Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2019. július 24. | szerda | Kinga, Kincső nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Kapcsolódó cikkek
Drámai hírt közölt Szulák Andrea
Kapcsolatok
Auth Csilla
Farkas Gábor "Gábriel"
Katona Klári
Lerch István
Rádió Bézs
Szulák Andrea

Ajánljuk! Nőknek indult az új online rádió - íme a Rádió Bézs

Rádió Bézs néven új internet rádió indult február elején. A Bézs elsősorban a Nőknek szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatni fogják. A műsorok készítői a felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőkhöz fognak szólni. 

S hogy milyen is ez a rádió, amelyet a nőknek szánnak, de éppen ezért a férfiak is hallgatni fognak? Nos, legjobb, ha az érintettek beszélnek róla! 

– Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat. A zene szöveg aránya 60-40 százalék. Napi és pártpolitika nincs a Bézsben. Még hírek sem. Az üres fecsegést is kerüljük. A Rádió Bézsben nem celebek, hanem hús - vér emberek beszélnek Önhöz is.

– A Rádió Bézs napi 24 órában szól!  Nincs gond a témaválasztással. A szerkesztők, műsorvezetők is élnek, fájnak, szeretnek, dolgoznak, nevelnek, gondolkodnak, tanácsot kapnak és adnak, s ők is szórakoznak. Tudják hát, miről szóljon a Rádió Bézs.

Lájk, ha kedveled a retro dalokat.

– Lesz interjú, tanácsadó, rendelő, divatkreátor, nevelő, lesz recept és könyvajánló, lesz szépség és szex, lesz ránc és kor, határtalanul! A Rádió Bézsben lehet pletyka és recept, seprűn lovagolva repülhet akár az ezotéria. Egy a lényeg, gagyi ne legyen! Mert érték és mérték fontos nekünk.
A Bézs szerkesztői fontosnak tartják, hogy teret kapjon a civil kezdeményezés. Szeretnénk teret és vagy helyet adni a különféle női szervezeteknek, hogy szóljanak munkájukról, beszámoljanak eseményeikről.

– A Rádió Bézs fontos célja, hogy népszerűsítse az internetes rádiózást. Sokat szándékozik tenni azért, hogy elterjedjen az ingyenes Wifi, s az ország minél több településén, a közösségi területeken hallgatható legyen akár a Bézs Rádió.

– A műsorokat jól ismert, tapasztalt szakemberek mellett a fiatal, a rádiózást most kezdők, valamit elismert és szeretett művészek és tudós emberek szerkesztik és vezetik. Többek között, Endrei Judit, D.Tóth Kriszta, Bach Szilvia, Kormos Anett, Pártai Lucia, Náray Tamás, Búza Sándor….. a fiatal generációt pedig egyebek között a Komlósi média iskola hallgatói képviselik. Önálló műsorral jelentkezik hetente dr. Gyarmati Andrea és dr. Czeizel Endre is. De a hallgatókkal lesz Szulák Andrea, Lerch István, Auth Csilla, Katona Klári, II.Lengyelfi Miklós, Farkas Gábor Gábriel vagy a fiatal Madár Tamás és még sokan mások!

- zene.hu -

[2015.03.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Roland zenész » dobos/ütős [2019.07.22.]
Beatles Turnéhoz menedzsert keresünk zenekar [2019.07.07.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu

Legolvasottabb cikkek

EFOTT 2019 beszámoló - Tankcsapda, Majka, Margaret Island, Scooter képekkel
Több, mint százezer...

Rockmaraton 2019, első rész: Békebeli hangulat, környezettudatos szemléletmód
A 29....

Akár rekord is lehet a Campus Fesztivál 2019-en - képes beszámoló
Budapesten adott koncertet a Whitesnake - képekben
Akinek jól áll a kor: Sting Budapesten - képes beszámoló
Generációkon át: Toto koncert Budapesten
VOLT Fesztivál 2019 - Slash, Ugly Kid Joe, Tankcsapda képek a sikeres eseményről
beszámolók még