2024. november 25. | hétfő | Katalin nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Indul a Csillag születik fórum - mondd el a véleményed

Szombaton elstartolt az RTL Klub nagyszabású tehetségkutató showműsorának, a Csillag születiknek legújabb szériájának elődöntője. A 2009 decemberéig tartó sorozatban kiderül ki lesz hazánk új csillaga.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2009.10.10.
Utolsó hozzászólás: 2009.12.20.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

ZsengeH 2009.10.20. 20:51 • [19]
Ma Magyrországon kereskedelmi TV-től ne várjunk szakmai versenyt. Egyrészt kész, képernyőn eladható produkciót várnak - nem csak szépen éneklést, az maradjon a koncert termekben -, másrészt nem fognak tenni semmit azért, hogy amiben ott a minőség abból kihozzák a legjobbat, az eladhatót. És különbenis inkább jól kezelhető arcokat keresnek.

Nézzétek méshogy!
Nézzétek úgy mint egy szórakoztató műsort, mint mondjuk a Balázs Show-t. Ne várjatok többet tőle, mint ami. Mindjárt örülni fogtok annak, ha valami minőségi bukkan fel.

Én pl nagyon szeretem a Vocal Gag Session-t :)
ZsengeH 2009.10.20. 20:49 • [18]
Ahogyan ez ma nálunk működik, megnézhetitek a Megasztárok történetében. A zenei managernek van egy fixaideája, hogy milyen stílusban milyen megjelenésű művészre van most szükség, kvázi hazai üres tér betöltésére. Ehhez keresnek jól irányítható személyiségeket, nem baj ha nem igazán kimagasló tehetség, fontosabb, hogy azt csinálja, amit mondanak neki, ha elég jó ahhoz hogy meghallgassák a "népek". Majd jó sokat nyomjuk őket rádióban meg viva TV-n aztán majd megszeretik. Aztán ha megúnta a közönség ezt a színt a palettán, hát jól eldobjuk. Úgyse kell majd senkinek, hiszen nem igazán jó, nem képes önállóan megállni a helyét. Nincs veszteség.
ZsengeH 2009.10.20. 20:42 • [17]
Még az elején írtam ide egy hosszabbat, de nem vette be a rendszer. Most megpróbálom több részletben:

Kedves fanyalgók!

