2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

A Napoleon Boulevard új tagokkal folytatja

Solaris, vagy Napoleon Boulevard? Napoleon Bl(v)d vagy Solaris? A megfejtés Vincze Lilla, a különleges fényű orgánummal megáldott énekesnő, aki 1985-ben csatlakozik a Solaris legénységéhez; majd a késő-szocialista csinyovnyikokkal...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2011.08.07.
Utolsó hozzászólás: 2011.08.12.
Hozzászólások: [10.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Bongo0125 2011.08.12. 00:09 • [10]
Teljesen egyetértek zeve-vel, nem kell foglalkozni a mindig előkerülő 1-1 kerékkötővel. Sokkal inkább annak örüljünk, hogy van olyan hang a mai magyar zenei palettán, mint Vincze Lilláé. Az, hogy vannak, akik nem ismerik ezt (f)el, az a mai felfordult világ következménye. Ez azonban nem változtat azon, hogy Lilla Magyarország egyik énekes kiválósága, akár a Napoleon Boulevard-ral, akár más formációban énekel. Akik lebecsmérlik teljesítményét - úgy hiszem, csak irigységből teszik.
Atyuska 2011.08.09. 22:16 • [9]
Nagyon színvonalas az utóbbi két lemez (is), minden tag és közreműködő érdeme ez. Lilla hangja sok árnyalattal gazdagodott. A koncertező csapat a legutóbb is elvarázsolta a közönséget.
qqriq1982 2011.08.09. 20:26 • [8]
Imádom a Napoleon Boulevard dalait! A régi dalok mai, koncertváltozatai pedig kifejezetten jók. A kicsit áthangszerelt, megújúlt változatok nagyon jól szólnak. Aki teheti, hallgassa meg őket élőben. Maguk a dalok nem hiába ma is nagy slágerek. Az utóbbi koncertekből egyet láttam, Berekfürdőn, az fantasztikus volt! Hajrá Lilla, hajrá Napoleon Boulevard! Még sokáig játszatok sokunk örömére!
főmami 2011.08.08. 21:45 • [7]
annyka, vagy ki!
Engedd meg, hogy ne minősítselek.A Napoleon Boulevard menedzsreként kénytelen vagyok megszólalni. Nem kívánok vitát indítani, sem magyarázkodni. Természetesen ha felvállalod magad, megbeszélhetjük a dolgot. Az a sok marhaság, amiket itt összehordasz ..... egyszerűen elképesztő. Hasonló okos dolgokat már olvastam más fórumon... azt hiszem az is te voltál. Legyen elég annyi, hogy a Napoleon Boulevard újjászületett és koncertezik, akár tetszik neked, akár nem. Ha már ennyire szíveden viseled Erdész Robi sorsát, ismerhetnéd a munkásságát is. Ugye nem tudod, miről beszélek? Hát járj utána! Kiváló zenészek csatlakoztak a két alapítótaghoz, Vincze Lillához és Pócs Tamáshoz. Talán egyetlen név lehet (még) ismeretlen , Tasi Ádám. Két éve a Tompox oszlopos tagja. Azt hiszem, nem a káposztaföldön találta a fuvolaművészi diplomáját. Minden esetre a névsor magáért beszél, te meg összevissza. Az a lényeg, hogy a Napoleon Boulevard tovább koncertezik és fantasztikus. Aki nem hiszi , járjon utána, legközelebb augusztus 17.-én Hévízen játszanak.
h.dns. 2011.08.08. 21:30 • [6]
1, Vincze Lilla:Művésznő! Egy igazi ikon a magyar zenei palettán (már 25 éve!), nem megafaktoros vagy x-sztáros szezonceleb! Csak tehetséges emberekkel lehet nehezen dolgozni. Nekem már sikerült egyszer - köszönöm a bizalmat - továbbra is vállalom!
2, Koncert(ek): sajnos csak a hernádi bulin tudtam részt venni, de számomra (a technikai gondokat leszámítva, pontosabban félretéve) nagyon nagy élményt nyújtott. Tehetséges zenészek élőben(!) játszottak a színpadon.
Jó volt újra hallani a régi és új dalokat is.
3, Napoleon Boulevard: van aki önként vállalta, van aki hozzáállásával döntötte el, hogy nem szeretne a továbbiakban együtt működni a zenekarral, vagyis nincs feloszlás van szüneteltetés. A zenekar koncertezik és másfél órás élő bulikkal teszi feledhetetlenné az estéket!

Lilla énekelhet Templomokban, klubokban, fesztiválokon - én ott leszek! Sok sikert Neki és a napokban koncertező zenekarának a Napolon Boulevardnak!

