2020. május 27. | szerda | Hella nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
96.4 Roxy (Roxy Rádió Kft.)
96.4 Roxy (Roxy Rádió Kft.)
 

Legutóbbi programok

Összes program

Kapcsolódó cikkek
Szomorúak a hallgatók! Ma befejeződik a Roxy Rádió sikertörténete
Döbbenet! Megszűnt a népszerű magyar rádió! - végleg befejezte a Roxy Rádió?
A Sláger Rádió nem megy tovább, a Danubius vezetője még bizakodik
10 éves a Roxy - meg is ünneplik
Jobb a Roxy, mint a vekker!
     
 
96.4 Roxy (Roxy Rádió Kft.)
Kapcsolattartó: Kispál Helén
Cím: Budapest, I., Naphegy tér 8.
Telefon: Tel.: 1/212-5029 Fax: 1/317-7244
Web: http://www.roxy.hu
E-mail: roxy@roxy.hu
Aktív kapcsolat: Iller Bálint (Rádió)
 
     

A Roxy felpörgeti a hallgatókat

Az egyik legtöbbet hallgatott fővárosi rádió a Roxy. Sikerét kiváló csapatának és az egyedülálló zenei kínálatának köszönheti. A legfrissebb dance és club slágerek játszó adó elitnek számító Roxy DJ táborába számos neves magyar lemezlovas tartozik.

A Roxy Rádió 1999-ben kezdte meg működését az FM 96,4 Mhz-es frekvencián. A többi kereskedelmi rádiótól nagyban eltérő zenei kínálatával a Roxy Budapest 40-50 km-es körzetében az egyik leghallgatottabb rádió.

A 2004-es tulajdonosváltás után a médium elvesztette egyediségét, és áttért a mainstream zenékre. Ez az állapot 2007-ig állt fent, amikor újból tulajdonosváltásra került sor. Az új vezetőség Rózsás József zenei-igazgatóval és Iller Bálint program-igazgatóval az élen visszavezette a rádiót a kezdeti, egyedi útra.

A megújulási folyamatba illeszkedve decemberben a Roxy teljes weboldala is átalakul. A tervek szerint a régi tartalom mellett (a rádió története, dolgozói, műsorai, műsorvezetői, DJ-i) rendszeresen frissülő szolgáltatásokkal, a Top 40 számaival és tracklistákkal várja az oldal a látogatókat.

Pörgős műsorok

A Roxy Riadó Light könnyed, reggeli napindító műsora sok kellemes zenével, a legfrissebbek közül, változatosan, helyi információkkal.

A Roxy Hit's a nap 10 legjobb zenéje - a hallgatók SMS-ben érkezett szavazatai alapján. A Roxy Free Time-ban az újdonságok mellett óránként egy-egy igazi Roxy klasszikus is hallható.

A Roxy Charter járata Whiteboy kapitánnyal mindennap más-más város (Róma, Berlin, Amsterdam, London, New York) slágerlistáján repül végig.

A rádió egy órás mixműsora, a Roxy DJ mindennap más sztár dj-vel jelentkezik.

A Roxy Élő Kívánságműsora hétköznap napi négy órában Zizi segítségével ontja a hallgatók kedvenceit. A hétvége műsorvezetője pedig Vic; a betelefonálók tőle kérhetik a legfrissebb zenéket a Roxy Hétvégi Kívánságműsorában.

A Roxy Night Mix a rádió esti mix műsora. Végül pedig a Roxy Top 40, ami a rádió negyven legkedveltebb zenéje, sorba rendezve.

A legfrissebb dance és club zenéket nemcsak a Roxy Rádióban, de számos, a radió által szervezett partin élvezheti a közönség. A már hagyomásossá vált Roxy partikon a Roxy DJ-i játszák a legpörgősebb zenéket Budapest legszínvonalasabb szórakozóhelyein. Sőt, olyan nagy nevek is a Roxy közreműködésével léptek fel Magyarországon, mint Michael Gray és DJ Tiesto!

-zene.hu-

[2007.12.11.]

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
lecso666 2008.06.10. 12:05 • [1]
Ez s baj hogy csak 50-km kőrzete van a roxy nak én tiszakécskén lakok és it is rohat sokan halgatnák a roxy rádiot˘!!!!!!!!

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

beszámolók még