Szerintem nem jól látjátok ezt az egész kereskedelmi TV show dolgot.
Egy kereskedelmi TV műsora a nézettségről szól. Méghozzá nem akármilyen nézettségről, arról a nézettségről, amit a szerkesztők elképzelnek, ami szerintük sok nézőt hozhat. És azt asszem beléthatjátok ti is, hogy nem a minőség és az igényesség érvényesül ezekben a gondolatokban.
A műsoroknak csak egy hozadéka az eladható arc. (direkt nem írok művészt, mert nem feltétlenül az)
Ahogy ti is láthatjátok, ma Magyarországon nem divat a tehetség gondozás, a még fel nem ismert tehetségek felkarolása. Persze ez egy nagyon nehéz téma. Ehhez felkészültség kell. Az öntudatos művészt nagyon nehéz kezelni, s főleg irányítani, kézben tartani.
zsike43 2009.10.20. 17:53 • [16]
Ha minden igaz, nem is a zsűri dönt, hanem a szerkesztő!! Ott voltunk egy európa bajnok nyertes tánccsapattal és a "nagytudású Fáy Miklós hozzáértő" megjegyezte, hogy monoton a tánc. A műsorba nem is merték az egészet betenni, csak részleteket vágtak be, meg azt hogy a zsűri két nőtagjának tetszik! Kértek tölünk más táncot is, hogy megnézzék a tudásunkat, valószínű, hogy valakiknek a nagy ellenfeleik lehettünk volna.
Valóban szörnyű produkciók is vannak a bekerülők között, de van pár aki nagyon tetszik és tényleg tehetséges. H Annával egyetértek.
imeszaros 2009.10.18. 09:39 • [15]
Hát igen nagyon kezdetleges, de valamikor az előzőek is így indultak. Elképesztő mennyi mérhetetlen önbizalommal rendelkező ember van! Persze ezeket a förmedvényeket is le kell adni - illetve belőlük néhányat - mert csak így szembesül a néző azzal, hogy mennyi tehetséges ember is van akinek a tudását érdemes megmutatni. A zsűri szerintem úgy jó ahogy van! Mivel ez egy szórakoztató műsor, "belefér" a különböző egyedi arckifejezés, a vélemény-nyilvánítás ezen formája, sőt: hát ha nem mondják meg az illetőnek a véleményüket akkor honnan tudja meg, hogy nem kellene elindulnia egy tehetségkutatón mert hincs tehetsége?
A versenyzőknek sok sikert, nekünk nézőknek pedig jó szórakozást kívánok a következő adásokhoz.
nofrete 2009.10.18. 00:21 • [14]
Véleményem szerint még kezdetleges ez a válogatás, de jó lesz. Két profi van a zsűriben: Szirtes Tamás és Fáy Miklós. A két szinésznő - sajnos - nekem nem tetszik. Hernádi szemmeresztése és az Oroszlán csicsergése szánalmas. Két szinésző - lehet, hogy művészileg jók, de mint zsűri borzalmas. Nem odavalók. És nem kellene állandóan grimaszolni és néha megalázó megjegyzéseket tenni a játékosokra. Nem kellene elfelejteni, hogy ők is voltak kezdők.
szomi4 2009.10.17. 21:01 • [13]
Szerintem nagyon szórakoztató a Csillag Születik, vannak igazi tehetségek, és tehetségtelen, de hatalmas önbizalommal rendelkező fellépők, sokszor a könnyem potyog a nevetéstől. A zsűri nagyon jó! Kedvencem Fáy Miklós, elképesztő már a nézése is, libabőrös leszek tőle (persze jó értelemben). Hozzáteszem egy nagyon jó pasi is egyben, igazi férfi, kisfiús bájjal, imádom! Kár, hogy eddig nem láttam őt, szívesen megismerném személyesen is akár:)) Szirtes Tamásban nagyon kellemesen csalódtam, azt hittem, hogy nagyképű és kegyetlen, de nagyon kedves és humánus. A két női tag is nagyon jó, a gyakorta leeső állukkal.
jazzdance 2009.10.17. 20:07 • [12]
(kimoderált hozzászólás)
H_Anna 2009.10.16. 23:20 • [11]
Hát a Csillag Születik 2-ről csak annyit,hogy eléggé nagyot néztem amikor láttam múlt szombaton a TV-ben a bekerülteket. Jó, oké ,hogy leadják a hastáncos asszonykát meg az eltévedt bácsit és az egymást leejtő majoretteket,de viszont őket visszahívják megfosztva a lehetőséget a tehetségektől, akik mellett pedig csak úgy elsétálnak. Ja, és akkor még anno volt egy olyan kijelentése a rendezőknek,hogy "Nem énekeseket keresünk,abból már van elég Magyarországon." - ehhez képest kb. fele már megint dalospacsirta lesz. Ezzel persze nem akarok senkit megbántani,mert az első adásban szereplő és a műsorba bejutott énekeseknek vitathatatlan a tehetsége,de viszont nem értem,hogy miért került be pl. az 4 táncos fiú akik közül 2 tud táncolni és lehet,hogy a bociboci tarkát éneklő,majd a comjukat ütögető csikitámáhú szavakat ismételgető fiúk szórakoztatónak tűnnek,de nem igazán tudom elképzelni,hogy mi újat tudnak még. Aztán persze ki tudja lehet,hogy pozitívan csalódok bennük a későbbiekben,de az viszont tény,hogy az amit ők csinálnak könnyen utánozható.
De pl. itt vannak ezek a lányok: http://zene.hu/20090819_a_csillag_szuletik_meglepetesea_kartyas_csajok_lesznek_negy_lany_a_nagy_lehetoseg_kuszoben
Bocsánat mindenkitől,hogy csak így berakom őket és félreértés ne essék,nem tudom kik ők, de nekem nagyon tetszenek. Ha jól tudom a 2. fordulóra sem hívták vissza őket, pedig őket valahogyan szívesebben nézném a TV-ben mint a sörös dobozokat harapdáló lányt. Tehetségesek,ügyesek és fiatal,életvidám lányok. Megnéztem az összes videójukat. Ők kellenének ide...
Nah de ez csak az én vélemények,lehet leosztani vagy támogatni. Csak ez most úgy kijött belőlem.
Kíváncsi leszek erre a 2. szériára nagyon....
csillagszuletik2 2009.10.15. 20:07 • [10]
ez szempont kérdése, de nekem akkor sem tetszik. Nem anti-Jackson vagyok, sőt azt gondolom, hogy ő a legjobb volt és nem lesz több belőle, ez is egy okom. Ha nem tehetségesek, és nincs egyéniségük, ne is kerüljenek be!
Előzmény: Jacko in memorian • 2009.10.14. 20:40 • [8] • Előzménykövetés 
lap teteje
További oldalak «« (1-10) 11 12 13 14 1516 17 »»
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.23.]
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még