h-dns-
zeve 2011.08.08. 20:47 • [5]
Úgy érzem túlértékeljük Annykát ha mindenki őt próbálja meggyőzni.
Baromi jó volt a hernádi koncert! A Tompox és a Napoleon is hihetetlen hangulatot csinált. Fellépni egy falunapon ahol a közönség jó része talán nem is tudta kik játszanak nem egy előre borítékolható siker és mégis ott csápoltak az első sorban olyanok akik ezen nőttek fel, vagy most hallották először (ők voltak többen). A kis technikai csúszásban Lilla oldotta egyedül a feszültséget, a közönséghez szólt a beéneklése is. Mosolygott, ragyogott, tapsolták, minden megnyilvánulását szerették, koncert előtt, közben és után!!! Lilla hangja vagy semmit nem változik az évek alatt, vagy csak egyre szebb ahogy énekel - ezen még vívódom.:)
Együtt volt a zenekar, nem is hiányzott senki. Én azért megyek legközelebb is, akinek meg nem tetszik amit zenélnek hallgassa a megasztárosokat!:P
Andesz 2011.08.08. 20:20 • [4]
Cseppet sem kedves Annyka! Elképesztő, mennyire tájékozatlan, ezentúl mennyire felelőtlen kijelentéseket tesz. Erdész Róbert ugyanis a Syma sportcsarnokbéli koncert után önként nem vállalt szerepet a zenekar fellépésein, a jelenlegi tagcserék sem köthetők Vincze Lilla nevéhez. Nem is értem, miről beszél, hiszem "szétrobbanásról", széthullásról szó sincs, a zenekar nagy lendülettel, profizmussal koncertezik. Az elmúlt hétvége valóban a koncerteké volt. Saját szememmel és fülemmel tapasztaltam, milyen fergeteges, szórakoztató, magas színvonalú koncertet adtak, mindenki boldog volt, a zenészek és a közönség egyaránt. Korosztályra való tekintet nélkül mindenki elégedetten tombolta végig a másfél órát, 16-17 éves fiatalok lelkesedtek az első sorokban. Igazán megható volt. Még egy véleményt is elcsíptem, miszerint milyen ritka az ilyen élőzenekaros, playback-mentes előadás manapság. Vincze Lilla hangja pedig csodálatos, elbűvölő, dehogy kopott meg, fogadom, nem is ismeri komolyabban, de ha a cd-t valóban meghallgatta, hallania kellett, milyen világszínvonalú, színes, érzelmeket mélyen kifejező, gyönyörű hangja van. Büszkék lehetünk, hogy éppen nekünk, magyaroknak jutott egy ilyen kaliberű művésznő, aki stílushatárokat nem ismerve énekel népdalt, műdalt, sanzont, operát, pop-és rockot, gyermekdalt, bármit, hihetetlen profizmussal. Odaadással, szeretettel. Aki nagyon komolyan veszi, amit csinál, aki igazi művész és igazi ember. Akinek a személyisége elbűvölő, akiből sugárzik a szeretet és az erő, aki példaképünk. Sajnálom, ha nem így látja, de én is azt javaslom, látogasson el egy koncertre, és remélhetőleg előző véleményét revidiálja majd.
clavicula 2011.08.08. 13:05 • [3]
Kedves Annyka! A végéről kezdem, mert ekkora öngólt rúgni.... hú! Szóval Erdész Róbertet magasztalod az égig és közben az új lemez színvonalát becsmérled, ez az öngól! Tudsz róla, hogy a Világfalu lemez ER gyermeke, ő írta az összes szöveget és a zenei részek nagy részét is? Hogy ki nem bírt kivel hosszútávon dolgozni arról beszélgethetnénk, de nem hinném, hogy jól érzed a problémát... Friss élményként elmondhatom, három olyan nagy sikerű koncerttel a hátam mögött, hogy Lilla hangja szebben csillog és szabadabban száll, mint valaha! Nagyon jó a zenekar, felszabadultan és örömmel zenélnek! Csak javasolni tudom, hogy el kell látogatni egy koncertre és személyesen is meg kell győződni, hogy a Napoleon Boulevard él!
Előzmény: Annyka • 2011.08.07. 20:27 • [1] • Előzménykövetés 
ntomtb 2011.08.08. 12:42 • [2]
Kedves Annyka!
Ön bizonyára nagyon bennfentes, milyen együtt dolgozni Vincze Lillával. Remélem nem baj, ha emlékeztetem, hogy annak idején Erdész Róbert is kiszáltt a Napoleon Boulevardból, amikor Lilla is. És tavaly január óta sem állt szinpadon!
Vincze Lilla miatt ment szét a Solaris? Nem hinném! Akármikor lehetne, lehetett volna Solaris koncert/lemez. Ez nem Lilla miatt van! A Napoleon Boulevard-ot senki sem verte szét! Főleg nem a Lilla!
A Napoleon Boulevard dicsősége sem ért végett! Hatalmas koncert volt most a hétvégén! Nem szánalmas próbálkozás, és főleg nem copy! Vincze Lilla hangja pedig egy csoda (még mindig)!
És ha Ön is elmegy a koncertekre, láthatja, hogy nem a pénzért csinálják, hanem azért, mert mindenük a zene!
Erdész Róbert viszont amit csinál a zenésztársaival és a rajongókkal, az pofátlanság...
Annyka 2011.08.07. 20:27 • [1]
Szinte várható volt hogy Erdész Robi nem fogja sokáig bírni, Vincze Lillával hosszú távon lehetetlen együtt dolgozni, az érintettek gondolom tudják miről beszélek...Sajnálom hogy a Napoleon dicsősége itt ezzel végleg véget ért, ez már egy szánalmas próbálkozás, egy copy, sajnos egy megkopott hangú egykoron szép napokat megélő énekesnő utolsó gyenge próbálkozása. Vincze miatt szétment a Solaris annak idején, a Napoleont is sikerült egy idő után szétvernie. Nem is tudom miért álltak most újra össze, talán kellett a pénz...mert hogy az új lemez színvonala közel sincs semmilyen szinten a régiekhez. Mindenesetre erdész Robi jól döntöttél, de eleve nem kellett volna ezzel a nővel kezdeni.
lap teteje
További oldalak 1
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még