2024. szeptember 28. | szombat | Vencel nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
     
 
Bodytalk Opening Fever feat. Justmusic.fm
Dátum: 2006. július 27.
csütörtök este/éjjel
Helyszín: Custo
 
     

Dj: Cartman, Randall

A BODYTALK klubest az idei nyáron heti, budapesti rezidenciának a CUSTO-ra költözik. A tavaly októberben a www.justmusic.fm -en indult keddi rendszerességű önálló rádióműsor klubestje.

A koncepció a heti rendszerességet figyelembe véve aszerint alakul, hogy zeneileg egységes élményt nyújtson amellett, hogy minden alkalommal más de országosan ismert és elismert lemezlovasok, klubestek, rádió stb. színesítik a programot.

Havi egy alkalommal nemzetközi sztárvendég áll a pultba. Az elsőn augusztus 17-én CHAB teszi tiszteletét nálunk elsőként és először Magyarországon! Vele kapcsolatban mindenféleképpen ki kell emelni a „Closer To Me” c. mára klubhimnusszá vált slágerét ami lassan már egy éve a hazai vezető DJ-k Top 10-ében szerepel hiszen a mai napig közönség és rádió kedvenc!

A továbbiakban vendégünk lesz a DEBUT csapata akiket talán már nem kell bemutatni, a JUSTMUSIC webrádió DJ-i, ami mára a világ vezető 3(!) Internet rádiója közé tartozik. Továbbá a HOUSE*MATIC project TOMMYBOY vendégjátékával, ami azért is különlegesség mert a BODYTALK első számú házigazdájával és egyben megálmodójával – aki korábban az Underground Records label manager-eként dolgozott Tommyboy melett - RANDALL-al 2003 óta nem álltak egy DJ pultban viszont az előtte levő közel 4 évben rendszeresen tették azt nem kis sikerrel, mély nyomot hagyva számtalan klubba járóban (Garage Café, House*Matic – Sexo*Matic, Underground Records party-k stb.).

És végül de nem utolsó sorban a méltán nemzetközileg is elismert house ’duó’ a MUZZAIK productions DOPE nevű klubestje is az ’étlapon’ szerepel! Őket a világ ROGER SANCHEZ segítségével illetve a Spanyol CHUS & CEBALLOS páros kiadóján keresztül ismerhette meg.

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.09.28.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.09.26.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Valmar nyárzáró koncertjét a siófoki Plázson - képekkel
Rengetegen...

Megnéztük Korda György és Balázs Klári 2024-es koncertjét is a Budapest Parkban
A tavaly...

beszámolók még