jah célszerű a wapot hanyagolni, ami ilyen adatforgalom alapú. De mondjuk ha csak 2 oldalt nézel meg / hónap akkor azért neked nem hiszem h szükséged lesz netes előfizetésre.
sajtang, ez egy jó megoldás!! ja, ha előfizetéses a telefonod és nem csak az alapszolgáltatásokat használod, akkor alsóhangon 5 ezer huf-nál kezdődik a számlád..
Szerintem is sokszor csak ők értik, hogy mit számláznak. Én már neteztem úgy, hogy nem volt előfizetve semmilyen mobilnet csomag és minden nap megnéztem egy lebutított gugli email klienssel, amiben direkt nincsenek képek, hogy ne növelje az adatforgalmat és így lett csak 9e ft a számlám csak a havidíjon felül
Van ennél kevesebbért is mobilnet, csak az kisebb adatforgalmat foglal magában és ha túlléped fizetned kell súlyos forintokat minden egyes súlyos mb után, aminek a tarifája eléggé magas szokott lenni.
Dzsízösz...gondoltam, hogy nem olcsó a mobilnet, de hogy ennyire...de ha zenét ilyen lassú letölteni, akkor mi értelme van? Persze, mást is lehet neten csinálni, és néha biztosan jól jön, de nem ennyi pénzért...