2021. szeptember 26. | vasárnap | Jusztina nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Nézd meg online Dolhai Attila együttesének imaestjét

A XV. Ars Sacra Fesztivál keretében a MAGnificat együttes szeptember 7-én, kedden este 19.30-kor zenés imaestet tartanak Budapesten, az Egyetemi templomban. Elmélkedésekkel és tanúságtételével Csókay András segíti a résztvevőket az elmélyülésben.

A XV. Ars Sacra Fesztivál keretében a MAGnificat együttes – Varga Mónika dicsőítésvezető, Lambert Attila, főállásban a Magyar Kurír fotósa és Dolhai Attila színész, musicalénekes és zenészbarátaik – szeptember 7-én, kedden este 19.30-kor zenés imaestet tartanak Budapesten, az Egyetemi templomban. Elmélkedésekkel és tanúságtételével Csókay András segíti a résztvevőket az elmélyülésben.

Zenekaruk létrejöttét a pandémiában teljesített első közös szolgálatuk inspirálta, azóta a kistarcsai templomban és az Angyalföldi Szent Mihály-plébániatemplomban is zenélnek, Pál Feri atya szentmiséin. Az együttes lassacskán héttagú zenekarrá bővült.

Az imaest különlegessége, hogy a profi énekes Dolhai Attila a nagyközönség előtt is bemutatkozik dicsőítő zenészként, amely oldaláról eddig nem volt ismert. Lambert Attila és Varga Mónika a legendás, az országúti ferenceseknél évtizedek óta muzsikáló Boanergész együttes hagyományát képviselő-továbbvivő zenészek, ami az átélt hit erejével és az Istenhez tartozás magától értetődő voltával ruházza fel dalaikat. A lelki elmélyülést a világhírű orvos, Csókay András hitéről tanúskodó gondolatai segítik.

A különleges imaestet, amelyen az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus két hírnöke – Dolhai Attila és Csókay András – is szerepet vállal, Magyar Kurír YouTube-csatornáján és az együttes Facebook-oldalán is élőben követhetik.

További információk: facebook.com/magzenekar

 

[2021.09.07.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncerttel avatták fel a Bud Spencer parkot a Kaszásdűlőn
A Magyar Kétfarkú Kutya Párt...

Megnéztük: Halott Pénz koncert a Budapest Parkban - képekkel
Szép, kerek alkalom: tizedik...

Megnéztük az EDDA koncertjét a Budai Szabadtéri Színházban - képekkel
Mélybe ránt és felemel Alföldi West Side Story-ja - képekben
beszámolók még