15%-os kuponkedvezmény 47.000Ft felett a Spartoo.hu webáruházban. Kuponkód: MAJUSP15
2021. május 16. | vasárnap | Mózes, Botond nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
X-faktor 2014: Ők kerültek be a Mentorházba
X-faktor 2014: Rock-Inger - infok a tagokról
X-faktor 2014: Spoon - infok a tagokról
X-faktor 2014: Tha Shudras - infok a tagokról
Kapcsolatok
Alföldi Róbert
Tóth Gabi
Szikora Róbert
Little G Weevil & Billy Gibson
X-faktor 2014
Rosewood
Rock-Inger
Spoon 21
Tha Shudras

X-Faktor 2014 tábor: A csapatok közül a Mentorházba jutottak

Szombaton este Little G mentorálása mellett mérethették meg magukat ismét a 25 év felettiek. A cél a legjobb 24 közé, vagyis a Mentorházba kerülés volt. Minden kategóriában hat énekes juthat a legjobbak közé, és tegnap ez Horváth Áginak, Erika Alberonak, Kállai-Kiss Zsófinak, Andelic Jonathannak, Horányi Júliának és Horváth Krisztiánnak sikerült.

Ma este a fiúk, a lányok és a csapatok állnak újra színpadra, a lányokat Szikora Robi, a fiúkat Alföldi Robi, a csapatokat pedig Tóth Gabi segíti majd a műsor hátralévő részében.

Elsőként lássuk, hogyan teljesítenek a csapatok!

Mint tegnap kiderült, a versenyzőket egyesével értékelik a mentorok, és dönt ezúttal Gabi a leültetésükről. A megszerzett hely azonban nem jelent biztonságot, hiszen ha később valaki jobban megtetszik Gabinak, felállíthat egy csapatot és cserélhet. 

Először a Dark Notes lépett színpadra, akik Márti dalával próbálták beénekelni magukat a Mentorházba. Little G "elbűvölőnek" nevezte a produkciót, Szikorának pedig a Tábor-tüzek hangulatát idézte. Alföldi úgy érezte, kicsit "kihagyták a számból" őt a lányok. Tóth Gabiban az a akérdés merült fel, vajon mennyire tudnak megújulni a lányok, és vajon mennyire lehet elég ez az egysíkúság az X-Faktorban. Bár nagyon bizonytalan a csapattal kapcsolatban, leültette őket.

Afolytatásban a Pálinka Republik következett, akik ismét jól zenéltek, de az ének lehetett volna meggyőzőbb. Ennek ellenére "egyértelműen" jutottak tovább.

Bár a Phoenix Rt úgy gondolta, nem igazán illenek a hat közé, mindent megtettek a továbbjutásért a Tankcsapda slágerével. Gabi "imádta", amit csináltak, le is ülhettek a fiúk.

Lájk, ha kedveled a retro magyar dalokat.A Tha Shudras Britney Spears Toxic című slágerével próbált közelebb férkőzni a mentor szívéhez - sikerrel.

Szegedi Vargha Levente és Fancsalszki Viktor is gond nélkül vette az akadályt, így már csak egy szék maradt üresen.

Mc Attika és Sir Round ismét megmulattatta a közönséget, de a zsűri látszólag unatkozott. Nekik itt most véget ért az X-Faktor.

A neheze

A folytatásban a válogató legnépszerűbb szerelmespárja következett.A Rosewood legutóbbi produkciójával feltépte a Gabi szakításából megmaradt sebeit, most azonban nem sikerült levennie a lábáról. Szerinte "visszaesés történt", "káosz volt és hamisnak tűnt emiatt". Mégis leülhettek az utolsó szabad székre.

Ez azonban semmit nem jelent, hiszen ha lez náluk jobban teljesítő csapat, az énekesnő felállíthatja őket.

A Kottán Kívüliek a Deep Purple slágerével lépett a mentorok elé és keményen belecsaptak a húrokba. Ez azonban kevés volt, Little G szerint halandzsázni profi színpadon nem megengedett. Így gondolta Tóth Gabi is, aki ezért kirúgta a csapatot.

A Spoon a One Direction egyik dalával készült - fiúcsapathoz illően szemtelnül, pajkosan, keedvesen. Bár Gabi saját bevallása szerint kezdettől fogva imádja őket, most találta őket a leggyengébbnek. Ennek ellenére - korábbi produkcióikra való tekintettel - helyet keresett számukra. Ennek most a Dark Notes itta meg a levét, akiknek itt és most véget ért a verseny.

A dráma után a Rock-Inger zúzott a színpadon. A srácok nagyon odarakták, "úgy ahogy kell" - értékelte Little G, és Alföldi szerint is a jelen lévő rocerek közül ők a legjobbak. Gabinak ismét nehéz döntést kellett meghoznia. A Rock-Inger versenyben maradásáért a Leventének és Viktornak kell távoznia.

Melyik a kedvenced a Mentorházba került zenekarok közül? VOKS LENT!

A csapatok közül a Mentorházba jutott tehát:

Pálinka Republik
Phoenix Rt
Tha Shudras
Rosewood
Spoon
Rock-Inger

-kiko-

[2014.10.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

beszámolók még