2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Tiesto buli - ahogy Szeifert látta
Tiësto a Balaton partra készül
Tiesto remixeli az új Walt Disney film főcímzenéjét
Tiësto fél napot tölt Magyarországon
Kapcsolódó Kiadványok
DJ Tiësto (DJ Tiesto): In Search Of Sunrise 5
Kapcsolatok
DJ Tiësto (DJ Tiesto)

 Tiesto az AIDS ellen küzd

Tiesto lett a Dance4Life, AIDS ellen küzdő jótékonysági szervezet utazó nagykövete!

A művész így vall döntéséről: “Művészként körbeutaztam a világot, és számtalan dolgot sikerült elérnem a karrierem során. Az Olimpiai Játékok nyitórendezvényén való fellépéstől kezve, egészen odáig, hogy én voltam az első olyan dj, aki képes volt megtölteni egy stadion nagyságú rendezvényt.  A legfontosabb számomra mégis az maradt, hogy a világ minden tájáról kapcsolatban vagyok emberekkel. A zenémen keresztük kommunikálni tudok velük. Hiszek abban, hogy a zene egy univerzális nyelv.

Magánemberként mindíg is pártoltam a jótékonysági mozgalmakat. Nagyon sok segélyszervezet felkért arra, hogy legyek a jótékonysági nagykövetük. Volt mikor beleegyeztem, de igazán egyikről sem éreztem, hogy valóban az én szívügyem lenne.

Nem találtam olyan jótékonysági mozgalmat, amely utat engedett annak, hogy magánemberként és művészként is elmélyülhessek benne. Egészen addíg míg a Dance4Life–ra rá nem bukkantam. E szervezet mögött álló emberek lelkesedése, együttérzése és az, ahogyan megvalósítják álmaikat, engem is ösztönöz és az Ő álmaik mára már az én álmaimmá is váltak. A Dance4Life erőteljesen és hatékonyan ragadja magával a fiatalokat, hogy tegyenek valamit a HIV / AIDS elleni küzdelemben. A fiatalság számára vonzó, hogy tehetnek saját magukért valamit, és az, hogy jutalmat kapnak, ha valami látványos dolgot cselekednek az ügy érdekében. A komoly tartalom és a szórakoztatás keveréke biztosítja a Dance4Life számára a fiatalok mozgósítását.

A következő Dance4Life akciókat a világ minden táján egy időben rendezik meg, és audiovizuális úton egymással műholdas kapcsolatban vannak. A Hollandiában táncoló iskolás gyerekek így televízión nézhetik a Dél–Afrikában táncoló társaikat. Milliós számú nézőközönség láthatta a Dance4Life-nak szentelt tévéadást. A résztvevő fiatalság összessége bekapcsolódik a Dance4Life iskolai projektjeibe. A mozgalom a 2004-es kezdet óta aktívan jelen van három kontinensen, Afrikában, Ázsiában és Európában. Ez évben 10 különböző országban fog bemutatkozni és úgy döntöttem, hogy én leszek az utazó nagykövetük! Ez azt jelenti, hogy mindent meg fogok tenni, hogy a Dance4Life még nagyobb sikereket érjen el. Fel fogok lépni a rendezvényeiken, producere leszek a 2006-os himnuszukat, és része leszek hatalmas médiakampányuknak, hogy különféle módokon terjeszthessem az üzenetüket: Állj fel és táncolj, állítsd meg az AIDS-t, táncolj az életért! "

Ez évben résztvevő országok: Tanzánia, Kenya, Indonézia, Etiópia, Anglia, Oroszország, Németország, Vietnam, Dél-Afrika és Hollandia.

A Dance4Life a „STOP AIDS NOW” és a MY Body megrendezésében lesz jelen ezeken a helyeken. Az összes pénzt, amit összegyűlik a projekt folyamán az NGO (az ENSZ egyik szervezete) fogja elkölteni, azzal a céllal, hogy az AIDS megelőzésére felhívja a fiatalok figyelmét, és figyelmeztessen a veszélyeire azokban az országokban, ahol ez a fertőzés leginkább terjedőben van.

[2006.05.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még