Alensa: 35% TopVue termékekre
2021. május 16. | vasárnap | Mózes, Botond nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
X-faktor 2014: Ők kerültek be a Mentorházba
X-faktor 2014 - Bordás Anasztázia: "Cipővel" együtt sétáltunk az úton
X-faktor 2014: Cseh Andrea: "Szeretnék egy saját Burlesque bárt"
X-faktor 2014: Erika Albero: "Szeretném ha megismernék a személyiségemet"
X-faktor 2014 - Tóth Andrea: "mindent megtudhat rólam az, aki figyel"
X-faktor 2014: Erika Albero nem került be az élő showba
18+! Tóth Gabi érdekes vallomása
Kapcsolatok
Tóth Gabi
Alföldi Róbert
Szikora Róbert
Little G Weevil & Billy Gibson
Jakab-Péter Izabella
Cseh Andrea
Erika Albero
Bordás Anasztázia
Krizsma Gwendolin Sarmen
Tóth Andrea

X-Faktor 2014: A lányok közül a Mentorházba jutottak

Szombaton este Little G mentorálása mellett mérethették meg magukat ismét a 25 év felettiek. A cél a legjobb 24 közé, vagyis a Mentorházba kerülés volt, ami Horváth Áginak, Erika Alberonak, Kállai-Kiss Zsófinak, Andelic Jonathannak, Horányi Júliának és Horváth Krisztiánnak sikerült. Ma este már bizonyítottak a csapatok és a fiúk, az utolsó körben a lányok küzdhetnek meg a Mentorházba jutásért - Szikora Robi mentorálása mellett.

Elsőként Krizsma Gwendolin Sarmen énekelt Szikorának, aki a válogatón nem igazán tudott teljesíteni. De már akkor is látták benne a zsűri tagjai azt, amit most egy az egyben a mentorok elé rakott. Azt, hogy megérdemli a helyet a Mentorházban. Alföldi "elképesztőnek" és "csodálatosnak" nevezte Gwen produkcióját, Gabi pedig azt mondta: úgy összekapta magát amilyet még az X-Faktorban nem látott. Természetesen leülhetett a lány.

Nagybaczoni Réka - bár ellenfeleivel szemben még soha nem járt énektanárnál - megszerezte az egyik továbbjutóknak fenntartott helyet.

Ürmösi Boglárka a válogatóra csapattal érkezett, de a zsűri tagjai kiemelték a formációból, és csak őt egyedül engedték tovább versenyezni. Így most egyedül kellett bizonyítania, és - bár csapatban tündökölt -, szólóban kevésnek bizonyult. Szikora nem engedte tovább.

Jakab-Péter Izabella gyermekkori vágya teljesült azzal, hogy bekerült a tévébe ahol őt nézik az emberek. Nos, még nézhetik egy darabig, mert kapott egy széket a mentorától.

Danis Elza érezte, hogy a lányoké a legkeményebb mezőny, így nagyon odatette magát. Tovább is versenyezhet - amennyiben később nem állítják fel persze.

Bordás Anasztázia a válogató során lenyűgözte a zsűri tagjait, és most sem kellett könyörögnie a székért. Csak énekelnie. És övé a hely.

A 15 éves Tóth Andrea fiatal kora ellenére ismét felrobbantotta a színpadot. A bőrszerkós kislányban(?) olyan energiák dúlnak és át is adja őket, hogy senki nem hiszi el neki, még csak 15 éves. Szikora csak annyit kérdezett, tanulás mellett is fog-e menni neki, és már tovább is juttatta.

Székcsere

Most azonban már minden szék foglalt. Ha valaki megtetszik Szikorának, fel kell állítani egy korábban leültetett versenyzőt. 

Rós Sarolta is feladta a leckét a mentornak. Nagybaczoni Rékának kellett átadnia a helyét.

Ladányi Patrícia "csodajó volt" Szikora Robi szerint, és ezért Elzának kellett búcsút vennie a székétől.

Gusztos Enid ezúttal a rockos oldalát szerette volna megmutatni a lírai helyett. Ezzel tervet és "közös ügyet" adott mentorának. És nehéz döntést is, hiszen a tovébbjutásáért valakinek a székével kellett fizetnie. És az áldozat most Saci lett.

Cseh Andrea produkciója is "gyönyörű volt" Alföldi véleménye szerint, és Tóth Gabi is székett adott volna neki. De a döntés Szikora Robi kezében van. És ő sem tudott nemmel szavazni rá, amiért Patríciának kellett elbúcsúznia a versenytől.

"Na még te kellettél ide" - fogadta Ilyés Jenifert mentora, aki előre kétségbeesett a lehetőségtől, hogy ismét nehéz döntést kell meghoznia. Alföldi tátott szájjal hallgatta és "igazi nagyasszonynak" nevezte a lányt, ami csakis egyet jelenthetett. Bár nem ő hozta a döntést, számítani lehetett rá, hogy helye lesz a folytatásban. Szikora azonban rámutatott, az első hangok és az első sorok bizony nem voltak a helyén, és ő eljátszott a gondolattal, hogy Jenifer nélkül megy tovább.

Little G is kampányolt mellette, szerinte csak elfáradt az énekes a nap folyamán. A kampány sikeres volt, Jenifer széket kapott. Gusztos Enid székét.

Ki a kedvenced a Mentorházba került lányok közül? VOKS LENT!

A Mentorházba jutott lányok névsora a következő:

Krizsma Gwendolin Sarmen
Jakab-Péter Izabella
Bordás Anasztázia
Tóth Andrea
Cseh Andrea
Ilyés Jenifer

Ezzel a Tábor véget ért, hamarosan a Mentorház eseményeivel térünk vissza. Tartsatok velünk akkor is!

-kiko-

[2014.10.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még