2021. augusztus 3. | kedd | Hermina nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Karácsonyi zenék top 10: Zsédenyi Adrienn dala az első
Kiderült ki a legelegánsabb magyar énekesnő
Karácsonyi zenék top 10: A Piramis csodálatos dala is bekerült
Nagy siker volt! Mága Zoltán túl van a századikon
Egyedi hangzás Zsédenyi Adrienn ünnepi nagykoncertjén
Budapesti Újévi Koncert: hatodik alkalommal is nagy siker
Elképesztő! Ideges lett a zenétől és döbbenetes dolgot művelt
Képgalériák
Zséda és Tehetség Piactér program
Kapcsolódó Kiadványok
Zsédenyi Adrienn (Zséda): Ötödik érzék
Kapcsolatok
Zsédenyi Adrienn (Zséda)

Zséda mentor lesz? Íme az igazság!

Zséda boldogan vállalta a mentori szerepet a Tehetség Piactér programban. Negyedéven át személyesen segít tanácsaival egy 17 éves lánynak, akinek álma, hogy sikeres énekesnő lehessen.

Harminc tehetséges fiatal vehet részt abban a programban, amelyben Zsédenyi Adrienn is szerepet vállalt. A Tehetség Piactér programja negyed éven át tart, és fő célja, hogy a csatlakozó fiatalok kibontakoztathassák tehetségüket, fejleszthessék önismeretüket, közelebbről megismerhessék azt a hivatást, mely az álmaikban szerepel.  Ebben a folyamatban mentorok segítik őket, a vágyott pályák jeles képviselői.

Zsédenyi Adrienn Nemes Anna Rebeka mentorálását vállalta, aki 17 éves, jelenleg gimnáziumi tanulmányai mellett tanul jazz éneket, és az álma, hogy sikeres énekes legyen.

Csatlakozz, ha kedveled a retro magyar dalokat.

– Ahhoz, hogy egy tehetség kibontakozhasson, rendkívül fontos, hogy legyen legalább egy olyan ember a közelében, akinek a kérdéseit felteheti, akinek segítségével bepillantást kaphat a vágyott szakma működésébe. Nekem is voltak mestereim, akiktől rengeteget tanultam, akiknek nagyon sokat köszönhetek. Örültem ennek a felkérésnek, mert most azt a sok jót, amit másoktól kaptam, talán én is továbbadhatom – mondta el az új kezdeményezés kapcsán az énekesnő.

A Piactér projekt első budapesti találkozóján közel 30 fiatal és ugyanennyi mentor gyűlt össze, hogy a negyedéves együttműködést megalapozandó ismerkedjenek és beszélgessenek egymással. 

A javarészt 16 és 22 év közötti fiatalok a legkülönfélébb területeken tehetségesek, a művészetektől a tudományokig. Délelőtt Prezi képzésen vettek részt, a délután pedig az inspiráló találkozások jegyében telt.

-– Jól emlékszem, amikor tizenévesen egy kottatárban egy tradicionális blues kottát találtam, ami egy pillanat alatt megnyitotta annak a szabadságnak a kapuját, amit számomra a zene és az éneklés ma is jelent – emlékezett vissza Zséda.
– Annát először egy felvételen hallottam énekelni. Egyből felkeltette a kíváncsiságomat, mert egy kevéssé ismert jazzballadát énekelt zongorakísérettel. Ez a dalválasztás sokat elárul a személyiségéről.

A Tehetség Piactér rendezvényének házigazdái Holló Márta televíziós szakember, tréner és coach, illetve Nagy Bandor tréner és coach voltak. 
Az eseményen részt vett Benkő Vilmos, a Magyarországi Amerikai Kereskedelmi Kamara elnöke is, aki tavaly márciusban kapta meg a Tehetség Nagykövete címet.

Beszédében hangsúlyozta, hogy a mentor-mentorált találkozások nagyszerű momentuma lehet, hogy nem csupán a fiatal, de az őt segítő idősebb partner is új, friss ismeretekkel, innovatív szemlélettel találkozhat, vagyis a viszony korántsem hierarchikus, sokkal inkább kölcsönösen hasznos.

-PResston Press -

 

[2014.01.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Soul és flamenco varázslat a Palóznaki Jazzpiknik első napján
A csütörtök esti Mario...

Megnéztük - ABBA-Neoton gála a Budai Szabadtéri Színházban
Természetes, hogy az ABBA és a...

Megnéztük a Paddy and the Rats koncertjét a Barba Negrában - képek
Megnéztük a Follow the Flow koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Zártosztállyá változott a Barba Negra - képekben
Megnéztük: Republic koncert a Barba Negrában - képekkel
Megnéztük: Tankcsapda, az első évtized dalai a Budapest Parkban - képekkel
beszámolók még