp Lászlo Aréna helyett máshol kermegrendezni érdeklődés hiánya miatt?! Akkor mit is gondolt az általam tényleg kedvelt előadó. Az más kérdés, hogy jelenleg talán ő az eggyetlen igazán tehetséges és jó énekesnő itthon. ( Ezzel senki érzelmeit nem akartam megbántani, ez saját vélemény.) Aztán még néhány adalék erről az egész zenei piacról: Ugye senki nem gondolja, komolyan, hogy ma Magyarországon el lehet adni 10-20-30.000. db lemezt. Még is egy-egy statisztika arról szólt, hogy hu x,y. eladta ezeket a mennyiségeket. Ilyen meg olyan eladási listák alapján. Na, ja. Akkor tulajdonképpen mennyire " hitelesek " ezek a listák. Aztán ez meg az a dal és előadó a leghallgatottabb meg ilyesmi ( és most nem a fenti hölgyről beszélek.) nos, ti a rádióban, azt hallhatjátok, amit néhány zenei rendező ebben az országban jónak tart, illetve ez sem egésszen van igy. Inkább ugy fgalmaznék, akiket a különböző szponzorok, "támogatok" felkarolnak. És valljuk be ezek általában nem a legjobbak. Lenne egy kérdésem vajon miért nem hallunk olyan előadókat mint DAVID BISBAL, vagy ALEJANDRO FERNANDEZ, LUIS MIGUEL és még sorolhatnám a különböző itthon ismeretlen VILÁGSZTÁROKAT. Ja és miért nem lehet venni eggyetlen egy NICKELBACK cd-t sem?? Na szóval én és még jó páran ezért nem hallgatunk rádiót. A fentiekkel tényleg senkit sem akartam megbántani.
Kiss Gábor a szerző 2008.02.10. 11:05 • [15]
Kedves Tamás! Tamás???
Vállalva magam (Kiss Gábor ,szekeres Adrien zeneszerzője,párja stb)Egy két dolgot hagy rakjak
rendbe.Tény:Szekeres Adrien 12.000 hivatalos lemezt adott el a mai napig,-ez cáfolhatatlan,a mai napig nem eset a mahasz listán a 6. hely alá-lemásolva,letöltve nyilván többet.Az Arénás 4000 emberből valószínű, hogy nem az összes pontenciális szavazó,de Csézy -nél mi a helyzet ilyen téren?Miről beszélünk?Csézy nyilatkozta, hogy minden lemezt eladtak, amit legyártottak.Mennyi az? 800-1000. Mahasz.hu archívumát ajánlom mindenkinek.A dal,hogy milyen abszolút szubjektív dolog.Egy biztos ,ahova járunk fellépni -mindenütt teltházzal-ott osztatlan sikert arat.Ja és a Zsűrinek is tetszett:)Egy kis adalék még:Csézy menedzsere,Zséda volt menedzsere.Ez nem valami elégtétel dolog?És ezek tények!
Félreértés ne essék.Nem az a baj,hogy nem Adrien nyerte,elfogadom az eredményt,minden vitatható jelenségével együtt.A gondom az, hogy statisztáltam,energiát, hitet,pénzt nem kímélve (13 más előadóval együtt) egy ,szinte teljesen ismeretlel előadó, jól felépített felfuttatásához egy Eurovíziós Dalfesztiválra keresztelt kutyakomédiában és ez az előadó el akarja hitetni, hogy -és hagyjuk Adrient-nagyobb a szavazóbázisa ,mint pl Mészáros Árpád Zsoltéknak,akiknek azért tudjuk, hogy igen szép nagy és mondjuk úgy fanatikus tábora van.Nem baj! Hajrá Magyarország....!
Előzmény: Tamás • 2008.02.10. 10:11 • [13] • Előzménykövetés 
Sharmos 2008.02.10. 11:03 • [14]
Én meg úgy gondolom kedves Tamás, hogy szurkoljon neki az, aki kijuttatta oda! Abban viszont tökéletesen egyetértek Veled, hogy ez nem az előadók, hanem a dalok versenye! Hasonlítsuk már össze a két dalt! Adrien dala egy profin felépített nóta - ezt Malek Miklós is elmondta -, Csézyé pedig egy agyoncsépelt, százszor kivacsart témán alapuló, ötvenhatodikugyanaz! Valószínűleg Belgrádban ez lesz az ötvenedik ilyen dal! Biztosan jó eredményt fog vele elérni!
