Alensa: 35% TopVue termékekre
2021. május 16. | vasárnap | Mózes, Botond nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Appril Project
Krizbai Terézia (Teca)
László Attila
Timi Chen
Szabó Ádám
Gomes Martins Klaudia
Everdance Táncszínház
Csillag születik

Timi Chen kiesett a Csillag Születikból, Krizbai Tecát a nézők mentették megAz Everdance-t múlt héten a nézők mentették meg a kieséstől, hiszen a zsűri listáján utolsó helyen álltak kicsit talán felkészületlen produkciójuk után. A srácok sem nagyon tudtak mit kezdeni ezzel az eredménnyel, nem hitték, hogy megérdemelték volna a nézők bizalmát. Úgy döntöttek ezért, hogy keményebben fogna készülni, csak a táncra koncentrálnak, és visszatérnek a saját, Everdance-es stílusokhoz. Ez pedig mint tudjuk egy kis néptánc, egy kis step, egy kis ír motívum és egy kis ötlet keveréke. Ígéretének megfelelően összeszedetten, pontosan és vidáman ropta a nyíregyházi csapat, és a „visszatéréssel” azt kell, hogy mondjam: határozottan jól döntöttek. A közönség is szerette, amit látott, és Fáy-t is meggyőzték, hogy azt az utat kell járniuk, amit választottak maguknak. A zsűri egyöntetű pozitív visszacsatolása után 33 ponttal versenyezhetnek a nézők kegyeiért.

László Attiláért
elsősorban közvetlen családja szurkol otthon, a romániai Kézdivásárhelyen, de megszámlálhatatlanul sokan vannak azok, akik ismerve őt vagy ismeretlenül, de hisznek a messziről jött ízesen szóló fiú énekének. Aki most talán korához illő dalt választott, ami a Rómeó és Júlia musicalváltozatából Bereczki Zoltán, Dolhai Attila és Mészáros Árpád Zsolt által ismertté tett Lehetsz király! című dal. „Tedd azt amit élvezel” – szól a nóta, és Attila élvezte, amit csinál. És ezzel visszavedlett igazi gyerekké, amit el is vártak tőle múltkori, kicsit túlkoros előadása után. A dicséretek után Oroszlán Szonja tanácsot is adott a fiúnak, méghozzá azt, hogy keressen valakit vagy valakiket, akiknek énekli a dalt. Szirtes tanár úr is ezt erősítette azzal, hogy arra kérte Attilát, nézze vissza a produkcióit, és bízzon magában, higgye el, hogy jó, amit csinál. Ez most 33 pontra volt elég, ami elég jónak bizonyul a mai döntőben.

Miután minden, még versenyben lévő előadó színpadra lépett kialakult a zsűri sorrendje. Eszerint pedig Krizbai Teca áll a sor legvégén, tehát ő esne ki, ha az ítészeken múlna. Ez azonban nem a végleges sorrend, a nézők szavazataival megváltoztathatják azt. Addig azonban még van egy kis idő, amit további produkcióval töltöttek ki a Csillag Születik szerkesztői. Méghozzá nem is akármilyennel, hiszen a műsor és az X-faktor koreográfusai állítottak össze egy futurisztikus táncot, amit videografikákkal színesítettek.

És amíg várunk a voksokra, addig néhány gondolatot hallhattunk az Eurovíziós Dalfesztiválon szereplő Wolf Katival kapcsolatban is, méghozzá egyenesen Geszti Pétertől és az M1 műsorvezetőjétől, élő kapcsolásban. Mert a Csillag Születik mai döntője után másik fontos helyszínre koncentrálunk: Düsseldorfba a volt X-faktoros anyuka szereplésére! 

De vissza a Csillag Születikhez! Mert a döntő még nem ért véget, hét előadó helyett jövő héten már csak hatan állnak színpadra. Hogy ki lesz az, akinek ma este végleg el kell búcsúznia a tehetségkutató döntős csapatától, azt most már a nézők döntik el.

CSISZ 2009: Brasch Bence, Veres Robi MC DC

Két név, két stílus, most mégis egymásra találtak egy dal, egy fellépés erejéig. Bence vadonatúj dalát hozta magával, amit MCDC ezúttal nem spontán, hanem előre megírt rep-betéttel színesített. Bár őket most nem kell értékelni zárójelben megjegyzem, Brasch Bencét „elfogadnám így” önmagában, a repper fiú nélkül is.

Vissza a voksokhoz, az utolsó másodpercek ugyanis ezek már… És vége, a szavazás lezárult! Ezzel eldőlt, kik azok, akik tovább versenyeznek és ki az az egy, akinek itt véget ér a játszma.

Eszerint folytathatja a versenyt: László Attila, az Appril Projekt, Szabó Ádám, Gomes, Krizbai Teca és az Everdance!

Aki búcsúzik a versenytől, az Timi Chen.

A továbbjutók tehát megvannak, de ne menjetek a képernyők elől sehova, kapcsoljatok át viszont az M1-re, ahol hamarosan Wolf Kati düsseldorfi szereplését nézhetitek meg! Szurkoljatok, jó szórakozást mindenkinek, jövő héten pedig újra találkozunk itt, a zene.hu-n!

- kiko/Retro Rádió - 

[2011.05.14.]

« előző oldal  (2. oldal)  

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával