2024. november 21. | csütörtök | Olivér nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Zenekarok/Előadók » Magyar

Hooligans Fórum

Sziasztok! Köszöntünk mindenkit a fórumon! Itt feltehetitek a kérdéseiteket a zenekar tagjainak, valamint...

Témaindítás: 2006.10.13.
Utolsó hozzászólás: 2007.07.14.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Kingaaaa 2006.10.18. 14:17 • [8]
Cső!! ;)
A közgázos koncert az mikor fog kezdődni????És nem tudjátok h mennyi lesz a jegy?
A popcornba a novemberi számban lesztek benne?
Jah és ki megy innen közgázra??
Hooligans 2006.10.18. 09:38 • [7]
Haladjunk időrendbe, tehát kezdjük Ildikó kérdéseivel:
Az első mondatod, hogy elég rövid idő alatt lettünk sikeresek, azért az nem teljesen igaz, mivel 7 éves korunk óta zenélünk, és a Hooligans is körülbelül 6 éve működött már, amikor el kezdtek ránk figyelni. Nagy segítség volt nekünk a Dalnokok Ligája című műsor. Tanácsolni csak azt tudjuk talán, hogy kitartása legyen minden zenével foglalkozó embernek, mert nincsenek már olyan emberek akik igenis beviszik majd őket egy kiadóba és ott kezdenek velük valamit. Tehát csak a saját szerencséjének a kovácsa tud lenni.

Szia Hoolive!
Nem szoktunk szöveget írni, mivel mi elsősorban inkább hangszeres zenészek vagyunk és sajnos egyikünknek sincs meg az a szerzői vénája ami a szövegíráshoz kellene.
Lemezbemutató koncert egyenlőre még csak körvonalazódik, azért nem tudunk semmi konkrétat mondani.
hoolive 2006.10.17. 21:43 • [6]
Sziasztok SRÁCOK!
Annyi minden kérdeznivalóm lenne hozzátok! De most, hogy ide jutottam, hogy végre elolvassátok a kérdéseimet, és még válaszoltok is rá, hirtelen semmi nem jut eszembe! :-)
Addig amíg gondolkozom, leírom, hogy milyennek talállak Titeket.
Szóval. Számomra Ti vagytok a legjobb együttes a világon (na jó, maradjunk inkább Magyarországnál..., bár nem nagyon szeretem az idegen nyelvű együtteseket - vagyis inkább magában az angol nyelvet nem). Mostanában rengeteg mindent megtudtam Rólatok, mármint arról, hogy hogyan is indult el a zenekar. És már mindig azon veszem észre magam, hogy a neten és mindenhol Rólatok szóló híreket keresgélek. Már szinte az életemhez nőttetek. Szeretnék gratulálni a mostani sikereteitekhez!!! Elég nehezen jutottatok el idáig, de végülis sikerült! Nehéz titeket elképzelni úgy, mint a szerencsi kissrácokat, akik loptak csak azért, hogy legyen élelmük...
Minden reggel azzal kezdem a napot, hogy meghallgatom a Félembert; és ezzel mindig jobb színben látom a világot, bár néha szomorúságot is okoz :-(! De a legtöbb esetben jól indul a napom tőle!
Akkor a kérdések:
CSIPA, Te írtál valamelyik Hooligans számhoz szöveget? Ha igen, akkor írd meg, hogy melyikhez, és ha nem, akkor arra szeretnélek megkérni, hogy a kedvemért legalább egy számot írj a következő albumotokra; kíváncsi vagyok, milyen a stílusod!!! Amúgy meg IMÁDOM A HANGOD!!! Nálad jobb hangú énekest nem ismerek!!! :-D
És most komolyan!!! Hogy állsz a drogokkal? - még mindig CSIPA! (Bár mit érdekel ez engem... lehet, hogy nem kellett volna megkérdeznem, meg semmi közöm hozzá, de most már késő!...). És még egy CSIPÁhoz: Olyan vagy a való életben is mint a színpadon? Tőled asszem, egyenlőre ennyi! IMÁDLAK! PUSZI! Remélem, hogy minél hamarabb találkozunk! Mert Nélküled FÉLEMBER vagyok!!!
A többiektől majd máskor kérdezek néhány dolgot, mert már írtam elég sokat, és még mennem kell tanulni!
De az egész zenekartól még egy kérdés: PONTOSAN MIKOR JELENIK MEG AZ ÚJ CD ÉS MI LESZ A CÍME? Mert már rengeteg változatot hallottam. És MIKOR LESZ A LEMEZBEMUTATÓ KONCERT?
Csakhogy tudjátok, és ne felejtsétek el: SZERETLEK TITEKET!!! IMÁDOM A ZENÉTEKET!!!
TIBI sajnálom! :-(
PUSZI! vé
evanics.ildiko 2006.10.17. 19:45 • [5]
Sziasztok!
A ti zenekarotok elég rövid idő alatt lett sikeres. Szerintem ti nagyon tehetségesek vagytok! Az tetszik a zenétekben, hogy eredeti stílusotok van, nem műanyagzenét játszotok, hanem igazi dallamos rockot, és ez klassz.
Szerintetek mi kell ahhoz a mai világban, hogy valaki a zenében ilyen sikereket érjen el mint ti?
Nyílván csak a tehetség nem elég, hanem több kell annál. Gondolom kell kitartás és fontosak a jó kapcsolatok.
Ti mit tanácsolnátok egy a zenei iparban most elinduló emberkének, akinek már megvan a tehetsége, tehát valakinek, aki még csak most próbál elindulni a zenei életben, hogy mik legyenek az első lépések, amelyek a legfontosabbak ebben a világban? Várom válaszotokat. Köszi!
Evita
marcsi28 2006.10.15. 15:57 • [4]
Gratu nektek a Juventusos sikerhez!
Borzosfej 2006.10.13. 16:12 • [3]
A Beatles mellet még milyen zenét szerettek 7 éves korukban?
A haverommal mindig azt beszéljük , hogy aki nem szereti a Beatlest az hülye.
Hooligans 2006.10.13. 10:38 • [2]
Szavazzatok a juventus.hu-n a Félember című számra, valamint a vivatv.hu-weboldalon a klipre.
Hooligans 2006.10.13. 10:21 • [1]
Sziasztok!
Köszöntünk mindenkit a fórumon!

Itt feltehetitek a kérdéseiteket a zenekar tagjainak, valamint információkat cserélhettek egymással!
lap teteje
További oldalak «« (1-10)(11-20) 21 22 23 24 2526
-Billentyűs zenész [2024.10.28.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Hans Zimmer legendás zenéi élőben: Ilyne volt a New Dimension koncert Budapesten
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
beszámolók még