2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Képek a sörcsapoló-versenyről
Kapcsolatok
Pál Tamás
Ganxsta Zolee
Erdőhegyi Brigitta
Club 54
Irigy Hónaljmirigy (IHM)

Némó a Club 54-ből a legjobb, Ganxsta pedig különdíjas a sörcsapolásban. Képes beszámoló

Ganxsta Zolee a kanmurik miatt gyúrt, Erdőhegyi Brigi nő létére bevállalta, Hajdú Péter nyerni akart, Pál Tomi kipróbálta, a Club 54-es Némó pedig jött, látott és szűz kezével győzött.

Ugyan még egyikük sem próbálta régebben, mégis hatalmas izgalommal sorakoztak az ismert emberek hazai sztárok a Jövő Házibuliján, hogy sört csapolhassanak, ugyanis a csapolóverseny fődíja egy Beertender  azaz egy házi sörcsap volt.

Az est két házigazdája – stílusosan – Seres Attila koreográfus és Sörös Sándor színművész már a vendégek érkezése előtt kitanulta, hogyan kell tökéletesen csapolni. Később minden versenyzőnek segítettek, hogy művük tökéletes legyen. Ganxsta Zolee nagyon fel volt csigázva, hiszen külföldi reklámokban már látott Beertendert, és akkor eldöntötte: mindenképpen szerez magának egyet. Nem is kellett sokáig várnia, hiszen a verseny különdíjasakként hazavihette az áhított sörcsapot.

„Nemrég költöztünk új házba, és elterveztem, hogy ott havonta legalább egyszer kanmurikat fogunk tartani. A sörcsap elmaradhatatlan tartozéka ezeknek, így most madarat lehetne velem fogatni, hogy megnyertem” – árulta el lelkesen Zolee.

Pál Tomi nem akart kimaradni a mókából, és gondolta, hogy mivel a Megasztár koreográfusa egyben az est egyik házigazdája –, Seres Attila jó barátja, ezért majd ő jól megtanítja őt csapolni. Sajnos terve nem jött be, mert bár megtanulta a sörcsap kezelését, nem ő vitte el a pálmát. Erdőhegyi Brigitta egyetlen nőként az esélytelenek nyugalmával, de kíváncsiságtól hajtva indult a versenyen. Nem bánta, hogy nem nyert, mert utána jót beszélgetett Gallusz Nikivel és Szalontai Szilvivel.

Hajdú Péter és az Irigy Hónaljmirigy tagja, Sipos Péter egymással is versengett, és persze a főnyereményt is maguknak akarták, de tervük nem jött be, mert a Club 54 frontembere, Némó bizonyult a legjobbnak.

„Soha életemben nem kezeltem sörcsapot, csak a verseny előtt Seres Attila és Sörös Sándor megmutatta, mire kell figyelnem. Csapoltam egy pohárral, odavittem a zsűrihez, és azt mondták: ez tökéletes. Nem akartam hinni a fülemnek, de gondoltam, biztosan ezt mondják mindenkinek. Végül az eredményhirdetésnél engem szólítottak. Még most sem tértem magamhoz a meglepettségtől, de nagyon örülök, hogy nyertem egy Beertendert! Már össze trombitáltam a barátaimat, hogy csapjunk egy nagy bulit, és próbáljuk ki otthon, mire képes ez a sörcsap!” – mondja Némó.

- fotó: Berczelly Balázs - 

[2006.11.14.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még