Ezenkívül szeretném kifejezni felháborodásomat Csézy azon nyilatkozatán is, hogy ő megdolgozott ezért! Miről beszél? Arról, hogy elvégezte az iskoláit? Tényleg? És a pályán mit bizonyított? Egy ügyvéd nem attól lesz jó ügyvéd, hogy elvégzi az egyetemet, hanem attól, hogy jónéhány évig bizonyít, sok ügyet végigvisz, tapasztal és produkál. Adrien igenis megdolgozott azért, hogy képviselhesse Magyarországot! 10 év alatt tudatosan építette fel produkcióinak azon színvonalát, amit most képvisel! A profizmust! Csézy azt mondja, hogy hat hétig vezette dala a vidéki rádiók slágerlistáját? Hát üzenem neki, hogy Adrien dala ennél picit több ideig vezette a Danubius rádió legjátszottabb dalának listáját!
Ugyan már! Viccelünk?
Több fórumot végignéztem. Mindenhol bundát sejtetnek! Miért van ez? Mert az volt! Ezt a lehetőséget bizony megvették Csézynek!
Tamás 2008.02.10. 10:11 • [13]
Mindenki mindenről beszél, csak a lényegről nem: Ez a dalok versenye, és nem az előadóké...
Ha nem így lenne, akkor a Szatmári Orsinak kellett volna vinni a pálmát, hiszem a hangjával naponta 2-3 millióan találkoznak az RTL sorozatában...
Amúgy Szekeres Adrien és Csézy is egy kiadónál tanyázik (Magneoton), szóval a kiadónak szerintem mindegy lett volna, hogy melyik hölgy nyer... De ha jól emlékszem, akkor a Friderika is ismeretlen volt még itthon, mikor képviselte hazánkat. Lehet húsz aranylemezed, ha a dal nem jó. És valjuk be (saját vélemény) Adrien már énekelt jobb dalt is, mint amit most énekelt... Az sem biztos, hogy aki elmegy egy koncertre, az fanatikus rajongó, szóval 4000 ember látta a koncertet, de garantálom, hogy annak még a fele sem pontenciális szavazó...
Egy a lényeg: Csézy megy, Ő képviseli hazánkat, szoritanunk és drukkolnunk kell neki! Mert a "mi kutyánk kölyke"!!! :)
toromon 2008.02.10. 01:21 • [12]
Ilyen tudathasadásról még nem hallottam, hogy mindkét személyiség ugyanazt mondja. :D
Előzmény: tamir • 2008.02.09. 23:13 • [11] • Előzménykövetés 
tamir 2008.02.09. 23:13 • [11]
Kedves tamir!
Tökéletesen egyetértek Veled! Én is olvastam valahol korábban, hogy a Csézy palija egy dúsgazdag ember (de jó neki!) Márpedig manapság pénzzel mindent el lehet intézni... még azt is, hogy ismeretlenül képviselj egy országot. Már úgy értem, hogy a sajád hazád sem ismer. Valóban Szekeres Adrien produkciója lett volna méltó erre. Remélem, az igazság győzedelmeskedik, mert Ő nagyon megérdemelné!!!!
Üdv. Éva
tamir 2008.02.09. 23:04 • [10]
Számomra azonnal egyértelművé vált, hogy itt a pénz beszélt. Csézy párja köztudottan egy milliárdos autókereskedés-tulajdonos, nincs min meglepődni. Egyébként pedig egy olyan énekesnőt megelőzni, mint Szekeres Adrien?!?! Az Olyan, mint Te című dala 2007-ben a legjátszottabb magyar dal volt, a lemeze 5 hét alatt bearanyozódott és azóta platinalemez, a Papp László Sportaránában egy lefüggönyözött teltházas (4000fős) koncertet adott, hatalmas rajongótáborral bír. Letett az asztalra egy értkékes előadást, egy kitünő dalt, amire igazán büszke lehetett volna az ország.. Erre jött egy nő, aki szépen énekel, csinos is, csak épp még a kutya nem ismeri. Ha megnézitek az első 6 helyezettet, csupa mai közismert énekes/ zenekar. Egyedül Csézy lógott ki, akit honnan is ismerhetnénk? Adrien lemeze 15 hete szerepel a Mahasz listán, és még jelenleg is a 6. ,Csézy ezzel szemben 8 hete van ott, jelenleg a 33., talán ez is önmagáért beszél. És kérdem én, a közönség szavazatait miért nem mutatták meg??? Csak a zsűri pontjait láttuk, azt már nem, hogy a közönség kire hány szavazatot kapott. A verseny tegnap este volt, szavaztam többször is. Az mtv ma este háromnegyed 8kor küldött nekem egy választ, hogy köszönik szavazatomat, ugyanis akkor érkezett be, és a jelentést is akkor kaptam meg a telefonomra. Mennyi érdekes egybeesés....
lap teteje
További oldalak «« (1-10) 11 12 13 14 1516 17 »»
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.23.]
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még