Aki esetleg még nem tette volna meg, az a Hárpia zenekar Érdekvilág lemezét még mindig ingyen letöltheti a banda honlapjáról!
Az oldal design-ja is frissült, úgyhogy mindenképpen érdemes rápillantani!
Az album letöltése: www.harpia.uw.hu (diszkográfia)
ez mondjuk igaz, én is rengeteget utaztam régen és tudom, hogy mennyire unalmas, főként ha már ülni sincs hely, csak állsz egy helyben órákon át... Borzalmas...
Zenei téren pedig szerencsére elég nyitottnak születtem, tényleg megnéznéd nekem, hogy van-e rajta High Contrast - Everything's Different?
Hát, most egy unalmasabb napon, vagy hosszabb utazásnál simán össze lehet hozni szép mennyiségeket, főleg ha valaki nem befordult egy ember, és nyílt az új dolgokra :D
nahjó de ez nem nagy minőségű számok sztem egy midinél sokkal nem lehet nagyobb a mérete... persze itt nem az a szignifikáns, elvégre ki tölt le annyit, mert mindenki azt tölti amit szeret és hallgat...
Az annyira nem is sok szerintem.. gondolj csak bele, 1000 szám, 3 óra.. még kevés is, 1 nap alatt lejönne 8ezer zene, hmm :D Mire azt valaki végig hallgatja..
Pff. az 3 óra lenne :S érdekes, hogy gyárilag ráraknak 1000 számot,... bár érthető elvégre ezzel is csábítják a népet, hogy fizessenek elő, ez azért nem tetszik, olyan üzlet szagu :S
ha jol tudom, abbol az első 6 honap után az első 100 legtöbbet hallgatottról kerül le a másolás védelem, engem csak az érdekelne, hogy az már élből a telón van vagy aktiválás után kezd el letöltődni, kíváncsi lennék mennyi idő alatt jön le 1000 track ;)