2020. május 30. | szombat | Janka, Zsanett nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Képgalériák
Zenevonat sajtótájékoztató
Kapcsolatok
James (Karácsony János)
Solti János
Somló Tamás
Veres Mónika, Nika

Somló Tamás is áldását adta a Zenevonatra

A Danubius Music rendezésében február 12-én tartják meg Budapesten, a Kongresszusi Központban a Zenevonat és az Abrakadabra közös produkcióját, amelyről sajtótájékoztató keretében számoltak be az érintettek.

Ez lesz az első olyan koncert ezzel a formációval amely Somló Tamás halála után jön létre, ám betegsége miatt a legutóbbi koncerten sem tudott már részt venni.

– Tamàs nagy örömmel vette, hogy nélküle is tovább visszük a korábban közös produkciót és teljes támogatását és biztatását adta, hogy a jövőben is folytassuk a koncertezést és hogy életben tartsuk a projektet – mondta el de Karácsony „James” János a sajtótájékoztatón. Kiderült az is, hogy hogy Presser „Pici” Gábor is jóváhagyását és támogatását adta a produkcióhoz.

A koncerten elhangzanak a nagy LGT slágerek is, ám a legendás zenészek elmondásából azt is kiderült: ez a produkció teljesen mást jelent, mint az LGT-ben való zenélés. Solti János hozzátette, Pici azért nem vesz részt a koncerten, mert már nem játszanak együtt, James pedig kiegészítette: az már akkor LGT lenne és nem ez a produkció. A feburári A koncerten részt vesz Veres Mónika „Nika” is, aki Katona Kláritól hoz dalokat.

– endre –

[2016.11.11.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával