2024. július 13. | szombat | Jenő nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Children of Distance
Copy Con
Fókatelep
Vad Fruttik
Paddy and The Rats
Intim Torna Illegál
Isten Háta Mögött
Insane

Folytatódik a Zene.hu legnépszerűbb magyar együttes versenye: íme az F csoport mezőnye  

Olvasóink 140 csapatot neveztek a Zene.hu legnépszerűbb magyar együttes versenyére, közülük kerül kiválasztásra a győztes. Négy csoport versenye már befejeződött, most jöjjön az F jelű nyolcas "küzdelme".  

Az A csoportból az Apollo 23, a Brains, a Žagar, illetve a Sugarloaf lépett a legjobb 64 közé, míg a Watch My Dying, a Rózsaszín Pitbull, a Treff, a Sophistic és a Wolfgang kiesett.

A B csoportból a Rocktenors, A Köztársaság Bandája, a Rómeó Vérzik és a Skafunderz lépett tovább, míg a Wisdom, a Unique, a Neurotic és a Fran Palermo befejezte a versenyt.

A C csoportból a The Grenma, az Első Emelet, a The [hated] Tomorrow és a Machine Mouse folytathatja, míg a Magna Cum Laude, a Magashegyi Underground, a The Moog és a The Carbonfools búcsúzott

A D csoportból, a Lord, a Tankcsapda, a 30Y, a Zanzibar lépett tovább, a Zorall, a Vörös István és Prognózis, illetve a Ramses befejezte.

Wisdom egy hiba folytán a D csoportba is besorolásra került, és mivel ők korábban a B csoportban megméretették magukat, ezért az D-ben elért eredményüket nem vettük figyelembe.

Az E csoportból Bíborszél, Desperado,  Indygo,  Nemcsak Berry kerütl a legjobbak közé, míg a BACK II BLACK, a Belmondo, a Dirty Slippers, és a Ke$h búcsúzott . 

A verseny zakatol tovább: íme a következő csoport. 

Az F Csoport mezőnye. Children of Distance, Copy Con, Vad Fruttik, Paddy and the Rats, Intim Torna Illegál, Isten Háta Mögött, Insane, Fókatelep.  A voksolás május 18-án 23:59-ig tart.  

Olyan legalább 3 tagú formáció szerepelhetnek az indulók között, amelynek van hivatalos weboldala vagy hivatalos facebookoldala.

A nevezők első körben egy válogató fordulón vesznek részt: 16 csoportba osztjuk őket, amelyből a voksaitok alapján jut tovább az első 4 banda. Ezekből kialakul a legjobb 64 mezőnye.

Innentől - a szavazatok alapján - 4-es csoportok alakulnak, amelyből mindig a két legtöbb szavazatot kapott formáció jut tovább.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét.

Szavazni minden csoportban csak egy együttesre lehet. Egy IP-címről, csak egyszer lehet voksolni. Amennyiben bármilyen szabálytalan beavatkozást észlelünk, akkor azokat a szavazatokat megsemmisítjük!

Voksolni egy csoport csapataira 4+1 nap időtartam alatt lehet. Az első 4 napban az eredményeket nem mutatjuk, míg az utolsó 24 órában láthatóvá tesszük az állást.

A nevezettek teljes listája és a szabályok megtekinthetőek itt.

Nyomj egy lájkot, ha a kedvenced szerepel az F-csoportban.  

[2012.05.17.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nyolc év után tért vissza Budapestre a Plavi Orkestar
2016 februárja után második alkalommal...

Megnéztük Rod Stewart budapesti fellépését
2024. június 22-én telt házas koncertet adott Rod...

Sting újra Budapesten lépett fel, de a "mesterkurzus" elmaradt
Yungblud felrobbantotta a Parkot
Megnéztük a Total Dance Cabrio fesztivált a Budapest Parkban - képekkel
Szárnyaltunk az A38 hajón a Winger koncerjén
Corey Taylor jött, látott, zúzott, győzött
beszámolók még