2020. június 3. | szerda | Klotild nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Színház a Hegyalján: Hobo és Woody Allen a tokaji teátrumban
Talán 80 ezer re-pohár elég lesz - kizöldül a Hegyalja
Tekintsd meg a Balaton Sound és a Hegyalja Fesztivál teljes programját
Kapcsolatok
Hegyalja Fesztivál
Kapcsolódó események
Hegyalja Fesztivál 2010
[2010. július 14. - 18. ]

Beindult a 11. Hegyalja Fesztivál

Délután négy órakor kinyitottak a kapuk és kezdetét vette a tizenegyedik Hegyalja. Az elő-hegyaljázók már korán elfoglalhatták helyüket a Tisza Kempingben, kedden már ezren meg is érkeztek a helyszínre. 

Keddre megduplázódott Tokaj lakossága. Már délelőtt közel ezer hegyaljás táborozott a tokaji Tisza kempingben. A gyakorlott Hegyaljára járók már tudják, hogy a kedvenc fájuk alatti sátorhely elfoglalásához érdemes időben érkezni. Az elő-hegyaljázóknak nem csak árnyékos sátorhely jut, de aki időben érkezik, a hosszú sorban állást is elkerülheti.

A kánikula túléléséhez a tiszai strandolást, a borospincék hűvösét is ajánlják a szervezők, de a fesztivál területén is külön készülnek a nagy melegre, ugyanis július 14. és 18 között is nagy meleget ígér az előrejelzés. A kánikulában folyamatosan locsolják majd a területet, és persze sör is, tokaji bor is, fröccs is, víz is lesz bőven a közel kétszáz koncert mellé.

Jó tudni, hogy a bérlethez sátorhely és Hegy’ album is jár. A tokaji bulira hangolnak a 11. Hegyalja Fesztivál fellépői is. Goldie már csomagolja a lemezeket, és hamarosan érkezik a Groove Armada, hogy Magyarországon először mutassa meg, mit tud élőben. Lemmyék is alig várják már, hogy négy év után újra visszatérhessenek Tokajba, és az egyik kedvenc fesztiváljukon ünnepeljék meg a legendás Motörhead 35. születésnapját. Hogy milyen meglepetéssel köszöntik a szervezők Lemmy-t és csapatát, július 16-án kiderül.

A Hegyalján a sátorhely a jegy, illetve a bérlet mellé jár, sőt a bérletesek az idei Hegyalja CD-t is hazavihetik. A Hegy' taxival a fesztivál bejáratától egyenesen a szállásig budapesti szemmel szinte elképzelhetetlenül kedvező áron és szupergyorsan eljuthatnak a fesztiválozók. Tarcalra például annyi az út, mint egy séta Egerben a Bazilikától a Dobó térig, Tiszaladányba eltaxizni pedig annyi, mint Budapesten a Gödörtől elsétálni a Corvin tetőhöz. A szállásokkal kapcsolatos kérdésekben a tokaji Tourinform iroda munkatársai segítenek.

- hegyalja -

[2010.07.14.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Poplánycsapat zenekar [2020.05.31.]
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

beszámolók még