2024. november 21. | csütörtök | Olivér nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Zenekarok/Előadók » Magyar

Hooligans Fórum

Sziasztok! Köszöntünk mindenkit a fórumon! Itt feltehetitek a kérdéseiteket a zenekar tagjainak, valamint...

Témaindítás: 2006.10.13.
Utolsó hozzászólás: 2007.07.14.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Hooligans 2006.10.24. 13:29 • [18]
Sziasztok!

Ma hajnalban megszületett legújabb gyermekünk!
neve: Bohémélet
Súlya: 14 szám
Mérete: kb 47 perc
Anyja neve: Hooligans

ui.: A zenekar tagjainak hozzászólásait a blogra, illetve internetes fórumokra, valamint a hivatalos weboldalra Maszi írja!
Kingaaaa 2006.10.23. 15:50 • [17]
És a blogra is Maszi ír????:)
Kingaaaa 2006.10.23. 12:21 • [16]
Háát...gondoltam...:))
bizso 2006.10.20. 21:00 • [15]
Kedves Kingaaaa és Evelinn!
Nem titok, hogy a zenekar nevében - mivel a zenészek ritkán interneteznek - Maszler László az együttes sajtósa válaszol. Ez gyakorlatilag azt jelenti, mint ha a banda tagjai személyesen válaszolnának, hiszen László a válaszadás előtt egyeztett a kérdezettel és csak ezt követően vési be a fórumba az üzenetet.
Tehát bátran bombázzátok kérdéssel a Sztárfórumon keresztül a Hooligans zenészeit.
Köszi!
Kingaaaa 2006.10.20. 13:38 • [14]
Erre én is kíváncsi lennék...:)
evelinn 2006.10.19. 15:27 • [13]
halihó!:) jó ez a fórum:)
ki ír Hooligans név alatt? Maszi?:)
evanics.ildiko 2006.10.18. 18:35 • [12]
Sziasztok!
Köszi nektek a gyors választ. Igen ebben van valami, hogy mindenki a saját szerencséjének a kovácsa. Most már elárulom, hogy az az emberke aki szeretne elindulni a zenei vonalon az én lennék.
Éppen most szervezem azt, hogy végre énekelhessek egy együttesben. Képzeljétek ezen a héten fogok először elmenni egy igen jó rockzenekarnak a próbájára. Meg fognak ők engem hallgatni élőben hogy hogyan is tudok énekelni igazán. Már meghallgattam a demojukat és nekem nagyon tetszett. Van egy másik együttes is, nekik már odaadtam a demofelvételeimet, és azt mondták hogy nagyon tetszik nekik a hangom. Tehát most már én is rájöttem, hogy nekem kell kapcsolatokat kiépítenem, és akkor talán összejön valami. Én egyébként imádok énekelni. Azt mondják hogy nagyon dögös hangom van. Aki meghallgatta hogyan énekelek azt mondják hogy olyan a hangom mint egy fekete énekesnőnek. Szóval minden vágyam az, hogy én is végre érvényesülni tudjak ezen a rögös pályán. Drukkoljatok nekem, hogy sikerüljön valamelyik együttesbe bekerülni. Nagyon boldog leszek ha sikerülni fog. Engem az éneklés mindig is nagyon boldoggá tett. Amikor énekelek, úgy érzem rengeteg plussz energia szabadul fel belőlem, amit át tudok adni az embereknek és ez klassz dolog!
Nektek pedig fiúk nagyon sok sikert, és sok-sok sikeres lemezt kívánok az életben!
Még egyszer köszi a válaszotokat!
Csáó - Evita - aki még keresi önmagát és a helyét az életben
hoolive 2006.10.18. 17:50 • [11]
Sziasztok!
Köszi, hogy válaszoltatok!!! Azért szerintem egyszer kipróbálhatnátok a szövegírást! Ha egy számot Ti írnátok a lemezre, szerintem tuti, hogy nem rontaná el :-) és legalább eredeti lenne; igazi Hooligános!
Amúgy, én is a Dalnokok Ligájában ismertelek meg Titeket, és azóta Ti vagytok a kedvenc zenekarom!!! Ebben a műsorban láttalak először Titeket, és azt hittem, hogy CSIPA és ENDI testvérek, mert annyira hasonlítottatok egymásra (első látásra) :-) Sajnáltam, hogy nem Ti nyertétek meg :-(!
Amúgy, úgy emlékszem, hogy A vér nem válik vízzé című számot már hallottam Tőletek azelőtt, csak nem tudtam akkor még, hogy ki énekli. Asszem, a Delelőben vagy a Reggeliben voltatok, vagy valami ilyesmiben.
Ma ENDI és NORBI lesz az Interaktívba, ugye? Majd légyszi meséljétek el, hogy miről volt szó benne, miről beszélgettetek, mert sajnos én nem tudom megnézni, mert nincs Vivánk :-( Előre is köszi!
Szóval a novemberi Popcornban benne lesztek! Remélem, lesz benne poszter is Rólatok :-) Majd megveszem (csak el ne felejtsem...).
Akkor az új album címe BOHÉMÉLET lesz, ugye? És október 25-én fog megjelenni. De örülök :-)) 6 nappal a 18. szülinapom után! Úgy veszem majd, mintha azt kapnám Tőletek ajándékba! :-))) 14 szám lesz rajta, jól hallottam? Néhány címet feltudnátok sorolni a Félemberen, a Hotel, mámoron és a Bohéméleten kívül? Légyszi!
Még egy kérdés a végére: Pontosan ki is válaszol a mi kérdéseinkre itt Hooligans néven?
HOOLIGÁNOK vegyetek fel MSN-re, ha lehet, szívesen beszélgetnék Veletek; a címem: vanya.e.88@hotmail.com
Ja, és a rajongókkal is szívesen elbeszélgetek, ha úgy gondolják!
Na, puszi!
LEGYETEK JÓK, HA TUDTOK! ÉN IS MEGPRÓBÁLOK! És megpróbálom túlélni az utolsó napot a 17. életévemből (azaz a mait!) :-)!
vé (Évi) - a legnagyobb szlovákiai rajongótok!
Előzmény: Hooligans • 2006.10.18. 09:38 • [7] • Előzménykövetés 
Kingaaaa 2006.10.18. 16:46 • [10]
Jah ok köszi!!:))
Hooligans 2006.10.18. 15:58 • [9]
Jegyárakat, mi nem tudunk, az a szervező, vagy a helyszín privilégiuma. Novemberben leszünk a Popcornban!
lap teteje
További oldalak «« (1-10)(11-20) 21 22 23 2425 26 »»
-Billentyűs zenész [2024.10.28.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Hans Zimmer legendás zenéi élőben: Ilyne volt a New Dimension koncert Budapesten
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
beszámolók még