2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Tiesto Magyarországon!
Képgalériák
Képek a buliról
Kapcsolódó Kiadványok
DJ Tiësto (DJ Tiesto): In Search Of Sunrise 5
Kapcsolatok
DJ Tiësto (DJ Tiesto)
Sterbinszky
Kapcsolódó események
Summer Opening Party Tiestoval
[2006. június 24.
szombat este/éjjel]

Tiësto puszi után pofon volt a rajongó jutalma

A nemzetközileg elismert sztár ismét elvarázsolta szettjével a népszerű siófoki klub vendégeit. A jól sikerült est negatív meglepetését az egyik biztonsági őr „ütős” produkciója jelentette. Információnk szerint a felpofozott vendég nem sérült meg. Az eseten Tiësto is megdöbbent és megvigasztalta lányt.

De ne rohanjunk ennyire előre. Az esténk kilenc órakor kezdődött, amikor leszálltunk az alkoholtól túlfűtött fiatalokkal telített vonatról. Útközben egy Palace Disco feliratú furgonra lettünk figyelmesek, ami megállt mellettünk a zebrán. A lehetőséget kihasználva, azonnal meg is kérdeztük a sofőrt, hogy elvinne-e minket. A kérésünket két nagy biccentés követte, miután habozás nélkül behuppantunk a járgányba. Kiderült, hogy nem véletlenül járt arra a kisbusz, hanem klubvezetőség biztosította az arrajáró vendégeknek, mondván ne kelljen sokat gyalogolniuk vagy drága taxira költeniük. Ez egy nagyon pozitív gesztus a részükről.

Sterbinszky melegítette a közönséget

A klubba negyedtízkor értünk, ahol egy páran már a kapunyitásra vártak. Mielőtt követhettük volna példájukat, bementünk a discoval szemben lévő kellemes kis kávézóba, hogy kiválthassuk a sajtó karszalagot. A bejáratok tíz órakor kitárultak, a partiarcok felcsillant szemmel araszoltak befelé. Bent a technikusok még tökéletesítették a kivetítők beállítását, közben a rezidens DJ minimális hangerőn tolta a progresszív ütemeket. Az emberek jöttek, meg jöttek, olyannyira, hogy tizenegy órára a hely úgy megtelt, hogy a hazai sztár, Sterbinszky megkezdhette kétórás trance szettjét. Egy nagyon egységes és szépen felépített műsort hallhattunk tőle. A discospulton a tavaly megszokott sok színes dísz helyett nagy fekete hangfalhoz hasonlító ládák álltak. Később kiderült, hogy ezek nem véletlenül vannak ott.

Tiësto! Tiësto! Tiësto!...

Hajnali egy órakor az emberek egy emberként ordították, hogy Tiësto! Tiësto! Tiësto!..., amire megérkezett a várva-várt világsztár, DJ Tiësto. Az emberek sikítva tapsoltak és éljeneztek. Vakuvillanások, dedikálásra váró zászlók és CD-k hada a levegőben, a tranceguru felemelt kézzel tapsolt, majd a szokásos mosolyával beállt a lemezjátszók mögé. Ezzel egy időben a komor, fekete ládákból hatalmas lángcsóvák bújtak elő. Három óránál picivel hosszabb műsort folyamatos örömsikolyok, taps és tánc kísérte. Sokan nem jutottak be abba a helyiségbe, ahol a sztár zenélt, ők a másik teremben kivetítőkön követték az eseményeket, de nagyon rosszul jártak, mert nagyrészt egész este effektek cikázását látták, Tiësto képe pedig csak ritkán villant be.

Meghatódott a sztárvendég

Lemezbemutató buli révén a műsor nagy részét, természetesen a sztár legújabb In Search Of Sunrise mixalbumának a slágerei alkották. Ezeken kívül hallhattuk az előző ISOS lemezek legnagyobb slágereit is, mint például a Coca & Villa - La Noche, vagy a Way Out West - Mincircus. Hangulatfokozóként még beszúrogatta egy-két saját slágerét is, mint a Rain down on me, Traffic és a legújabb művét, a He is a Pirate-t is. A közönség folyamatosan extázisban volt. Az egyik vendég előretolakodott a zászlójával, amire angolul az volt felírva, hogy "Tiszteletbeli magyarrá fogadtunk!". Miután ezt Tiësto elolvasta összetett kézzel és széles mosollyal, meghajolva jelezte meghatottságát. Az utolsó előtti felvétel a "Moonlight party" volt, ami nagy hatást gyakorolt az emberekre.

Ekkor a trancemester lement a korláthoz és aláírt egy pár zászlót és CD-t. Az egyik hölgy nem tudott ellenállni a kísértésnek és elkapta a lemezlovas nyakát és nyomott két nagy puszit az arcára. A biztonsági őrnek nem tetszett ez a mutatvány. Sőt! Egy jól irányzott pofonnal jutalmazta a bátor rajongót. Az akció után Tiësto a lány védelmébe kelt, odahajolt hozzá és érzékien megérintette az arcát. A kemény biztonsági őr ennek hatására szégyenkezve elhagyta a helyszínt.

Tiëstonak még volt egy dobása

A rövid affért követően a holland vendég visszatért a pultba, ahol az utolsó lemezt tette fel, majd szokás szerint feltekerte a fejhallgatójára a hozzátartozó kábelt, aláírta, adott rá egy csókot és bedobta közönségnek. Jelen esetben a dobás kicsit magasra sikerült és eltrafálta az egyik discogömböt, majd visszapattant a lemezjátszóra. Ekkor a zene egy másodpercre elhallgatott, amit a sztár egy kicsit elvörösödve vett tudomásul.

A második dobás már tökéletesen sikerült, a fejhallgató kábelvége a kollegám kezében landolt. Balszerencsénkre, maga a fejhallgató a mellette álló lány kezébe esett. A füles szilárd fogásának és a lány barátjának erejének köszönhetően nem tudtuk megszerezni az ereklyét. Vigasztalásnak a buli élménye maradt, amit nem lehet elvenni sem tőlünk, sem a többi embertől. A zene végén Tiësto minden irányba intett egyet és levonult a discospultból. A stafétát a Palace rezidense vette át. Ezzel a vendégek 60-70 százaléka elindult haza.

- Joel -

[2006.06.30.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még