2024. május 24. | péntek | Eszter, Eliza nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Két év után ismét zenei pályázatokkal jelentkezik a Wacław Felczak Alapítvány

Kiadók, zenészek figyelem! Magyar–lengyel tematikájú vagy magyar és lengyel zenei együttműködésben megvalósuló zenei albumok, koncertek megvalósítására lehet pályázni április 30-ig

Farkas Gábor Liszt Ferenc-díjas zongorista és Vásáry Tamás Kossuth-díjas zongoraművész, karmester, Balázs Elemér zongorista, az Emszt/Koszowski Duó, a mïus, valamint Illényi Katica csak néhány név azok közül, akik az elmúlt években Felczak-lemezt adtak ki. Most újra van lehetőség a magyar-lengyel barátság eszméjét átörökíteni kívánó Wacław Felczak Alapítványhoz pályázni, és lengyel vonatkozású albumot kiadni vagy koncertet szervezni. A pályázati formától függően akár 1.300.000 forintos támogatásra április 30-ig van mód jelentkezni a wfa.hu oldalon keresztül. Eredményhirdetés májusban, a projekt megvalósítása pedig október 15-ig lesz lehetséges. 

A szakmai zsűriben új tagként debütál Bognár Szilvia, énekes, társai az értékelésben a korábbi évekhez hasonlóan Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész, az MMA rendes tagja, egyetemi docens, Tóth Tibor könnyűzenei menedzser, fesztiválszervező, és az Alapítvány kuratóriumának tagja Rosonczy-Kovács Mihály, Junior Príma-díjas népzenész, a Nézőpont Intézet külügyi igazgatója lesznek.

A zenei pályázatok mellett újra elérhetőek az Alapítvány lengyel–magyar vagy lengyel témájú tematikus folyóiratszámok, valamint könyvek kiadását támogató pályázatai is. Utóbbiak között újdonság a lengyel rajzfilmsorozatról, a Varázsceruzáról elnevezett gyermek- és ifjúsági könyvek kiadását ösztönző pályázat. A pályázatok online nyújthatók be a wfa.hu oldalon keresztül, ahol megtalálhatóak a további részletek és a pályázati kiírások is. 

[2024.04.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás » próbaterem [2024.05.23.]
SÜRGŐS HITELEK hangszer [2024.05.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még