2021. szeptember 19. | vasárnap | Vilhelmina nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Rádió 24
Rádió 24
 

Összes program

Kapcsolódó cikkek
Magyar Dal Napja: A  Rádió 24 is csatlakozik
Rendhagyó Zene.hu slágerlista karácsonyi dalokkal
Rendhagyó slágerlista a Megasztár döntőseivel - ma 19 órakor
Ha csütörtök, akkor legnépszerűbb magyar dalok - SZAVAZZ!
MA elmarad a magyar dalok műsora
     
 
Rádió 24
Web: http://www.r24.hu
Dunaújvárosi rádió.
 
     

Ebédszünet után Délutáni zsongás vár a hallgatókra

A Rádió 24 - Dunaújváros annak idején Penta Rádió néven kezdte meg működését. Kezdetben három rádió osztozott az FM 99,1-es frekvencián, a Pentának hét órányi adásidő jutott.

2001. május 11-én nyílt ki az éter, s immár a nap huszonnégy órájában sugárzott a Penta Rádió, júniustól pedig a megnövekedett adásidőnek is köszönhetően új nevet is választott a rádió, ekkor kapta a Rádió 24 nevet. Teljesen megváltozott a rádió arculata, a műsorok minősége. Az újabb fordulat 2002-ben következett be, a 99,1 Mhz-ről a 102,9 MHz-re került a Rádió 24.

Sokszínű kínálat

A dunaújvárosi adó Közép-Magyarország legnagyobb lefedettséggel rendelkező kereskedelmi rádiója, 120 km-es átmérőjű körben hallható Fejér, Bács-Kiskun, Tolna és Pest megyében.

2007. július közepétől új, hallgatóbarát, műsorstruktúrával kezdte el szórakoztatni a hallgatókat. Ettől az időtől már nyugodtan állítható, hogy a rádiónk nem egy korosztályhoz, hanem mindenkihez szól, hiszen műsorait, valamint zenei kínálatát (pop, rock, sláger, dance, disco, R’n’B, hip-hop) úgy szerkesztik hogy egyaránt a fiatalok és az idősek kedvenc rádiója legyen. 

A Rádió 24 kínálata igen sokszínű. A nap náluk a Vekkerrel kezdődik, amit ha röviden jellemeznénk csak annyit írnánk: egy igazi ébresztő műsor. Korán reggel a hallgatók a fél óránként jelentkező legfrissebb híreken kívül tájékoztatást kapnak az aktuális írott és online sajtóban megjelentekről, valamint megtudhatják mit ígérnek a csillagok számukra. A műsor interaktivitását bizonyítja, hogy nem csak műsorvezetők, hanem a hallgatók is elmondhatják véleményüket, mindezt élő adásban.

A Napi adag című műsorban a legfrissebb és legjobb zenéken kívül megtudhatják a hallgatók a nap legfrissebb bulvár és pletyka híreit. Az  Ebédszünetben műsorban azok a zenék hallhatóak megszakítás nélkül, melyeket a hallgatók a legjobban kedvelnek.

Délutáni zsongás

Minden órában játékkal és az újabbnál újabb zenékkel várják a hallgatót. Délután 5 órától egészen 7 óráig a Kívánságműsor keretében pedig a kedvenceket is kérhetik a rádiózók.

-zene.hu-

[2008.01.22.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük: Halott Pénz koncert a Budapest Parkban - képekkel
Szép, kerek alkalom: tizedik...

Megnéztük az EDDA koncertjét a Budai Szabadtéri Színházban - képekkel
Sokszor...

Mélybe ránt és felemel Alföldi West Side Story-ja - képekben
Forró nyári péntek este a Balatonparton a Tankcsapdával - képekben
A Pokolgép tüzelte fel a hangulatot a Barba Negrában - képekben
beszámolók még