2024. november 25. | hétfő | Katalin nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Indul a Csillag születik fórum - mondd el a véleményed

Szombaton elstartolt az RTL Klub nagyszabású tehetségkutató showműsorának, a Csillag születiknek legújabb szériájának elődöntője. A 2009 decemberéig tartó sorozatban kiderül ki lesz hazánk új csillaga.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2009.10.10.
Utolsó hozzászólás: 2009.12.20.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Maurice16 2009.11.01. 19:05 • [39]
kedvesem?
ezt hogy érted?
Előzmény: Timcsikeh • 2009.11.01. 13:22 • [37] • Előzménykövetés 
Piros00 2009.11.01. 13:52 • [38]
Balogh Brigitta csodálatos hangú és Neki kellett volna tovább jutni, nem a nyálas vigyori Tamásnak.
Az RTl- nek a pénz a lényeg a szavazásokból , messsze nem a tehetség a lényeg !!!!
Brigi nekünk Te vagy és lettél a csillag !!!!
Timcsikeh 2009.11.01. 13:22 • [37]
Szia! Megkérdezhetem hogy ki a te kedvesed?
Előzmény: Maurice16 • 2009.10.31. 23:39 • [35] • Előzménykövetés 
Timcsikeh 2009.11.01. 13:20 • [36]
Szerintem Horváth Tamás volt a legjobb!!! Nagyon helyes fiú és imádom őt!!! örülök hogy tovább jutott!!!!
Maurice16 2009.10.31. 23:39 • [35]
Nem értem miért kellett már az elsőbe több olyan produkciót tenni aminek nagy esélye volt a továbbjutásra. Így meg volt a veszélye annak hogy véletlenül nem az jut tovább akinek kéne (ami sajnos meg is történt).
Sajnos az én kedvencem kiesett, így mostmár nekem csak Horváth TAmás maradt hisz ő az egyetlen életképes előadó a társaságban
szomi4 2009.10.31. 20:51 • [34]
Szerintem sokkal jobb a Csillag születik 2., mint az 1. volt. Jobbak a versenyzők, jobb a zsűri. Leülök a képernyő elé és végignézem, pillanatok alatt elmegy az idő, nem unalmas.
Szirtes Tamás nagyon aranyos, pedig neki lenne mire megjátszani magát, mégsem teszi. Fáy Miklós kár, hogy megnövesztette a haját, kopaszon sokkal jobban nézett ki:).
Remélem a Timesz Girls kiesik, mert ők nem idevalók, szedett-vedett társulat. A testvéreket nagyon sajnáltam, a szívem szakadt meg, hogy szétválasztották őket:(
girl_without_name 2009.10.30. 09:41 • [33]
...hát én nem tudom mi volt pontosan ezen a meghallgatáson, meg a műsorban (mert hányok az ilyenektől), de a zene.hu-s cikkben látott video alapján stohl is meg ördög nóra is minősíthetetlen nagy parasztok

ezt nem lehet megmagyarázni, egyértelmű
és ez cikibb, mint hogy valak előad egy rossz produkciót
Gáspár Enikő 2009.10.26. 19:37 • [32]
Kedves Szomi!

Valószínűleg nem olvastad el alaposan a hozzászólásomat, mert az életkoromat emeled ki,
és nem a lényeget vetted le.
Az RTL amit leadott, és a valóság, az két külön dolog.
Te a szemedinek hiszel, mint a bűvész nézőközönsége.!

Nem számít ki hány éves, -majd rájössz-hanem hogy mit tud.
Nem vagyok tehetségtelen, és nem csak magam miatt írtam ezt a cikket, mások miatt is, akikkel ugyanígy bánnak, vagy akik majd indulnak egykor egy ilyen megmérettetésre. !
Ez tehát már nem személyes ügy! De nem értheted, amit nem tapasztalsz....akkor viszont ne ítélkezzél, nem voltál az én börőmben....sem! Az ember érző lény és nem tárgy!
Szégyeljék magukat a hangtechnikusok , a beépített füttyösök, nekem nincs miért szégyenkeznem.!!
Egyenes ember vagyok, mindeki így ismer.
Majd segít az idő mindarra, hogy ezen pár mondat lényege elérjen hozzád is.......
Kellemes estét kívánok, és kívánom, hogy így legyen!
Maurice16 2009.10.26. 19:13 • [31]
Eddig vegyesek az érzéseim a Csillag Születik 2-vel kapcsolatban. Már a zsűri kiválasztásával kapcsolatban voltak aggályaim főleg Fáy Miklóssal kapcsolatban erre 3 adás után ő a kedvencem mert ő vállalja a véleményét és meri megnyomni azt a rohadt gombot.

NA és a 30-as mezőny
Hát...
Őszintén szólva elég gyenge
Én elsősorban az énekeseket támogatom hisz erre az oldalra is a zene miatt járok, de azért párat nem engedtem volna tovább, pl A Ripper házaspárt, Pilner Alma 20-at, a hupikék törpikéket, a 4 For Dance utánzatokat. Tóth Lüszi 2-tőt....és még van pár baromság amik teljesen haszontalanok a szórakoztató iparban

Az énekesekkel pedig fő gondom hogy a többség tucat. Azt a Tabáni Istvánt lehet kiemelni közölük de csak Queen dalokkal nem lehet sztár.

Én nem akartam sokat csak egy új K. Fruzsinát. Már lemondtam róla de a legeslegvégén jött a fiatal szép és hatalmas hanggal rendelkező énekesnő. Szóval itt is van kinek szurkolnom szerencsére, de azért sajnálom hogy az RTL nem a Megasztár licenszét vette meg

HAJRÁ BALOGH BRIGITTA
szomi4 2009.10.26. 17:54 • [30]
Kedves Gáspár Enikő!
Szeretnéd, ha nem lennél nevetség tárgya, de sajnos az lettél. Egy öregedő hölgyike nevetségessé válása címet tudnám adni a produkciódnak. Hidd el, borzalmas volt. Ha 38 éves korodig nem tudtál sikereket elérni a szakmában, akkor annak megvan az oka. Miért nem lehet ezt belátni? Miért másokat kell okolni? Lehet, hogy másban sokkal sikeresebb lehetnél, ne kösd az ebet a karóhoz! Ne alázd meg magad! Biztos van igazság abban, amit leírtál, biztos vannak protekciósok, de ez rajtad nem segít. Próbálj másban szerencsét és hidd el, ezt nem rosszindulatból írtam.
Sok szerencsét!
lap teteje
További oldalak «« (1-10) 11 12 1314 15 16 17 »»
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.23.]
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még