15%-os kuponkedvezmény 47.000Ft felett a Spartoo.hu webáruházban. Kuponkód: MAJUSP15
2020. december 2. | szerda | Melinda, Vivien nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Erre a dalra már a 90-es években beindultak a bulizók
Kapcsolatok
BanDJ

Ünnepel a "minden-zene lemezlovasa" - Boldog születésnapot BanDJ

Elszántság, alázatosság, hozzáértés, szerénység és sok-sok jófejség - így jellemezhetnénk BanDJ-t, aki március 29-én ünnepli születésnapját.

"Nevem Nagy András, de leginkább a BanDJ-re hallgatok. 1991 óta vagyok dj, és elmondhatom: életem a ZENE.

Eposzi jelzőm: “a minden-zene lemezlovasa”. Otthon vagyok az aktuális slágerek világában is, de igazi specialitásom a RETRO! A zene erején túl nagyon fontosnak tartom a kapcsolattartást a közönséggel és úgy gondolom, hogy a jó buli alapja az interaktivitás." - kezdi bemutatkozását a lemezlovas.

Jelenleg a Morrison’s Music Pubs DJ csapatának vezetője, valamint a Like’90 partysorozat hivatalos DJ-je. Ezenkívül a DJ Szövetség – Magyar Lemezlovas Egyesület vezető ügyintézőjeként tevékenykedik. Felmerül a kérdés, hogy vajon ő soha nem alszik...

"Ez az elhivatottsághoz tartozik. Én már a gimiben és egyetemen is nagy aktivista voltam, hajtott a „közösségért való tenniakarás”. A dj társadalomban pedig rengeteg élő probléma van, amit komolyan kell venni. Ezért létezik és dolgozik a szövetség, már 10 éve. Az éjszaka pedig: a Morrison’s-okban szerencsére napról napra zenélhetek, a heti 4-5 estéből javarészt retro partyt nyomok, ezt a vonalat szeretném erősíteni." - kezdte válaszát, majd folytatta:

Csatlakozz, ha szereted a retro magyar dalokat. 

"Az éjszakázást különben meg lehet szokni, bár aki benne van az tudja, mennyire fárasztó. A kívülálló nem látja ugyan, de egy este a dj-nek 5-10 órán keresztül bennt állni a pultban, az első perctől az utolsóig szellemileg frissnek sőt, energikusnak maradni, nem egy sétagalopp. És ne felejtsük el, ebben a munkakörben nincs tízórai, ebéd- vagy cigiszünet. De nem panaszkodom: imádom amit csinálok! Persze keményen kell dolgozni, hogy az ember eredményeket tudjon felmutatni. Csak nehéz a nap 24 óráját beosztani. A DJ Szövetségi munka, az éjszakai diszkók mellett még a stúdiózásra is időt kell szakítani. Nagy büszkeségem, hogy egy hónapja elkészülhetett a DJ Dominique-kal közös mixlemezünk „Egy este a Liget-ben…” címmel, a 90-es évek magyar dalaiból."

A lemezlovas szakvizsga mellett rendelkezik okleveles agrármérnök, marketing-reklámmenedzser, reklám-szakértő, újságíró I. végzettségekkel is. 

- zene.hu -

 

[2013.03.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Dumps Shop/EMV chip writer software (DUM hangosítás/cucc [2020.11.05.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Dolhai Attila: "A gondolatok, az érzések nem várnak semmire"
Dolhai Attila a Visszatérés...

Illatszertár a Tháliában - képes beszámoló
László Miklós boldog békeidők hangulatát...

beszámolók még
Otthoni játékok