2024. május 17. | péntek | Paszkál nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
DJ Tiësto-t is megörökítik!
Szeifert szettje volt a Tiesto buli fénypontja
Tiesto buli - ahogy Szeifert látta
 Tiesto az AIDS ellen küzd
Tiësto fél napot tölt Magyarországon
Tiësto puszi után pofon volt a rajongó jutalma
Tiësto 16 kamionnal érkezik Budapestre
Még van jegy a Tiesto bulira
Tiesto Magyarországon!
Kapcsolatok
DJ Tiësto (DJ Tiesto)
Kapcsolódó események
Tiësto - Elements Of Life
[2007. május 26.
szombat Este/éjjel]

Tűz volt Tiesto budapesti buliján

Ahogy teltek-múltak a percek, szinte tapintható volt, ahogy a buli egyre jobban forrósodott. Egy váratlan pillanatban pedig megjött az első vendég, Charlotte Martin személyében és az albumról már jól ismert Sweet Things című nótát tette még emlékezetesebbé a hangjával. Felcsendült két klasszikus is, a Chicane – Saltwater és a Rui Da Silva – Touch me is.

Ahogy a buli haladt a maga medrében, úgy követte a kivetítőn a Földet a Szél. Tiesto pedig további zenéket is bemutatatott az új albumáról, úgymint a Bright Morningstar-t, a Ten Seconds –t és a Before Sunrise-t. A legfrissebb felvételek között egy régi album címadó dala, a Nyana is helyet kapott. A szettet még egy hatalmas beugratással is színesítette: egy hosszabb, vokál nélküli résznél, a Sarah Mclod nagysikerű slágeréből tolt rá egy részletet az alapra, amely így nagyon hatásos volt. A blokk végén felhangzott az In the Dark, és a színpadon megjelent Chirstian Burns. Az ő előadását füstoszlopok tették látványosabbá.

A Víz volt soron következő elem és körülbelül úgy a blokk közepe fele felcsendült a King of my castle. A hangulat egyre csak fokozódott, s talán akkor érte el a tetőpontot, amikor a színpadra ismét Jes lépett. A remek humorral megáldott énekesnő a dalai végén mindig mondott valamit magyarul; – „köszönöm” szeretlek titeket”–amelynek hatására valószínűsíthető, hogy mindenki a szívébe zárta a hölgyet.

Tűz is volt, mégsem égett meg senki sem

A Tűz rövid felkonferálása után berobbant a Carpe Noctum is, miközben tűzoszlopok szökelltek a magasba. Az emberek szinte kivetkőztek magukból a hatására. A sztár DJ nem hazudtolta meg önmagát: folyamatosan közvetítette a rá jellemző jókedvet, és a jellegzetes kézmozdulatokat. A lézer-show és a robotlámpák sem okoztak csalódást.

A blokk végén BT-t köszönthettük a színpadon és a Break my fall-t. Ám itt még nem volt vége a produkciónak, ugyanis az előadó ezután még a Love Comes Again-t is elénekelte a bulizóknak

Később a régi nagy Tiesto-slágerek fokozták az amúgy is remek hangulatot. Felhangzott a Traffic, Rain down on me, Just be, Adagio for strings, Suburban train, Dance for Life, Olympic flame,és a Hes Pirate is.

Tiesto is jót bulizott

Szemmel láthatóan Tiesto is jól érezte magát, amelyre könnyen lehetett következtetni abból, hogy a bulira ráhúzott vagy másfél óra bónuszt.

Végül a szett végén, amikor lehúzta a zenét és a tőle megszokott módon bedobta a fejhallgatót a tömegbe, a jól ismert konferáló után ő maga is elbúcsúzott közönségétől. Sőt! Magyarul is szólt pár szót, nem kis őrületet okozva ezzel. Persze a tömeg nem érte be ennyivel, visszatapsolta s miután a sztár ismét elindította a zenét lement a kordonhoz, hogy kezet rázzon azokkal a szerencsésekkel, akik az első sorban álltak. Majd integetett egy utolsót, amivel búcsút intett a közönségnek, majd pár nappal később Magyarországnak is…

- Havassy - Bunkóczi - 

[2007.05.31.]

« előző oldal  (2. oldal)  

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK koncertjegy [2024.05.17.]
SÜRGŐS HITELEK zenész » vonós [2024.05.16.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még